Night club - práce 2023 zkušenosti

Anonymní
15.11.23 18:20

Night club práce 2023 zkušenosti

Zdravím dámy, vím že mě spousta z Vás odsoudí, ale chci se zeptat jestli tady není žena, která dělala/ dělá v night clubu ( menším)? chci vědět jak to chodí, jak je to placené apod., budu moc ráda, za Vaše odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Duk.KV
15.11.23 18:25

Myslím, že na Tvůj dotaz, zda zde není žena, která dělala v Night-club…
Ano, většina Ti odpoví, že není ženou, která v Night-clubu dělala.

• Citovat
  • Upravit
164
15.11.23 18:41

A co konkrétně by jsi potřebovala vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.11.23 18:46
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, vím že mě spousta z Vás odsoudí, ale chci se zeptat jestli tady není žena, která dělala/ dělá v night clubu ( menším)? chci vědět jak to chodí, jak je to placené apod., budu moc ráda, za Vaše odpovědi

@Klopotkova ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.23 18:47

@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placený :( a jak to chodí v malých clubech? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
364
15.11.23 18:52
@Anonymní píše:
@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placený :( a jak to chodí v malých clubech? Děkuji

1500,– za hodinu..cca polovinu si bere klub..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.11.23 19:18
@Anonymní píše:

Většina dělá privát, protože nemusí odevzdávat zisk :think: zkušenost nemám, ale párkrát jsem na takovém místě byla pracovně a potěš koště, co tam chodí
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.11.23 19:23
@Anonymní píše:
@cukýnečka hlavně asi, jak je to v dnešní době placený :( a jak to chodí v malých clubech? Děkuji

To se nedá takhle říct. Hodně záleží na městu, zda chceš vyloženě night club a nebo privát. V night clubu si můžeš vydělat víc, ale je tam samozřejmě i větší konkurence, takže si taky nemusíš vydělat nic. Hodně taky záleží co všechno jsi ochotná dělat - za nadstandartní služby jsou samozřejmě příplatky navíc. Nejjednodušší je odepsat třeba na nějaký inzerát na internetu kde ti sdělí přesnější informace. Ale počítej s tím, že většinou odevzdáváš 50% výdělku podniku. Taky jako nová tvář si můžeš první dny vydělat docela dost (ale to se týká spíš privátu než night clubu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.11.23 20:15
@Duk.KV píše:
Myslím, že na Tvůj dotaz, zda zde není žena, která dělala v Night-club…
Ano, většina Ti odpoví, že není ženou, která v Night-clubu dělala.

Já jsem dělala společnici v roce 2002. Nicméně známá má night club a holky si u ní vydělají za hodinu 800-1000,–Kč za klasiku bez příplatků, je to velmi individuální. Za anál, bdsm atd. jdou příplatky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.23 20:25

@martina.se Ano, tomu věřím, co tam chodí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.23 20:28

@cukýnečka Nene je to night club, je to kousek u Rakouských hranic, v tom městě je night clubů více, dnes jsem s paní telefonovala a řekla mi, že za půl hodiny mám na ruku 40€ a za hodinu 65€ a tohle prý jde mě do kapsy, ale nevím, jestli tomu mohu věřit, trošku se bojím. Nic méně celkově se bojím, nikdy jsem v tomhle podniku ani nebyla, takže opravdu nevím, jak to tam chodí, bohužel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.23 20:29

@Klopotkova No to jsem bohužel čekala o trošku více, mohu se zeptat v jakém městě má night club? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6381
15.11.23 20:29

Nevím jestli je to pravda, ale jeden manželův kamarád prý platil 10K za noc. Není to špatný, stejně nikdo nevydrží souložit celou noc, podle mě ani hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.23 20:30

@Dollorres No to máš pravdu, že to nikdo nevydrží, já bohužel také nevím, zatím zkušenost nemám žádnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.23 20:32

@cukýnečka Já hlavně budu moc dělat pouze přes odpoledne, v noci nemůžu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová