Norethisteron - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
5.2.25 09:52
@lucypaja píše: Více

Dali mi jednu v kvetnu a zorazila na dva dny, lehka…vcera mi novy gynekolog rekl, ze ty vyvolavacky jsou do 40 kg a ze v mym pripade by to chtelo mnohem vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.2.25 09:54

Popravde kazdej doktor mi rekl neco jinyho..jeden mi rekl ze mam pockat ze se to nastartuje samo..tak jsem cekala a ono nic, rekla jsem si, ze to takhle nejde a objednala jsem se k Vrtiškovi na Prahu 7, ten mi vcera zase rekl, ze jinak nez hormonalne to nepujde, rekl mi toho vic a dava mi to smysl..za me Vrtiska profesional. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.2.25 09:56

A ten bylinkář no comment..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.2.25 09:57
@Nikca3381 píše: Více

Vyhozeny penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20417
5.2.25 10:17
@Nikca3381 píše: Více

ty jo faaakt? Já na ní teda byla jednou, nic doktorka neříkala ms dorazila, ale já bych tam musela chodit pořád, takže už nechodím a čekám kdy ms dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20417
5.2.25 10:22

@Nikca3381 jo to je snad nějaký sport, že každej lékař má jiné názory a pak si vyber a to je jak u dospěláků tak i dětí, tak fajn, že pan doktor vyhovuje, já také nemám s bylinkama nějak extra úspěchy brávala sem třeba i kapičky na ustálení ms a nic, jedině hormony mi řekla gyndařka a to nechci když sem chtěla miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.2.25 10:34

Presne tak, uz jsem byla z toho na nervy, sebrala se a nadopuju se holt hormonama at to uz dorazi. Ja znam jednu pani co take brala byliny od vyhlášeného guru..bylo to nakonec jeste horsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.2.25 10:35

Pokud nedorazi dlouho, řešila bych to jako ja ted, Dr mi rekl ze jina moznost neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20417
5.2.25 11:12

@Nikca3381 jj také bych měla jít na ko na gyndu tak uvidím co tam, naštěstísem užívala čaje, popř ty kapičky z eshopu určitě bych neutrácela za nějaké bylinkáře, leda když bych s tím měla dobrou zkušenost a ještě mě nebavilo si ty čaje dělat tak to byl další opruz to už je pro mě lepší snístlék

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.2.25 14:45

Holky, já jsem zkoušela čaje, bylinky, vitamíny a nic. Byla jsem i doma, takže žádný stres skrz práci. Pokud vám teda nevyhovuje doktor, protože máte pocit, že nepomáhá fakt radím najít nového. Hlavně to prostě nevzdávat. Já jsem to na nějakou dobu vzdala, protože fakt při mě nikdo z doktorů nestal a vypadala jsem že si vymýšlím. Jeden dr mi řekl, že mám štěstí, že nemám menstruaci. Až paní doktorka na klinice mi vše hezky vysvětlila a i když se jí nelíbilo dávat mi hormony, řekla mi, že to očividně bez toho nepůjde. Takže nevzdavat a hledat toho správného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20417
5.2.25 15:03

@Andy880 to je teda doktor nemít ms ok, ale pro tu, která nechce těhotnět, já byla v Gennetu kde mi udělali hormonální profil a vše kolem moje doktorka mi to nechtěla udělat, nevím proč k tomu se nevyjádřila, je fajn, že jsi našla tu kliniku a pomůžou ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.2.25 17:32

@lucypaja no právě, divný je že pojišťovna to normálně proplaci ty testy, tak kde je problém? Nová gynekoložka mi řekla, že počkáme až menstruace přijde, jenže když ji říkáš, že čekáš skoro půl roku a nic tak už by měla něco dělat. Chápu, nechtěla dávat hormony a vyvolávat to uměle, ale jen čekat mi taky nepřijde jako super volba. Přitom znám slečnu která chodila na krev každý týden, aby doktor plus mínus viděl jak se jí mění hladina hormonů. 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20417
5.2.25 19:18

@Andy880 někteří lékaři jsou na tu svou práci jak dělaní udělali by pro pacienta cokoli, jiní to berou jako něco otravujícího a hrozné, když po nich člověk něco chce, přitom to nejde z jejich peněz např odběry, vyšetření tak nechápu, proč to nechtějí dělat kolikrát ani tu krev neberou musíš do laborky takjen napíší žádanky a i toto je velký problém! Tak na co tam pak jsou kamarádku doktorka gyndařka posílala na vyšetření střev-kolonoskopii- jen skrz to, že je silnější tak od ní odešla, neměla žádné obtíže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.25 17:40

Ahoj, já ho brala asi 4 dny, potřebovala jsem oddálit menstruaci před operací. Žádné potíže jsem neměla, po vysazení se menstruace dostavila v termínu. Norethisteron bez předpisu - https://wourldpillseller.com

Příspěvek upraven 30.07.25 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.3.25 19:04
@matlette píše: Více

Ahoj, děkuji za sdílení tvé zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek