Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holkýýý… Chci se zeptat kdy po Norethisteron příjde MS.? brala jsem ho 8 dní 1-1-1 a ted čekám na MS a pořád nikde… Jsem od vynechání prášku 6 tý den:) prosím poraďte…
@Bezinkaa píše:
Ahoj holkýýý… Chci se zeptat kdy po Norethisteron příjde MS.? brala jsem ho 8 dní 1-1-1 a ted čekám na MS a pořád nikde… Jsem od vynechání prášku 6 tý den:) prosím poraďte…
Ja vždy beru tak 3 tydny 2× denne a vždy 4 den menzes pravidelně dostanu ![]()
@Dendulinecek ahá.. no to jsem zvědavá kdy mrcha teda příjde…achjo zrovna když jí čekám, tak nejde:((
@Bezinkaa píše:
@Dendulinecek ahá.. no to jsem zvědavá kdy mrcha teda příjde…achjo zrovna když jí čekám, tak nejde:((
Nejsem si teď jistá, ale neni na pribalovem letáku, ze by mela mrcha do třech dnů dorazit? Nechci kecat
Ja ho brala uz 4 krat, každý půlrok a vždy za tři dny dorazila..ale tak každý to může mít jinak ![]()
@Dendulinecek to jsi mě moc nepotěšila… achjo co se zase děje, že já to ještě nedostala… já to brala poprvý…jdu si to schválně přečíst…ale myslím že to tam není, že jsem to četla.
![]()
@Bezinkaa píše:
@Dendulinecek to jsi mě moc nepotěšila… achjo co se zase děje, že já to ještě nedostala… já to brala poprvý…jdu si to schválně přečíst…ale myslím že to tam není, že jsem to četla.![]()
Nesmutni, třeba se někde sekla ![]()
@Bezinkaa píše:
Hmmm nic na letáku nepíšou kdy má mrcha přijít..
Tak jsem zvedla tělo a sla se taky podivat. Ja beru 2 krat denně kvůli odsunutí menzes a je v letáku napsáno, ze menzes obvykle začne krátce po přerušení braní 2 az 4 den ![]()
Myslim, ze u kazdeho se dostavi jindy. Ja kdyz jsem to brala na oddaleni ms, tak mi pak menses dorazila do max. 4 dnu