Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
2.7.24 16:43

@Sim7 Začnem koncom srpna. Teraz na dovolenku nechcem. Robili my iba ultrazvuk. Hormonálny profil som mala z minula. Vyžiadala som si hysteroskopiu a ta vyšla v poriadku. Nemám ani NK bunky zvýšené. Takže asi hlavne ten spermiogramu. Ja neviem či to vôbec pôjde som skeptická fakt a vôbec sa my do toho nechce. Ona ma nikam neposiela lebo tie vyšetrenia sú drahe. A v rodine nemáme nič takže ma genetiku nejdeme. Partner ma zdravého syna. Imunologiu by my robili keby som potracala ale ani v tom nie je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.7.24 18:11

@Sim7
Taky jsem měla naposled 2mm sliznici když jsem nereagovala na stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.7.24 18:14

@Myšák92
Já jsem měla před rokem ahm 0,8. Po laparoskopii mi kleslo na 0,08… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.7.24 18:40

@vbg byla jsem na laparoskopii v listopadu 2023, šla jsem tam jen na rutinní zákrok, aby prohlédli průchodnost vejcovodu. Ale před zákrokem mi našli další ložisko endo a ještě 6 cm cystu. Říct, že jsem tam pak šla jak na popravu, je opravdu hodně zlehčené. Smiřovala jsem se s tím, že mě vyplení, ale zákrok se povedl bez ztrát, ale bohužel i tak mi další diagnózy nepřejí. Snažím se být silná, ale každá další prognóza je těžší a těžší unést. Přítel mě podporuje jak může, rodina na mě kašle. Dokonce se máma už smířila, že ji vnouče nedám a apeluje na mojí sestru. Je to prostě jen těžké a v září se uvidí. Ale DV určitě zvažuji jako druhý pokus. Nemá smysl vyplýtvat všechny 3 pokusy, když jich mé tělo očividně není schopné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.7.24 18:54

@Myšák92
Jeden cyklus na pojišťovnu si urcite nechej na DV. Zkus jednu nebo dvě plné stimulace a pak popripade jako samoplatce nativ nebo minimalku. FSH máš v pohodě to značí že nejsi ještě v přechodu a šance tam jsou. Kolik máš roků? 32? Určitě to nevzdávej a zkus to ještě se svýma. Na které jsi klinice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.7.24 19:05

@vbg ano 32, zatím máme v plánu jeden pokus s mýma a jeden DV, poslední by byl možná za pár let na jiné klinice. Momentálně docházíme do Sanatoria Art v Českých Budějovicích, máme to blízko. Navíc mi centrum doporučila známá, která má díky klinice už dvě děti. Uvidíme. Doktor nám nechal udělat veškerá vyšetření než se rozhodneme, což je super. Za moje nízké AMH očividně mohou 2 prodělané laparoskopie a ne nedostatek hormonů, které mám v normě. Ale léčím se i sníženou funkcí štítné žlázy. Takže všeho dost 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.7.24 19:38

Poradíte mi někdo zda FSH 9,8 je v normě? Odběr druhý den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.7.24 19:48

@Myšák92
Jojo to bude tou laparkou :roll: je to na prd, někdy se to stát může no..dopadla jsem stejně bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.7.24 19:58

@vbg a plánujete další postupy nebo už se zdařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.7.24 20:08

@ol030124 je to zvýšená hodnota. Je to hormón ktorý sa produkuje aby sa tvorili vajíčka. A čím je menší počet vajíčok tak tým viac toho hormónu sa vytvára. Koľko máte AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.7.24 20:50
@Wuhu85 píše: Více

AMH 2,14
Tak to spolu asi nějak nehraje…AMH vím dlouho, TSH jsem zjistila až teď.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.7.24 20:52

@ol030124 Tak to je divné 8o ono niekedy zvyknú dávať antikoncepciu pred stimulaciou aby zrazili FSH trochu. Ide o to aby ste vôbec reagovala na lieky. Lebo budete si pichat FSH vlastne. Čo vám povedal lekár k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.7.24 20:59
@Wuhu85 píše: Více

Neřekl nic. Jen že mám krásnou vajíčkovou zásobu a že hormonálně funguji krásně.
Už mám za sebou dvě stimulace, na klasickou i minimální reaguji, z klasické 5 zralých oplodněných, z minimální 6 oplodněných, z té minimální jsem měla 3 embrya, z klasiky dvě, jen se nechtějí chytit…tak jsem chvíli listovala zprávama…a čtu a hledám… :roll:
A narazila jsem na to TSH a shodou okolností ho tady před chvílí někdo zmiňoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.7.24 21:01

@ol030124 Koľko máte rokov? Ja som mala z minulej stimulácie len jedno embryjko s PGT ho mám v mrazáku. Robili vám imunologiu? Genetiku embryii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.7.24 21:13

@Myšák92
Plánuji ještě do konce roku to zkusit se svými vajíčky třeba se stane zázrak. :nevim: pak už na to s. e. r. u :zed: mám toho uz dost za sebou a není to zrovna levná záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí