Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že na Tvůj dotaz, zda zde není žena, která dělala v Night-club…
Ano, většina Ti odpoví, že není ženou, která v Night-clubu dělala.
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, vím že mě spousta z Vás odsoudí, ale chci se zeptat jestli tady není žena, která dělala/ dělá v night clubu ( menším)? chci vědět jak to chodí, jak je to placené apod., budu moc ráda, za Vaše odpovědi
@Klopotkova ti poradí.
@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placený
a jak to chodí v malých clubech? Děkuji
@Anonymní píše:
@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placenýa jak to chodí v malých clubech? Děkuji
1500,– za hodinu..cca polovinu si bere klub..
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, vím že mě spousta z Vás odsoudí, ale chci se zeptat jestli tady není žena, která dělala/ dělá v night clubu ( menším)? chci vědět jak to chodí, jak je to placené apod., budu moc ráda, za Vaše odpovědi
Většina dělá privát, protože nemusí odevzdávat zisk
zkušenost nemám, ale párkrát jsem na takovém místě byla pracovně a potěš koště, co tam chodí
![]()
@Anonymní píše:
@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placenýa jak to chodí v malých clubech? Děkuji
To se nedá takhle říct. Hodně záleží na městu, zda chceš vyloženě night club a nebo privát. V night clubu si můžeš vydělat víc, ale je tam samozřejmě i větší konkurence, takže si taky nemusíš vydělat nic. Hodně taky záleží co všechno jsi ochotná dělat - za nadstandartní služby jsou samozřejmě příplatky navíc. Nejjednodušší je odepsat třeba na nějaký inzerát na internetu kde ti sdělí přesnější informace. Ale počítej s tím, že většinou odevzdáváš 50% výdělku podniku. Taky jako nová tvář si můžeš první dny vydělat docela dost (ale to se týká spíš privátu než night clubu).
@Duk.KV píše:
Myslím, že na Tvůj dotaz, zda zde není žena, která dělala v Night-club…
Ano, většina Ti odpoví, že není ženou, která v Night-clubu dělala.
Já jsem dělala společnici v roce 2002. Nicméně známá má night club a holky si u ní vydělají za hodinu 800-1000,–Kč za klasiku bez příplatků, je to velmi individuální. Za anál, bdsm atd. jdou příplatky.
@cukýnečka Nene je to night club, je to kousek u Rakouských hranic, v tom městě je night clubů více, dnes jsem s paní telefonovala a řekla mi, že za půl hodiny mám na ruku 40€ a za hodinu 65€ a tohle prý jde mě do kapsy, ale nevím, jestli tomu mohu věřit, trošku se bojím. Nic méně celkově se bojím, nikdy jsem v tomhle podniku ani nebyla, takže opravdu nevím, jak to tam chodí, bohužel
@Klopotkova No to jsem bohužel čekala o trošku více, mohu se zeptat v jakém městě má night club? Děkuji
Nevím jestli je to pravda, ale jeden manželův kamarád prý platil 10K za noc. Není to špatný, stejně nikdo nevydrží souložit celou noc, podle mě ani hodinu.
@Dollorres No to máš pravdu, že to nikdo nevydrží, já bohužel také nevím, zatím zkušenost nemám žádnou.
@cukýnečka Já hlavně budu moc dělat pouze přes odpoledne, v noci nemůžu.