Jaký nočník koupit?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stupínek určitě využiješ i později, ale využiješ ho i v „nočníkovym“ období. Já teda malýmu ruce po každym čůrání taky nemeju
ale je mu rok a půl a zuby si „sám“ čistí u umyvadla a když mu myju ruce (po návratu z venku), tak taky stojí na stupínku, páč držet ve vzduchu třinácti kilový dítě, pusti vodu a mydlit mu ruce, teda fakt nezvládám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho píše:
Stupínek určitě využiješ i později, ale využiješ ho i v „nočníkovym“ období. Já teda malýmu ruce po každym čůrání taky nemejuale je mu rok a půl a zuby si „sám“ čistí u umyvadla a když mu myju ruce (po návratu z venku), tak taky stojí na stupínku, páč držet ve vzduchu třinácti kilový dítě, pusti vodu a mydlit mu ruce, teda fakt nezvládám
Jasně..asi tak.. ![]()
Mrknu do toho Kiku…potřebuji teď hlavně ten stupínek..nočník koupím později..teď jí s tím nebudu motat šišku,, jsem ráda, že mi začíná rozumnět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zabere hrajici nocnik?
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Momentalne resim, jestli koupit hrajici nocnik. Zacaly jsme v 16m trenovat. Myslim, ze chape co se po ni chce. Rika a-a! kdyz zacne curat do plenky, nekdy si v koupelne utrhne toaletak a lesti si s nim zada
Co je ale problem, ze se nechce posadit na nocnik. Ruzne se krouti, strka do neho nohy. Curani do nocniku se za tyden povedlo jen 2×. Mame celkem 3 nocniky a ani jeden se ji nezda. Koupit hrajici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi - mohli byste mi doporučit nočník pro kluka 3 roky? Máme doma ten, co vypadá jako záchod, ale syn pravidelně čůrá vedle, protože vepředu má nočník moc malou zarážku. A taky bych chtěla trochu větší. Redukci na záchod prozatím syn odmítá.
Edit: co tenhle nočník? https://www.curver-shop.cz/…anzovy-p-654?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nam se nejvic osvedcil takovy ten obyc vo byl uz za nas…mensi kulaty je za me lepsi nez delsi ovalny kvuli vylevani a vymyvani a vpredu vetsi hranata zarazka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit