Nizke teploty, drahota atd...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
27.9.22 22:18
@Lucy75 píše:
@Svistice sice vím, jak to myslíš, ale nebyli bychom jediní, kdo by od nich bral, když mají třeba plynu tolik, že to musí pálit… to je fakt dost složitá morálně-ekonomická otázka.. o politice nemluvě…

Ja bych o moralce nemluvila. Cina, Katar, Saudi, s tema jsme v poho kamosi.
Ona ani nedavna historie Nemecka nebo USA neni nic pekneho.

Příspěvek upraven 27.09.22 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.22 22:18

@Lucy75 No nějak netoužím po tím klesnout na úroveň třeba takového pana Orbana. To si natahnu raději ty svetry tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.22 22:22

@matkabagristy Přimlouvam se za agitku mezi zactvem. Kdo nezná vlastní historii, bude nucen si ji prožít znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.9.22 22:23
@Svistice píše:
@matkabagristy Přimlouvam se za agitku mezi zactvem. Kdo nezná vlastní historii, bude nucen si ji prožít znovu.

delam, co muzu. Soucasna situace mi nahrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24794
27.9.22 22:26

@Svistice ok, tvá volba.. ale vyrábíme spoustu energie, vyvezem ji a pak ji draho nakupujeme zpátky, to ti přijde OK? já teda místo 3 svetrů bych aspoň v rámci nějaké udržitelnosti usilovala o normální strop cen energií a upřednostnila naše národní zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.9.22 22:28

Já teda nevím my máme v baráku v kuchyni, kde je podle mě nejtepleji 18,5° :lol: jako dvakrát jsme si už k večeru trošku pritopili, ale pořád mi to přijde v pohodě. Chodím v tilku a leginach jen mam teplé ponožky :mrgreen:
Roční dítě má teda dlouhy rukáv, ale ponožky mi potvora furt zahazuje a má nožky teplé což fakt nechápu na té studene podlaze. Nevím proč bych z 18° měla mít deprese, bude hůř až začne mrznout. Jinak topime dřevem, takže to není kvůli teplotě, ale jsem prostě z baráku zvykla na větší chlad :P
Myslím, že troška otuzovani některým neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56057
27.9.22 22:29
@PetraMeli píše:
Tak to ze me bude asi alkoholik, protože ty stavy zimy nic moc. Doma to jisto krbovky, ale v práci nic moc.

Každý máme svobodnou volbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.9.22 22:29
@Lucy75 píše:
@Svistice ok, tvá volba.. ale vyrábíme spoustu energie, vyvezem ji a pak ji draho nakupujeme zpátky, to ti přijde OK? já teda místo 3 svetrů bych aspoň v rámci nějaké udržitelnosti usilovala o normální strop cen energií a upřednostnila naše národní zájmy.

kdyby to bylo tak jednoduche, uz to mame. Skoda, ze se pitomio nebo andrej nepodeli s navrhem jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.22 22:30
@matkabagristy píše:
delam, co muzu. Soucasna situace mi nahrava.

Jo, i když raději bych jim totalitu vysvětlovala na Kimovu skanzenu, než na vlasti některých spolužáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.22 22:31
@jkra píše:

Ano, jsem ráda že mám tu svobodnou volbu.

Příspěvek upraven 27.09.22 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
27.9.22 22:32

Já teď upřímně závidím lidem (ale to jsem „záviděla“ vždy, ještě než tohle vše začalo ;) ) co mají doma kamínka a mohou si vytopit třeba dřevem. To je krásný teplíčko. Na chatě mojí mamky, jsem v zimě ráda a roztopím to tam klidně až na 40 :mrgreen:, (až mi všichni nadávájí :mrgreen: ) jezdím se tam ohřát, protože bydlíme ve starém činžovním domě a tady je stále teplota 18-19. O práci ani nemluvím :P. I když bych měla být zvyklá, teplíčko doma v zimě je prostě fajn, než být doma zabalená v dekách a svetru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.9.22 22:34
@Svistice píše:
Jo, i když raději bych jim totalitu vysvětlovala na Kimovu skanzenu, než na vlasti některých spolužáků.

je to silene aktualni, jeste nikdy jsem nemela prilezitost srovnani k soucasne situaci jako ted. Doufam, z uz mit nebudu. Zlate primery k recko-perskym valkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.9.22 22:35

@Psisuchar když jsme ještě bydleli v bytě, tak jsem měla krb na biolih a to ti byla paráda. Ohýnek, teploucko :mrgreen: to doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
27.9.22 22:36
@jkra píše:

Ja pro zelene šílenství nehlasovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
27.9.22 22:38
@matkabagristy píše:
kdyby to bylo tak jednoduche, uz to mame. Skoda, ze se pitomio nebo andrej nepodeli s navrhem jak na to

Staci nevypinat v EU jaderné a pracovat na vodik. energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová