Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
9.6.13 20:54

@holanda mi vyšlo 3. ivf a už pomalu končím 24tt. však se můžeš podívat do podpisu, co už mám všechno za sebou :-) A Tobě držím pěsti, ať Ti to dobře dopadne a máš hodně vajíček a žádný hyperstimulační syndrom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 21:14

Tobe drzim palce at drobek pekne roste:-) a hlavne zdravicko! po tom vsem je to urcite bojovnik-bojovnice! ja uz mam 2,5 letyho syna..rodila jsem predcasne 32tyden, tak at se prdolka pekne nosi, tak jak ma dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
10.6.13 07:57

@holanda děkuji. Zatím je všechno v pořádku a naše holčička se má čile k světu, tak snad to tak bude i pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.6.13 15:10

Uz mam dobrano, zadny vedlejsi ucinek:-) jen me desne bolej prsa a mam silene citlivy bradavky, coz jsem naposled mela tehotna..je to hrozny, myslim, ze z tohodle prasku. Normalne to nemivam…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.6.13 18:20

Já zase 70 dní menzes neměla. Doktorka mi ho napsala abych ho týden brala a pak když vysadím tak ms příjde. Myslíte, že je opravdu nutné brát ho týden? Nestačilo by to kratší dobu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.6.13 20:57

@luci.hor ja ho musela brat deset dni.. asi to nutny je, urcite vi, co dela:-) neboj:-) pac kdybys ho jedla dva dny, urcite by zo nemelo ten vyznam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirijiri
1.7.13 12:05

Chci se s Vámi podělit o moji zkušenost s norethisteronem. Před 18-ti lety jsem potřebovala oddálit menstruaci, tak mi ho lékař napsal. Hned po vysazení ( během 14-ti dnů) jsem otěhotněla :-) - byť jsme se s manželem o to pokoušeli sedm let! Super :-). Nyní ho mám předepsaný na léčbu endometriózy, ale vůbec mi po něm není dobře - skoro nespím, křeče v břiše, mírná alergická reakce…prostě peklo. Beru ho 3 týdny, ale asi zajdu za lékařkou, ať mi dá něco jiného. Vzhledem k tomu, že žádné další dítě se nám již nepovedlo, tak teď si musíme asi dát trošku pozor :-D.
Počkám si už na vnoučátka.

• Citovat
  • Upravit
4838
2.7.13 09:18

parada

Jirijiri / tak to je pecka :) s tim otehotnenim :)))
holky, vite nektera, co to znamena neaktivni endometrioza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.7.13 12:03

Holky, tak já bohužel norethisteron brát nemůžu. Mám po něm křeče v podbřišku a i jsem po něm měla průjem. Tak jsem zpátky na Utrogestanu a k tomu budu brát kys. listovou a snad my to pomůže. Prý je taky dobrý pít kontryhelový čaj, máte někdo zkušenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.7.13 12:55

kontryhel

Mam zkusenost :))) je to supr vec, a muj pritel zboznuje kdyz ho piju, potom jsem strasne vesela a vymyslim hovadiny a to ma rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.7.13 19:16

Holky chci se prosím zeptat, beru norethisteron 3 den, a vůbec nemám chuť k jídlu. Měly jste to také tak? Jinak žádné vedlejší účinky nemám a to jsem dost při těle, mám křečové žíly.. Tak doufám, že to ještě 3 dny vydrží…-) ťuk, ťuk. Ale to nechutenství mě fakt zaráží, takhle to mívám, jen když jsem těhotná. :) A to nesem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.7.13 19:42

Já jsem si nakonec ten norethisteron nevzala, doktorka mi píchla agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.7.13 21:38

@k.a.c.k.a.1 to ti zavidim :mrgreen: ja po nem jedla jak utrzena, no vetsi chut k jidlu a byla jsem lina a spava:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.9.13 22:54

I já při norethisteronu byla žravá a ospalá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.9.13 22:58

Děkuji holky za odpovědi…nakonec my gynekolog zjistil, že už druhý měsíc, jsem bez ovulace, pravidelně každý měsíc chodím na vnitřní ultrazvuk a beru clostilbegyt na podporu ovulace :,( :,( achjo jak je to možné, když máme doma skoro tříletého chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí