Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
6.9.16 17:15

@Kacatko 1986 zase taková extrém to asi není, ale je to silnější než předtím, kdy jsem léky nebrala. Měním vložku asi každé 2 hodiny. Na druhou stranu jak rychle to začne, tak rychle to zase skončí. Takhle silné to mívám 2 dny, pak už to rychle slábne. Já během menstruace piju 3× denně kontryhelový čaj. Pomáhá na stahy dělohy, i proti bolesti. Pokud to máš takhle silné, zkus poporodní vložky. Budu na tebe myslet, ať to máš za sebou. Ach ty ženské starosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
6.9.16 18:46

@Reynna diky, dneska uz je to o hodne lepsi.. ale vcera a predevcirem fakt masakr:(( byla jsem dneska v CARu, myslela jsem, ze by mi mohli pomoci, ale odkazali me na obvodniho gyndr, ze oni pry takoveto veci neresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.9.16 18:36

Tak hlavně, že mrcha slábne. Zhoršit už se to nemůže, bude jenom líp. Zkusila bych se zeptat na gyndě, aspoň pro klidný pocit, že je to v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
7.9.16 23:42

@Reynna uz je to dobre, dnes jen spinim.. nasadim pro jistotu nejake zelezo, protoze se citim dost slaba:(

kazdopadne uz jsem objednana na endokrinologii, protoze takhle to dal nejde no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.16 15:38

Norethisteron a těhotenství

Ahojky, mám takový dotaz asi měsíc a půl mi meškala menses tak sem si zašla k doktorovi po vyšetření nic nezjistil a tak mi předepsal Norethisteron na vyvolaní menses. Já čekala ještě do konce měsíce jestli přirozeně nepřijde sama. Norethisteron sem začala brát až od 25.9 a po 15 dnech užívaní menstruace nikde tak sem si zašla k panu doktorovi znova a k mému překvapení jsem v 5.týdnu těhotenství. A moje otázka zní nemohla jsem miminku nějak ublížit. Máte stím někdo zkušenosti? Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.10.16 15:48

@Mony23 Zkusenost mam, cetla jsi tuhle diskuzi, nebo jsi jenom nspsala dotaz, aniz by jsi ji cetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.16 15:57

Četla jsem diskuzi, ale jsou tady otázky spíš jestli užívat nebo neužívat. Chtěla jsem aby mi napsal někdo kdo užíval a přitom byl těhotný a vše bylo v pořádku. Takovou informaci jsem tu našla jen jednu a ráda bych od více lidi zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.10.16 16:52

@Mony23 No ono takovych pripadu asi moc nebude, ja osobne neznam nikoho. Krome sebe. ;) Ja, i presto, ze jsem brala Noretisteron aniz bych vedela, ze jsem tehotna, jsem porodila naprosto zdrave dite. V takhle rannem tehotenstvi, nez se vajicko vubec zahnizdi a zacne nejak fungovat s krevnim obehem matky chvilku trva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.10.16 07:50

@Mony23 já se ptala doktora, protože mi to taky předepsal, aby mi RESTARTOVAL hormony a ptala jsem se, co když to začnu užívat a budu těhotná a on říkal že to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.17 15:03

Zdravím všechny dámy,

prosím o radu, zda má Norethisteron vliv na účinky antikoncepce (konkrétně Dienille)? Asi týden před dobráním platíčka jsem začala trošku špinit, tak jsem nasadila Noreth. a brala ho společně s HA necelých 10 dní. Nevíte někdo, jestli náhodou nesnižuje účinnost antikoncepce?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.17 16:06

@zabvicka mě by spíš zajímalo, proč jsi si ho nasadila. Sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.1.17 07:31

@zabvicka taky nějak nechápu, proč ti ho dali nebo proč sis ho nasadila, když bereš antinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.17 08:22

Protože jsem potřebovala posunout MS, která přišla dříve.
Teď už s tím nic nenadělám, přístě si to raději rozmyslím… Má tedy Nor. na HA nějaký vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.1.17 08:44

@zabvicka jasně, jen nechápu, proč jsi nebrala HA v kuse raději, aby MS nedorazila vůbec… no asi to vliv má, jako na hormony… ale na účinek HA jako že bys otěhotněla to asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.2.17 16:37

Ahoj stalo se některé, že podobu užívání nor.. krvácela děkuji (užívat jsem ho začala týden před ms)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí