Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mishke1892 Ahojky to nevím proč ti nedal spíš agolutin injekci na vyvolání. Ale já brala tohle na zastavení menstruace 15 dní a pak jsem to hned druhý den po vysazení dostala. Takže tak to budeš mít určitě taky a ms se dostaví po těch 10 dnech jak to vysadíš ![]()
@Janičcka92 Taky jsem z toho byla v šoku, a marně se snažím někde dohledat, kdo to dostal také na léčení zpoždění MS. Pevně doufám , že to bude tak jak říkáš a snad se mi vyhnou všechny ty nežádoucí účinky, které mě děsí asi nejvíce ![]()
@Mishke1892 no měl by být i na upravení cyklu myslím ne? Tak třeba to potom dostaneš tak jak máš bez zpoždění. Já se taky bála nežádoucích účinků, všude jsem četla, že hrůza, ale mě fakt pomohl. Bylo mi po něm úplně normálně a to jsem brala 3× denně. Potom jsem dostala úplně normální menstruaci, i jsem cítila kdy mám ovulaci. Takže já bych se toho nebála ![]()
Ahoj holky já tyhle prášky taky dnes dostala po hormonální léčbě ohledně ivf se mě cyklus posunul na 35 dní a déle tak doufám že to zabere
@marenkaF píše:
Ahoj holky já tyhle prášky taky dnes dostala po hormonální léčbě ohledně ivf se mě cyklus posunul na 35 dní a déle tak doufám že to zabere
Já už dobrala, menstruace se dostavila jak měla. Nyní čekám na další cyklus, tak doufám, že to dostanu jak nám ![]()
Akorát zítra musím zavolat Dr zapomněl mě k SMS s receptem napsat kolik tablet a jak často brát
Holky stalo se nekomu, ze se MS nedostavila do danych 2-4 dnu? Dekuji
@Nepl píše:
Holky stalo se nekomu, ze se MS nedostavila do danych 2-4 dnu? Dekuji
Ahoj, taky jsem vyšilovala, že jsou do 4 dnů nedostala MS, nicméně mě doktorka ujistila že je vše v pořádku a 5tý den se MS dostavila. Přikládám i citací mé lékařky ![]()
„Dobrý den, menstruace po Norehisteronu vždy přijde, pokud nejste gravidní. Většina pacientek ji dostává cca za 3-4 dny,( tedy ne "do ", ale " za ", v tom je velký rozdíl, s rozptylem 2- 7 dnů. Je tedy třeba v prvé řadě ještě vyčkat. Nic Vám nehrozí. “
Takže ještě počkej, určitě dorazí
![]()
Dobry den, potrebuji sinoddáit menstruaci kvili dovolene u more a tak budu brat norethisteron. Muze se na tyto hormonalni prasky alkohol??
@EvulinkaB18 píše:
Dobry den, potrebuji sinoddáit menstruaci kvili dovolene u more a tak budu brat norethisteron. Muze se na tyto hormonalni prasky alkohol??
Na nekolika webech najdes pribalovy letak, tak si ho precti, ale obecne se na hormony pit nema..
Já jsem měla norethisteron tenhle cyklus kvůli cystě..MS přišla 4. den po vysazení..silnější než obvykle a bolesti taky daleko větší - jeden celý den mě bolelo břicho opravdu hodně a druhý den už míň, ale pořád jsem ho cítila, což normálně neznám. Ale cysta zmizela. ![]()
Ahoj holky zacala jsem krvacet mimo cyklus a dostala norethisteron krvacrni do dvou dnu mělo prestat, uz je to 6 dni a krvaceni porad neprestalo mate nekdo zkusenost??
Holky, kdo by chtěl, mám Norethisteron, expirace 08/2021. ze 3 platíček (45 ks) jsem vzala jen 9 ks.
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda někdo užíval tento lék pouze dva dny? Vzala jsem si celkem 4 prášky a musela jsem přestat, měla jsem veliký tlak na hrudi.. zajímalo by mě, zda se i tak ms dostavi po 2-4 dnech od tak krátkého užívání léku? Dekuji ![]()