Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše:
@Svistice sice vím, jak to myslíš, ale nebyli bychom jediní, kdo by od nich bral, když mají třeba plynu tolik, že to musí pálit… to je fakt dost složitá morálně-ekonomická otázka.. o politice nemluvě…
Ja bych o moralce nemluvila. Cina, Katar, Saudi, s tema jsme v poho kamosi.
Ona ani nedavna historie Nemecka nebo USA neni nic pekneho.
Příspěvek upraven 27.09.22 v 22:18
@Lucy75 No nějak netoužím po tím klesnout na úroveň třeba takového pana Orbana. To si natahnu raději ty svetry tři.
@matkabagristy Přimlouvam se za agitku mezi zactvem. Kdo nezná vlastní historii, bude nucen si ji prožít znovu.
@Svistice píše:
@matkabagristy Přimlouvam se za agitku mezi zactvem. Kdo nezná vlastní historii, bude nucen si ji prožít znovu.
delam, co muzu. Soucasna situace mi nahrava.
@Svistice ok, tvá volba.. ale vyrábíme spoustu energie, vyvezem ji a pak ji draho nakupujeme zpátky, to ti přijde OK? já teda místo 3 svetrů bych aspoň v rámci nějaké udržitelnosti usilovala o normální strop cen energií a upřednostnila naše národní zájmy.
Já teda nevím my máme v baráku v kuchyni, kde je podle mě nejtepleji 18,5°
jako dvakrát jsme si už k večeru trošku pritopili, ale pořád mi to přijde v pohodě. Chodím v tilku a leginach jen mam teplé ponožky ![]()
Roční dítě má teda dlouhy rukáv, ale ponožky mi potvora furt zahazuje a má nožky teplé což fakt nechápu na té studene podlaze. Nevím proč bych z 18° měla mít deprese, bude hůř až začne mrznout. Jinak topime dřevem, takže to není kvůli teplotě, ale jsem prostě z baráku zvykla na větší chlad ![]()
Myslím, že troška otuzovani některým neuškodí
@PetraMeli píše:
Tak to ze me bude asi alkoholik, protože ty stavy zimy nic moc. Doma to jisto krbovky, ale v práci nic moc.
Každý máme svobodnou volbu…
@Lucy75 píše:
@Svistice ok, tvá volba.. ale vyrábíme spoustu energie, vyvezem ji a pak ji draho nakupujeme zpátky, to ti přijde OK? já teda místo 3 svetrů bych aspoň v rámci nějaké udržitelnosti usilovala o normální strop cen energií a upřednostnila naše národní zájmy.
kdyby to bylo tak jednoduche, uz to mame. Skoda, ze se pitomio nebo andrej nepodeli s navrhem jak na to
@matkabagristy píše:
delam, co muzu. Soucasna situace mi nahrava.
Jo, i když raději bych jim totalitu vysvětlovala na Kimovu skanzenu, než na vlasti některých spolužáků.
@jkra píše:
Ano, jsem ráda že mám tu svobodnou volbu.
Příspěvek upraven 27.09.22 v 22:32
Já teď upřímně závidím lidem (ale to jsem „záviděla“ vždy, ještě než tohle vše začalo
) co mají doma kamínka a mohou si vytopit třeba dřevem. To je krásný teplíčko. Na chatě mojí mamky, jsem v zimě ráda a roztopím to tam klidně až na 40
, (až mi všichni nadávájí
) jezdím se tam ohřát, protože bydlíme ve starém činžovním domě a tady je stále teplota 18-19. O práci ani nemluvím
. I když bych měla být zvyklá, teplíčko doma v zimě je prostě fajn, než být doma zabalená v dekách a svetru.
@Svistice píše:
Jo, i když raději bych jim totalitu vysvětlovala na Kimovu skanzenu, než na vlasti některých spolužáků.
je to silene aktualni, jeste nikdy jsem nemela prilezitost srovnani k soucasne situaci jako ted. Doufam, z uz mit nebudu. Zlate primery k recko-perskym valkam.
@Psisuchar když jsme ještě bydleli v bytě, tak jsem měla krb na biolih a to ti byla paráda. Ohýnek, teploucko
to doporučuji
@jkra píše:
Ja pro zelene šílenství nehlasovala…
@matkabagristy píše:
kdyby to bylo tak jednoduche, uz to mame. Skoda, ze se pitomio nebo andrej nepodeli s navrhem jak na to
Staci nevypinat v EU jaderné a pracovat na vodik. energii.