Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
7.6.12 12:22

V první části cyklu je to jak píšeš. Jinak i když na něm otěhotníš, tak se vůbec neboj, mimču neublíží. On má vliv na pohlaví plodu, ale to je do 9gt „obojetné“, takže až potom je to na bacha, ale to už bys dávno věděla že jsi těhotná…
Podotýkám info vyčtené a posléze potvrzené gyndařem a genetikem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.12 12:24

Tak to jsou super zprávy :) Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.6.12 12:35

Ahojky holky, tak jsem ráda, že nejsem jediná která má problému s úpravou cyklu. Já jsem brala utrogestan před třemi roky pak jsem otěhotněla asi skoro po roce a ted mám 20.měsíčního chlapečka. jenže cyklus opět rozházený a utrogestan už mi nepomáhá, tak ted čekám až se dostaví ms a začnu i já brát Norethisteron. i mě gynekolog ujištoval, že na začátku těhu je to v pohodě a nemusím se bát :) proto mi to napsal a abych mohla i otěhotnět, tak jsem zvědavá jestli se nám povede druhé mimi. Jinak já mám dávkování takto : 2×1tableta denně na 10dní od 15dne cyklu až 25.den cyklu. Takže si myslím, že to spíše vychází na 11 dní a ne 10 dní. Takže všem držím palečky at vám to výjde :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.6.12 12:46

Jinak mě doktor říkal, že tak do tří dnů po vysazení by se měla dostavit ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.6.12 12:48
@BellinkaX píše:
V první části cyklu je to jak píšeš. Jinak i když na něm otěhotníš, tak se vůbec neboj, mimču neublíží. On má vliv na pohlaví plodu, ale to je do 9gt „obojetné“, takže až potom je to na bacha, ale to už bys dávno věděla že jsi těhotná…
Podotýkám info vyčtené a posléze potvrzené gyndařem a genetikem :pankac:

Tak to je super, děkujeme za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.6.12 12:54

@kacenka83 mně se opravdu do 3 dnu dostavila ms…mela jsem ho zase na zastavu krvaceni po revizi a upravu ms… je faakt ze me dal do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.6.12 11:18

Ahoj holky, není zač :lol: a ať to vyjde všem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.6.12 23:33

Moc děkujeme :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.7.12 19:03

Ahoj holky. Dneska jsem dostala ten norethisteron potrebuju mit o chvilu driv ms a tak to mam brat 7dni. Nevite co by se stalo kdybych to prestala brat o dva dni driv? Jo a snazime se o mimco uz 10mesicu a furt nic! Nemuze me to nak zneprijemnit este vic? Dik za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrabka
8.8.12 08:03

Ahojky všem.,muzete mi poradit? mam noreth.na oddaleni mesicku, ale vcera vecer jsem si vzala prvni a 2 hodky na to jsem mela trochu krev a dnes rano jen spinim.mam pokracovat v prascich nebo uz mesicky nezastavim? jedeme v sobotu na dovcu, tak eli se mi zastavi i to krvaceni(pokud bude) a nebo uz je pozde, protoze ta krev tam vcera byla? dekuji moc za odpoved ;)

• Citovat
  • Upravit
14624
8.8.12 08:07

Krvácení by mělo ustat úplně do 2 - 3 dnů, tak vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
8.8.12 09:07

Ahojky holky, já jsem teď brala norethisteron 14 dní na oddálení menstruace, byli jsme na dovolené, a dnes 4 den po ukončení a druhý den mám jen slabé krvácení a dnes i bolesti jako při ms. Myslíte si, že může být po užívání norethisteronu slabší ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
17.2.13 16:56

davkovani

Ahoj holky, pls jak se ma brat norethisteron pri oddaleni menses? staci jedna tableta denne? jak dlouho se da menses oddalit? lze i 14 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
17.2.13 20:24

@nadus Ahojky, dávkování by Ti měl určit lékař. Já ho brala naposled před svým druhým IVF na oddálení ms, protože jsem byla na dovolené u moře. Ale dávkování už si nepamatuju. Na to je opravdu lepší lékař. Já ho brala taky skoro 14 dní a vůbec nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.13 11:22

Holky, poradte mi prosim, mam brat Norethisteron deset dni, abych dostala menstruaci, tak jak chce doktor..jenze vsude ctu, ze je to hroznej hnus…mate dobre ci spatne zkusenosti? Nerada bych si vse rozhazela a jeste skoncila v nemocnici s busenim srdce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí