Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2984
14.2.18 17:02

@katulka3010 ahoj, prosimtě a jak dlouho jsi norethisteron brala? A dostavila se po dobrání znovu menstruace, nebo až v očekavaném termínu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.18 08:14

Zdravim holky. Stalo se nektere z vas, ze menstruace po vysazeni nedorazila? Tehotna nejsem 100%. Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.18 19:19

Ahoj,
brala jsem na zastaveni dlouhe MS norethisteron,presne 3tydny. Objevil se prirustek na vaze(ale ne hned,3den brani v poho a pak jsem se vazila v dobe kdy uz jsem mela mit MS),myslela jsem ze to pujde po MS dolu,ale ms mi skoncila dnes a vaha se ani nehla,navic mam porad silene nafoukly podbrisek ,tohle vubec neznam ,vaha mi pri ms i normalne naroste trochu,ale hned po spadne. :nevim: Mate nektera zkusenost,upravilo se to a kdy?Tu vahu jeste asi nejak davam(ikdyz nadsena nejsem),ale ten podbrisek je silenej :zed:

• Citovat
  • Upravit
29654
19.8.18 23:23
@Anonymní píše:
Ahoj,
brala jsem na zastaveni dlouhe MS norethisteron,presne 3tydny. Objevil se prirustek na vaze(ale ne hned,3den brani v poho a pak jsem se vazila v dobe kdy uz jsem mela mit MS),myslela jsem ze to pujde po MS dolu,ale ms mi skoncila dnes a vaha se ani nehla,navic mam porad silene nafoukly podbrisek ,tohle vubec neznam ,vaha mi pri ms i normalne naroste trochu,ale hned po spadne. :nevim: Mate nektera zkusenost,upravilo se to a kdy?Tu vahu jeste asi nejak davam(ikdyz nadsena nejsem),ale ten podbrisek je silenej :zed:

Také ho teď beru na stejný problém. Začala jsem asi před 14 dny. A abych řekla pravdu, tak mám podobné problémy. Nedávala jsem to s tím práškem do souvislosti. Ale asi na tom něco bude. Mně se do břicha běžně nic neusazuje. Jsem typ hlavně do stehen, případně do boků, takže mně to bříško také překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 11:22
@marin píše:
Také ho teď beru na stejný problém. Začala jsem asi před 14 dny. A abych řekla pravdu, tak mám podobné problémy. Nedávala jsem to s tím práškem do souvislosti. Ale asi na tom něco bude. Mně se do břicha běžně nic neusazuje. Jsem typ hlavně do stehen, případně do boků, takže mně to bříško také překvapilo.

Ja normalne nepribiram(krom kila-dvou,pri ms)vaha stoji a ted tohle :nevim: Ten podbrisek je ale strasnej :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
29.8.18 21:56

Ahoj, prosím o radu… Dnes je to 14 dní co beru norethisteron, původně jsem chtěla odklad MS na týden, ale koupili jsme Last a teď v neděli máme odlet. At se dostanu k problému ode dneška mám hrozný návaly horká, bolí mě hlava a mám pocit jak kdybych měla MS dostat… Ještě k tomu se mi objevila vag. mykoza, kterou jsem neměla roky. Mám raději norethisteron vysadit a podstoupit dovcu s MS nebo se nemusím obávat a brát ještě týden? Děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.18 16:58

Ahoj, můžete se prosím se mnou podělit o vaše zkušenosti s noredhisteronem?beru ho teď druhým dnem a bolí mě dost prsa, jako před MS, muže to být tím, ze MS měla přijít ale já ji utla tema praskama? poprvé jsem je brala v září a nepamatuju si, ze by prsa bolely. taky jsem se tady ve starých příspěvcích docela ze to muže napomáhat otěhotnění, to by bylo úplně super, snažíme se už víc jak rok a pořad nic :( děkuji za rady a poznatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
29.12.18 17:12

@Iv91 A proč to teď bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.18 17:23

@Venesí jsme na dovolené tak jsem nechtěla mít MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
29.12.18 18:16

@Iv91 aha, prosimte hlavne si dávej pozor !! Při tomhle léku bys nemela za zadnou cenu otěhotnět! Může to mít fatální nasledky. Snad víš na 100 pro že jsi těhotná nebyla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.18 21:51

@Venesí no na 100% to nevím, řekla bych ze spis ne, nebo určitě ne. co by se stalo? já tady ve starých diskuzich četla ze to zas tak nevadí do devátého týdnu myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.18 21:55
@Iv91 píše:
@Venesí no na 100% to nevím, řekla bych ze spis ne, nebo určitě ne. co by se stalo? já tady ve starých diskuzich četla ze to zas tak nevadí do devátého týdnu myslím.

koukej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
30.12.18 09:00

@Iv91 zpusobuje těžké vady plodu. Vůbec se při něm nedoporucuje otěhotnět. Jestli paní otehotnela a nepotratila a měla zdrave dite, tak má velké štěstí. Zkus tady na e mimimu diskuse: Norethisteron a otehotneni a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.12.18 09:10

@Venesí moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.19 13:10

Norethisteron při zpožděné menstruace

Dobrý den,

byla jsem u lékaře se spožděním menstruace, dnes již 36.den zpoždení. Byl mi napsán lék Norethisteron Zentiva 5 mg 2× denně tabletka po dobu 10dní. V příbalové informaci se více méně dočítám, že tyto medikamenty jsou na zastavení krvácení a oddálení menstruace.

Jsem tedy na vážkách, zda jsou to léky pro mne vhodné? K vyvolání menstruace? :nevim:

Prosím o radu,
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí