Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
aha, tak já jsem navyklá na překlad z Angeliky. Tam na něj volali Nikolasi, ne Nikolo.
Za mě ani jedno, co třeba Veronika - to už zní uplně jinak a ta Niky tam je taky, ale záleží jak by se líbilo k příjmení, i když holka když se vdá bude ho mít stejně pak jiné.
Za mě Nikol, já jsem Nikola a stejne mi celý život všichni říkají Nikol, Nikolo mi nikdo neříka je to takové tvrdé.
@jezecek12 píše:
Ahoj všechny. Čekáme holčičku Nikolku. Máme problém se rozhodnout, jestli ji máme napsat Nikol nebo Nikola. Příjmení je Zykánová. Poradíte, co je podle Vás lepší. Děkuji
Za mně Niké Zykán ![]()
No taky právě chceme dát malé jméno Nikol a nemůžu se rozhodnout jestli Nikol nebo Nikola. Příjmení bude Grobárová. Není ted nejak moc Nikol? První máme Amálku a jsou čtyři ve školce.
@kalerina Určitě Nikol mě se líbí víc. Oslovení Nikolo je ošklivé nevím. Znám i Nikolase ![]()
Dejte Aniku a mate to. Jinak za me taky Nikol. Jmeno mi nevadi kolem me ho maji 2 fajn nositelky.
@kalerina my máme Nikol. Přijde mi to více zenske. Nikola je takové neutrální jmeno, které se dáva klukovi i holce a to se mi na tom nelíbi. Za mě určite Nikol.
Díky jenom doufám že nebude zase vlna Nikol aby ve škole nebyly ve třídě tři.