Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Madelen, tak nevím, jestli se nemáš modlit, aby si říkat začala sama, ale tak za rok:) V době, kdy jí bude cca rok a půl, kdy je šance, že začne, už bude zima:) a ono venku je to někdy hustý i teď, když fouká. Hlavně když jedem autem - nejdřív vyndat ze sedačky, oblíknout mikinu, stáhnout kalhoty, vystrčit zadek, oblíknout, svlíknout, zapnout:))))
Uvidíte v létě, ale rozhodně to nelámej přes koleno…
G
ahojky, máme taky ten nočník tmavě modřy s třpytkami a kačkou z Teska a malý z něj zatím utíká. Taky si myslím, že nemá cenu ho nutit. Starší dcera trůnila na nočníku od 8měsíců a v 1,5 (v létě)už čurala venku na zavolání. Kluci jsou prý pohodlnější a já to pozoruji ve všem.
Ahoj,
tak přidám ještě jeden prima nočník
je od Chica, má vyšší opěrátko vzadu a i vepředu, je prima hlavně pro chlapečky co mají „přečůrací tendence“ ![]()
Gabinko,
jasně, že na tu zimu to bude blbý. V létě to nějak začnu zkoušet, jak pojedem do obchodu, koupíme trůn
. Ale zatím mě na to nepřipadá nějak " vyspělá " , pořád někam leze a že by poseděla na hrnci, to asi teda ne
. Ale uvidíme, třeba překvapí ![]()
Právě to jsem měla na mysli - tu vyspělost:) Proto se doporučuje s tím nespěchat:) Držím palec!:)