Normální hračka pro tříletou :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
20.11.13 13:43

Aha-díky paráda. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.11.13 15:35

Já mohu velice doporučit vybarvovací trička zookids. Dají se vybarvit, pak vyprat a zase vybarvit a takhle stále dokola. Malý dostal jedno od dědečka a měl velikou radost. Pátrala jsem, kde se to dá koupit, protože bych ráda jedno i pro nevlastní dcerku a je k sehnání tady za 289 Kč: http://www.hrackarna.cz/zookids/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
22.11.13 15:37

HOlky, můžu se zeptat, co znamenají ty zažehlovací korálky? Můžete mi dát nějaký odkaz, jak to vypadá? A myslíte, že si s tím může hrát i 3letá holčička? Jde mi o to, jestli ty korálky nejsou moc malé, aby je třeba nespolkla :nevim: Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.11.13 16:10
@Jenny83 píše:
HOlky, můžu se zeptat, co znamenají ty zažehlovací korálky? Můžete mi dát nějaký odkaz, jak to vypadá? A myslíte, že si s tím může hrát i 3letá holčička? Jde mi o to, jestli ty korálky nejsou moc malé, aby je třeba nespolkla :nevim: Děkuji ;)

spolkla :nevim: nevím, co by tu muselo být za megakorále, aby se to nedalo spolknout. Ale tříleťák by už snad neměl.
zagoogli zažehlovací korálky, vypadne ti toho mraky. mě se nechce hledat stejně jako tobě ne. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí