Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
9.6.13 11:25

@holanda a jaký je důvod pro posunutí menstruace? Jen tak pro vlastní potěšení ti to dr asi nenapsal, ne?
Brala jsem, žádné vedlejší příznaky jsem neměla, ms dorazila dle plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.6.13 11:29

@holanda já jsem s ním nikdy problémy neměla. Ale brala jsem ho vždy jen na oddálení menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 11:31

Jasne, ze ne pro jeho poteseni:-) kvuli darcovstvi. Cetla jsem v jinych skupinkach, ze holky pribraly, ze mely buseni srdce…a same silenosti, tak se ptam jestli jsou i dobre zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 11:32

@andreabul ja prave na to, abych to dostala o trochu driv, protoze se u me nikdy nevi kdy presne to dostanu… brala jsi i deset dni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.6.13 11:34
@holanda píše:
Jasne, ze ne pro jeho poteseni:-) kvuli darcovstvi. Cetla jsem v jinych skupinkach, ze holky pribraly, ze mely buseni srdce…a same silenosti, tak se ptam jestli jsou i dobre zkusenosti :-)

takže si budeš píchat injekce na stimulaci a dělá ti starosti tenhle prášek? :mrgreen: Bude hůř :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 11:45

@Gladys no me zajima ted jen ten prasek:-) az budou injekce, budu resit je:-) cetla jsem moc diskuzi od maminek, co maji mimi, dite z darcovstvi a jdu do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.6.13 12:03

@holanda no však já proti dárcovství nemám, jenom že tyhle věci, jako třeba vedlejší účinky hormonů, bys měla mít vyřešené předem. :nevim: Pokud do toho jdeš tak jako tak, tak snad nemá význam pročítat, kdo co všechno měl a pozorovat se, jestli něco z toho nemáš… Zbytečný stres. Přeju hodně vajec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 12:14

Resim prasky, nutny v mym pripade nejsou, jen jde o to, ze s nima to urcite dostanu driv nez normalne, jelikoz mam nepravidelnou menstruaci. Vse vim, nastudovano, nevl. segra to podstoupila vloni. Ptam se na zkusenost tohoto leku, proto jsem primo v teto diskuzi. Abych vedela, jake jsou zkusenosti, to me momentalne take zajima. Zbytecny stres to pro me neni, mam maleho syna a rada bych pripravila nekoho z rodiny na to, ze muzu po tomhle dryjaku skoncit necekane v nemocnici.. proste chci vedet, kdo ma jake zkusenosti s tim:-) jinak dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evina33
9.6.13 12:17

Ahoj, ja ho mám doma. Vždycky když jedeme na dovolenou jsi ho nechám od doktora předepsat…menstruace mi chodí přesně a tohle je jediný co mi jí oddálí…u moře rozhodně menstruaci nechci…a po vysazeni těchto prášku mám pak 4dny jen špinění…a pak už další měsíc normálně menses…jsou to dobrý prášky…

• Citovat
  • Upravit
218
9.6.13 12:21

Dekuji Evino33. Beres je i dyl, deset dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evina33
9.6.13 12:29

Jo většinou jsme u moře 12-14dní..pak je vysadím a většinou do týdne to dostanu..ale mám jen špinění zhruba 4dny…

• Citovat
  • Upravit
218
9.6.13 12:33

A zadny problemy pri uzivani nemas? Dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.6.13 12:53

@holanda jednou dokonce i 14 dní a všechno bylo v pořádku. Žádné přibírání, bušení srdce, prostě nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.6.13 12:56

@holanda ty jsi dárkyně? To oceňuji. V mém okolí je pár holek, které dárkyni budou mít, aby měli miminko. Ty hormony kolem jsou taky dost náročné. Já během 3 ivf, kterými jsem si prošla, abych konečně otěhotněla, jsem přibrala 15kg. Norethisteron by měl být v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 13:11

@andreabul super,to jsem chtela slyset:-) darkyne jsem, vsecky testy v poradku, ted jen cekam na menstruaci a bude stimulace…urcite budu darovat vickrat, tak hlavne aby to holkam vyslo, drzim palecky! a tobe take, snad uz se zadarilo:-) 15kg pekny ale myslim, ze kdyz chces otehotnet, tak resis jiny veci nez kila vid? Teta byla na ivf a na poprve se zadarilo, ted ma druhe opet na poprve z toho prvniho odberu.. nastesti mela svoje vajicka a to me popostrcilo k tomu pomoci tem, co bohuzel nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí