Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a řekl ti, proč si myslí, že ještě neproběhla? Jakože teprve vidí dozrávající folikuly? Pak by to bylo jasné, že ještě nebyla.
Graf vypadá dobře. Ovu klidně mohla proběhnout toho 14.DC, ale ještě je brzy na potvrzení a teplota může spadnout. Z grafu bych zatím závěry nedělala.
Cykly máš pravidelné, +-28 dní dlouhé?
Jinak já zkušenost mám takovou, že dle dr. vaječník neměl ovulovat (příliš malý folikul) a přesto ovuloval a je z toho krásné a šikovné dítko. Bylo to ale řečeno před ovulací.
Řekl mi, že folikul nevidí. Byla jsem na měření poprvé, takže jsem se nevyzbrojila dotazy.
Podle grafu si myslím, ovu proběhla 12DC (teplota klesla), mýlím se?
S hormonama mám teď pravidelný cyklus 27 dni. Hodně mě vystrašil, že bude problém s tou sliznici. Ze i kdyby se podařilo počít, nemá se plod kam uvrtat, je nízká. Bylo mi to podáno jako běh na velice dlouhou trať či vůbec neřešitelné.
Pokud ovu byla, tak podle me 12dc. Kazdopadne pokud jsi byla 15dc na ultrazvuku, tak si nejsem uplne jista, jestli doktor pozna, ze ovu uz byla. Uvidis, jak graf bude vypadat za par dni
me doktor pred rokem a kousek rekl, ze ovu tento cyklus nebude (byla jsem 20dc) a podle grafu probehla az 29dc. Zitra bude ty moji neovulaci 5 mesicu ![]()
Z ultrazvuku by to měl poznat. Jako nevyvrátil mně, že proběhnout nemohla…Řekl, že to nevidí.
Nejvíc mě teď trápí za nízká sliznice. I kdyby došlo k početí, tak se podle doktora plod stejně neuchytí.
Já chci taky takovou „neovulaci“. ![]()
Ahoj holky, tento cyklus mi vychází graf s jasnou ovulací (nebo si to alespoň myslím), měřím každé ráno na minutu přesně. Dnes jsem 15DC a byla jsem na ultrazvuku. Podle něho žádná ovulace neproběhla - má někdo zkušenost, že graf ukázkový a na ultrazvuku nic?
V lednu jsem byla bohužel na revizi, při které mi byla poškozena sliznice. Dnes (tedy 15DC) má 4,5mm. 3×denně beru od března estrofem od 1-25dc na její růst, přesto tak nízká. Piju kontryhel. Nějaké rady? Díky.