Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
Je vidět, že nemáš nic společného s prací ve státní správě.tam je všechno problém a řešení se nehledají a NEZMENIS to z řadové pozice.
Asi tak nějak - z vlastní zkušenosti
Nicméně pracovat na stojáka bych nechtěla, ani kdybych mohla, záda v háji a křečáky mám už teď. Taková tortura.
@Pakočka píše:
Tiskárnu mít ergonomicky umístěnou nemusíte. Stejně tak zápisníky - ideální je si poznámky spravovat přímo v PC (existuje mnoho nástrojů, které pomohou s efektivní správou poznámek, úkolů atd..). Pokud ale i tak máte ráda papír, je potřeba mít v rámci pracoviště upraveného pro práci ve stoje místo na úrovni klávesnice a myši, kde si budete moci do zápisníku zapisovat.Inspirovat se můžete například zde: https://blog.davidjs.com/…je-ve-stoje/
Jedná se o řešení, které je zadarmo. Při menší investici už můžete sehnat elegantnější řešení.
Většina úředníků a účetních pracuje se spisy, bych chtěla vidět, kde bych si je na ten pidi smart stoleček rozložila. A že ty spisy digitální rozhodně nejsou.
@freeport píše:
@PetraMeliA co je asi tak lepší, mit trochu nadhled nebo se hroutit, ze zmrznu. U nás teplo je, jsem z jihu. A otuzovani zdravé je
Ne pro každého, ted se z toho pokusu budu dostavat nějakou dobu. ![]()
@PetraMeli píše:
Ne pro každého, ted se z toho pokusu budu dostavat nějakou dobu.
Ale s otuzovanim musíš začít v létě, ne na podzim když už jsou všude virozy.
@aiwwa píše:
Ale s otuzovanim musíš začít v létě, ne na podzim když už jsou všude virozy.
Zkousela jsem i v létě a prostě telu to nesedí, ptala jsem se na to i lekare a každý fakt neni vhodný k otuzovani.
@PetraMeli píše:
Zkousela jsem i v létě a prostě telu to nesedí, ptala jsem se na to i lekare a každý fakt neni vhodný k otuzovani.
Hlavně ze si to zduvodnis…
@j.a.n.i1
Hele je jedno, co napíšu, ty máš svou pravdu. Ono je prostě i zbytečný i zakládat diskuse, protože vše je krásné, zalité sluncem a všichni se máme nádherně. No běda, že má někdo pochybnosti tak tu bude od zdejších „hvězd“ urmravnován…
@PetraMeli píše:
@j.a.n.i1
Hele je jedno, co napíšu, ty máš svou pravdu. Ono je prostě i zbytečný i zakládat diskuse, protože vše je krásné, zalité sluncem a všichni se máme nádherně. No běda, že má někdo pochybnosti tak tu bude od zdejších „hvězd“ urmravnován…
Tím že budeš naštvaná na celý svět si nepomůžeš. Postojem „nic nejde“ ubližuješ jenom sama sobě.
@aiwwa píše:
Tím že budeš naštvaná na celý svět si nepomůžeš. Postojem „nic nejde“ ubližuješ jenom sama sobě.
Třeba se u toho naštvaní zahřeje. Já když se rozčílím, to je mi hned vedro ![]()
@debra.morgan píše:
Třeba se u toho naštvaní zahřeje. Já když se rozčílím, to je mi hned vedro
Jo, to je fakt.
![]()
@aiwwa píše:
Asi tak, nemám poct, že by bylo vše krásné a zalité sluncem, ale tedy stěžováním si na všechno a hledáním výmluv, proč to či ono nejde, se ještě nic nezlepšilo. Ani reálná situace, ani stav mysli. A jo, tak se mi spousta věcí nechce, ale nevidím důvod proč furt hledat výmluvy, prostě přiznám, že se mi to nechce.
@PetraMeli píše:
@j.a.n.i1
Ne, jen každý tvůj postoj nemusí sdílet. Označení hvězda vůči ostatním tě nezahreje. Zpruzela buď klidně dál. opet tvá volba.
@PetraMeli píše:
@j.a.n.i1
Problém bude v tom, že každý máme jiná kritéria pro „máme se nádherně“. Podzim krásný, houby rostou, vidím, slyším, chodím, obě nohy, obě ruce, práci mám, dva svetry mi fakt nevadí. Slunce tu právě pěkně svítí. Vy to vidíte jinak. To je celé…
Mj. je známo, že lidé, kteří zažili fakt strašné věci (ztráta rodiny, koncentrační tábory atd.) se nakonec zhroutili po z hlediska jiných „úplné blbosti“. Nikdo neví, co nakonec je ta poslední kapka. Ale zdá se mi, že opravdu pro většinu lidí ( ne pro všechny) se nic moc neděje.
@Lucie_Sx píše:
@Náhodný host
USA udela naprosto cokoliv, aby nepadl dolar.
Nafouknutou dolar bublinu musi udrzet, protoze to je alfa omega jejich existence.
Valky, zadluzena a nefunkcni EU, poptavka po jejich surovinach, idealne otevreny rusky trh a zdevastovana Ukrajina vyzadujici investice, to vsechno nezbytne potrebuji.
Vychodni blok po padu zelezne opony uz je rozprodany a vydrancovany, takze kam dal, ze.
Nekdy se clovek nestaci divit, kam az ty nitky vedou.
Nevím, co chtěl básník říci. Možná tuším a vnímám narážky, ale jasně se tu pro jistotu nic neříká. Takže nejprve se napadají USA, pak EU a mezitím se zmíní válka, nedostatek surovni. Neurčené řečičky o nitkách, kam vedou. Nevím kam vedou v něčí hlavě, kdo neumí mluvit narovinu.
USA mají nejsilnější světovou ekonomiku, slabá měna se obvykle dává jako výhoda, lépe se exportuje, byl to zázračný recept v naší zemi za bolševika i po nástupu lidí kolem Klause. Vlastně jako postaru nebo jako Čína, dotovaný vývoz. Pokud nedotují vývoz, tak opět to někomu vadí. Asi jako vadí EU, když se zmíní vedle nedostatku surovin a války. Rusové nebo Rusko zmíněni leda tak, že někdo má na jejich zemi zálusk.
Jám mám své výhrady vůči USA i EU, k obojím v podstatě kvůli tomu, že s Rusy vesele obchodovali, ač mohli vědět lépe než jiní (politici), že to jsou nechci říkat ani lidé, schopní všeho. Tady lidi naříkají, že se tolik nepřetápí a fakt je nedojímá, že jinde ti Rusové na příkaz svého Vůdce vraždí nevinné lidi, civilisty, staré i děti, vojáky i další ozbrojence, kteří se pokouší bránit svoji zem vůči brutální přesile. Vážím si toho, že USA, EU i naše zem Ukrajině pomáhají. Ne přímo v boji, ale aspoň se tam pošlou zbraně i další věci, jako zdravotnický materiál ap. A že ti uprchlí Ukrajinci nalézají v EU azyl. Chápu, že lidi z SPD nebere, že támhle vraždí ukrajinské děti. Měli přece totálně kapitulovat, mít tam loutkový stát, jak to bylo za Janukovyče, který plnil pokyny Moskvy a Ukrajinci byli něco jako otroci Ruska. Je mi dosti blivno z lidí, kteří tady ještě štvou proti EU, USA a nedotknou se nacistických vrahů z Kremlu.
@šklíbakočka píše:
Někdy se člověk až diví, čemu někteří věří, že..
mám pocit, že za Covidu jste zase věděla vše o Covidu
mohu se optat, jaké je Vaše vzdělání?
dotaz se asi týkal osoby výše, která tam měla mé jméno v citaci.