Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Litta píše:
A proč nedáte tu Šárku? Kolikátou přezdívku tu už máš?
No jo, to je zase ona, já jsem blbá, že jsem vůbec reagovala ![]()
@LadyBrigit píše:
Nechápu proč se říká, že Nikola je klučičí
Já měla spolužáka, co se jmenuje Nikola, ale pro mě je to taky spíš dívčí jméno.
@Ester13 píše:
No jo, to je zase ona, já jsem blbá, že jsem vůbec reagovala
Kdo, kdo, kdo???
Ta jak tady už 2× řešila jméno a mě pak 4 stejné diskuze?
@Aries6 píše:
Kdo, kdo, kdo???Ta jak tady už 2× řešila jméno a mě pak 4 stejné diskuze?
Jj, toto už je její asi 7. diskuze na toto téma pod 3. nickem.
Já jsem Nicola a mám s tím celkem problémy co se týče úředních věcí, doktorů, atd.. několikrát mi vše dělali na 2×, takže za mě Nikola, je to jednoduší do budoucna
i když Nikol zní taky moc dobře ![]()
Rozhodně je libozvucnejsi Nikol Zykanova než Nikola Zykanova. To je už moc dlouhé. Já znám holčičky Nicole (dvě), Nikol (taky dvě) a jednu Nikolu. „Nikolo!“ v základním tvaru jako oslovení fakt nezní moc hezky. Nikolu znám ještě kluka a pak myslím bratr Anety Langerové je také Nikola.
Takže za mě Nikol Zykánová
@Ester13 píše:
Já jsem tam těch všimla, ale tuto bych s tím nespojila.
@Ester13 píše:
E?
![]()
@Litta píše:
A proč nedáte tu Šárku? Kolikátou přezdívku tu už máš?
Taky mi to připomnělo zakladatelku minulých asi šesti diskusí. Tam uváděla příjmení Zyková, takže asi „nenápadná“ změna.
Zakl. když už jste se dobrali k Nikole, tak s -a.
Jméno se mi nelíbí, je jich jak máku, ale když už tak Nikol.
Nikola je i mužské jméno a četla jsem, že se používá tam, kde se provede změna pohlaví a člověk potom potřebuje nějaké nové „neutrální“ jméno. Stejně tak Andrea, může se používat u žen i u mužů, což mě překvapilo, protože toto jméno mám jen ve spojení s ženou. Stejně tak René, to mám zase ve spojení s mužskými, až teď znám jednu holku tohoto jména. Prý si tato tři jména aspoň na čas přivlastňují lidé, kteří změní pohlaví(chirurgicky) ![]()
@Nikollett93 píše:
Nikol, jsem Nikola a chtěla bych být Nikol.Nesnáším když mi někdo říká Nikolo, je to takový tvrdý, mám to spojeny s nadavanim. Kdybych byla Nikol, mohla bych každému říct, ať mi neříká Nikolo, že se tak ani nejmejuju!!!
![]()
Naší čtyřleté zásadně nesmí nikdo říct Nikolo. Okamžitě začne: Neříkej mi Nikolo! Oslovujeme buď Nikolko nebo Niky
přesně tak..mě to zní tvrdě a jako nadávka..