Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@holanda a jaký je důvod pro posunutí menstruace? Jen tak pro vlastní potěšení ti to dr asi nenapsal, ne?
Brala jsem, žádné vedlejší příznaky jsem neměla, ms dorazila dle plánu.
@holanda já jsem s ním nikdy problémy neměla. Ale brala jsem ho vždy jen na oddálení menstruace.
Jasne, ze ne pro jeho poteseni:-) kvuli darcovstvi. Cetla jsem v jinych skupinkach, ze holky pribraly, ze mely buseni srdce…a same silenosti, tak se ptam jestli jsou i dobre zkusenosti ![]()
@andreabul ja prave na to, abych to dostala o trochu driv, protoze se u me nikdy nevi kdy presne to dostanu… brala jsi i deset dni??
@holanda píše:
Jasne, ze ne pro jeho poteseni:-) kvuli darcovstvi. Cetla jsem v jinych skupinkach, ze holky pribraly, ze mely buseni srdce…a same silenosti, tak se ptam jestli jsou i dobre zkusenosti
takže si budeš píchat injekce na stimulaci a dělá ti starosti tenhle prášek?
Bude hůř ![]()
@Gladys no me zajima ted jen ten prasek:-) az budou injekce, budu resit je:-) cetla jsem moc diskuzi od maminek, co maji mimi, dite z darcovstvi a jdu do toho!
@holanda no však já proti dárcovství nemám, jenom že tyhle věci, jako třeba vedlejší účinky hormonů, bys měla mít vyřešené předem.
Pokud do toho jdeš tak jako tak, tak snad nemá význam pročítat, kdo co všechno měl a pozorovat se, jestli něco z toho nemáš… Zbytečný stres. Přeju hodně vajec ![]()
Resim prasky, nutny v mym pripade nejsou, jen jde o to, ze s nima to urcite dostanu driv nez normalne, jelikoz mam nepravidelnou menstruaci. Vse vim, nastudovano, nevl. segra to podstoupila vloni. Ptam se na zkusenost tohoto leku, proto jsem primo v teto diskuzi. Abych vedela, jake jsou zkusenosti, to me momentalne take zajima. Zbytecny stres to pro me neni, mam maleho syna a rada bych pripravila nekoho z rodiny na to, ze muzu po tomhle dryjaku skoncit necekane v nemocnici.. proste chci vedet, kdo ma jake zkusenosti s tim:-) jinak dekuji ![]()
Ahoj, ja ho mám doma. Vždycky když jedeme na dovolenou jsi ho nechám od doktora předepsat…menstruace mi chodí přesně a tohle je jediný co mi jí oddálí…u moře rozhodně menstruaci nechci…a po vysazeni těchto prášku mám pak 4dny jen špinění…a pak už další měsíc normálně menses…jsou to dobrý prášky…
Jo většinou jsme u moře 12-14dní..pak je vysadím a většinou do týdne to dostanu..ale mám jen špinění zhruba 4dny…
@holanda jednou dokonce i 14 dní a všechno bylo v pořádku. Žádné přibírání, bušení srdce, prostě nic. ![]()
@holanda ty jsi dárkyně? To oceňuji. V mém okolí je pár holek, které dárkyni budou mít, aby měli miminko. Ty hormony kolem jsou taky dost náročné. Já během 3 ivf, kterými jsem si prošla, abych konečně otěhotněla, jsem přibrala 15kg. Norethisteron by měl být v pohodě ![]()
@andreabul super,to jsem chtela slyset:-) darkyne jsem, vsecky testy v poradku, ted jen cekam na menstruaci a bude stimulace…urcite budu darovat vickrat, tak hlavne aby to holkam vyslo, drzim palecky! a tobe take, snad uz se zadarilo:-) 15kg pekny ale myslim, ze kdyz chces otehotnet, tak resis jiny veci nez kila vid? Teta byla na ivf a na poprve se zadarilo, ted ma druhe opet na poprve z toho prvniho odberu.. nastesti mela svoje vajicka a to me popostrcilo k tomu pomoci tem, co bohuzel nemaji.