Jaký nočník koupit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5230
14.6.12 09:04

Stupínek určitě využiješ i později, ale využiješ ho i v „nočníkovym“ období. Já teda malýmu ruce po každym čůrání taky nemeju ;) ale je mu rok a půl a zuby si „sám“ čistí u umyvadla a když mu myju ruce (po návratu z venku), tak taky stojí na stupínku, páč držet ve vzduchu třinácti kilový dítě, pusti vodu a mydlit mu ruce, teda fakt nezvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 09:54
@Temaho píše:
Stupínek určitě využiješ i později, ale využiješ ho i v „nočníkovym“ období. Já teda malýmu ruce po každym čůrání taky nemeju ;) ale je mu rok a půl a zuby si „sám“ čistí u umyvadla a když mu myju ruce (po návratu z venku), tak taky stojí na stupínku, páč držet ve vzduchu třinácti kilový dítě, pusti vodu a mydlit mu ruce, teda fakt nezvládám :mrgreen:

Jasně..asi tak.. :)
Mrknu do toho Kiku…potřebuji teď hlavně ten stupínek..nočník koupím později..teď jí s tím nebudu motat šišku,, jsem ráda, že mi začíná rozumnět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 10:03

Jo a Terka bude mít za týden 13měsíců a má 12kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.9.16 13:08

Zabere hrajici nocnik?

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Momentalne resim, jestli koupit hrajici nocnik. Zacaly jsme v 16m trenovat. Myslim, ze chape co se po ni chce. Rika a-a! kdyz zacne curat do plenky, nekdy si v koupelne utrhne toaletak a lesti si s nim zada :D Co je ale problem, ze se nechce posadit na nocnik. Ruzne se krouti, strka do neho nohy. Curani do nocniku se za tyden povedlo jen 2×. Mame celkem 3 nocniky a ani jeden se ji nezda. Koupit hrajici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6018
8.1.19 18:15

Obnovuji diskusi - mohli byste mi doporučit nočník pro kluka 3 roky? Máme doma ten, co vypadá jako záchod, ale syn pravidelně čůrá vedle, protože vepředu má nočník moc malou zarážku. A taky bych chtěla trochu větší. Redukci na záchod prozatím syn odmítá.

Edit: co tenhle nočník? https://www.curver-shop.cz/…anzovy-p-654?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
8.1.19 18:30

nam se nejvic osvedcil takovy ten obyc vo byl uz za nas…mensi kulaty je za me lepsi nez delsi ovalny kvuli vylevani a vymyvani a vpredu vetsi hranata zarazka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
8.1.19 18:34

Já nedám dopustit na ten větší z ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
8.1.19 19:03

Máme taky z IKEA a nic nepřečůrá, takový úplně obyčejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze