Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
19.11.14 21:15

Ahoj děvčata, abych dostala MC opět mi nasadil norethisteron, před tím jsem ho snášela dobře, nyní jsem celá viditelně otekla, hlavně ruce, nohy… máte zkušenost? raději jsem ho vysadila, prodělala jsem kdysi plicní embolii a bojím se, že tohle byla cesta k ní :-( děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 03:27

ZASTAVENÍ MENSTRUACE

Dobrý den,
dnes odpoledne jsem dostala menstruaci, ovšem raději bych si ji zastavila a dostala ji nejdříve po neděli. Je nějak možné to ještě nějak zařídit nebo je už, bohužel, pozdě? Nemám jak se dostat ke svému gynekologovi v jiném městě, i toto bych tedy musela nějak vyřešit a byla bych ráda za každou radu.
Předem děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.15 06:40

@Žábaprvnička co chceš řešit, když už se to rozjelo? 8o když to zastavíš, akorát si rozházíš cyklus, jen tak Ti prášky žádný dr nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.7.15 23:00

Ahoj prosím o zkušenost, dostala jsem od MUDr norethisteron na úpravu, nemohla se mi minulý cyklus zpustit menzes jen splnění. brala jsem ho jen tři dny. menzes po 4 dnech a celkem v poho. nyní mi menzes meska další cyklus, máte někdo zkušenost? prodloužil vám cyklus? nebo budu doufat v těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.15 23:24

Dobry den, prosim info dostala jsem Norethisteron na oddaleni ms brala jsem 8 dnu pak jsem mela prestat. Do 3 dnu prisla ms a trva ted uz 5 den kdy mam znovu nasadit tento lek abych otehotnela? Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.15 15:06

Zkušenost

Ahoj holky. Chtěla bych jen říct že pokud máte obavy z vedlejších účinků tak nemáte velký důvod se těchto prášků bát. Užívala jsem je přes měsic kvůli oddálení menstruace a jsem s nimi naprosto spokojená. Začala jsem je brát 3 dny před tím, než mi měla začít a po vysazení jsme to dostala do 3 dnů. Během braní prášků jsme nezaznamenala žádné vedlejší účinky. I když jsme pila alkohol tak se nedostavilo ani žádné špinění. Zatím přesně nemůžu říct jak mi prášky ovlivní pravidelnost menstruace ale kromě menších křečí v žaludku po dobrání prášků mi ni není.
Neříkám že to tak může být i u ostatních na každou to působí jinak. Jen jsem chtěla uklidnit ty které si stejně jako já přečetly názory jaké je to svinstvo a tak. Být vámi tak se těch prášků nebojím opravdu jsem s nimi moc spokojená :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.15 07:12

Ahoj, vím že se má brát 5 dní před očekávanou menstruaci, ale já blbka ba to zapomela a začala ho brát dnes tj. 2 dny před očekávanou ms.. Myslíte, že to ještě pomůže?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
439
31.8.15 20:21

Holky, já mám tělísko - Mirenu a 2 roky už vůbec nekrvácim. A teď posledních 14 dnů najednou krvácim… Doktor řekl, že mám slabší cévy v tom vedru a že neudrží krev z dělohy či co… a že po těhle práškách to krvácení vymizí… ale jak to tady čtu, připadá mi, že to krvácení jen odsunou, ale nevyřeší… navíc to není klasická menstruace… máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.9.15 17:50

Ahoj holky, norethisteron jsem si vzala naposledy 28.8. od té doby menstruace nedorazila a dnes mám pozitivní tehotensky test. Je možné, že je test falešnĕ pozitivní díky norethisteronu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
19.9.15 19:57

Já myslím že kvůli Norethisteronu to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.9.15 19:59

@mili_h určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 10:09

špatná zkušenost

Je mi 33 let a celoživotně se potýkám se špiněním mimo menstruaci. Po vysazení HA se to ale zhoršilo natolik (krvácím v podstatě 14 dní v kuse), že jsem navštívila gynekologa. Předepsal mi tyto prášky na 3 měsíce. Vydržela jsem 2…Krvácení pokračovalo dál, 2 měsíc ještě intenzivněji, 3 kila nahoře, vypadávající vlasy, pleť horší než v pubertě a to nemluvím o změnách nálad a nevolnostem. Není pravda, že se vše upraví s příchodem menstruace… mám 12 dní po skončení menstruace a pořád se cítím jak opupínkovaný balón! Možná je to ok pro oddálení menstruace, ale pokud se jedná o úpravu cyklu a nezaberou po 1 měsíci doporučuji se na to vykašlat, protože tonadělá víc škody než užitku. Jinak obecně se jedná o driák a zastaralý preparát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.1.16 11:12

Ahoj holky. Chci se zeptat. Měla jsem vždy menstruaci tak pravidelnou, že jsem si mohla řídit podlé ní hodinky. V srpnu jsme jeli na dovolenou a měla jsem mít menstruaci. Tak jsem pokračovala v dalším platíčku antikoncepce, abych oddálila menstruaci. I přesto jsem klasicky krvácela. Od té doby jsem měla 3 měsíce vždy menstruaci tak 3-4 dny v půlce platíčka a pak opět v době kdy jsem ji měla mít. Teď už jsem v takové fázi. 6e zašpiním v době antikoncepce a když to mám mít, tak nic. Těhotná nejsem, to vím na 100%. Doktor mi napsal na 2 měsíce Norethisteron 3× deně a když čtu vaše reakce tak z toho mám velké obavy. Má někdo takovouto zkušenost? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 14:29

@z.pepe norethisteron funguje, bylo to jediné, co mi srovnalo ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4324
12.5.16 14:14

Ahoj,

Mám dotaz vzhledem k tomu že jsem neměla poslední dobou MS a chodila jsem na vyvolávačky předepsal mi doktor norethisteron, dnes ho beru první cyklus.
Beru to dneska 5 den, včera večer už jsem měla křeče na MS, ale nic se nekonalo a dneska se strašně potím, o obnově bedarů nemluvím, ale hodně mě bolí třísla a podbříšek je docela bolestivé zvednou se ze židle a chodit je celkem náročné.

Myslíte že to může být z toho??? Na gyndě nejsou takže se tam ted nedovolám, ale hlavně by mě zajímali vaše osobní zkušenosti s tímto lékem.

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital