Normální hygiena u kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
11.9.16 00:49
@Anna766 píše:
Jenže ono JE to třeba mýt každý den.Je to základ. To ti řekne každý pediatr, urolog.

Argumentace každý jako mluvčí za většinu neberu, ale schválně se zeptám té naší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 00:50
@Adinka_2012 píše:
@Molicek Že tě to baví, vychovávej si děti jak chceš, prostě s tebou nesouhlasíme, smiř se s tím a dál si dělej věci jako doposud :mavam:.

Původně jsem se přišla opravdu jen zeptat. Na druhou stranu skvělý trénink rétoriky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.9.16 00:51
@Molicek píše:Další pěkný příklad je mytí hlavy, čím čaštěji myju tím víc je mám mastné. Je to tak správně?

Vlasy si myju už 15 let pořád stejně…s výjimkou období, kdy jsem brala antikoncepci. Tehdy se mi mastily míň, takže jsem mohla v tom mytí trochu polevit.

Nechceš doufám taky tvrdit, když čím častějc si budu mýt obličej, tím víc budu mít uhrů…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 00:51
@ZZloba89 píše:
Takže závěr je ten že jsi prase. Syn nebude cvičená opička, bude to inteligentní smraďoch který si jistě vždy bude umět obhájit proč se nemyje…

Lepší inteligentní smraďoch, který umý obhájit svoje stanovisko.
Než opička svázaná dogmaty, protože přece takle se to dělá, a takle to dělala už maminka, to přece neůžů dělat jinak.

Ještě, že někdo z toho stromu slezl… ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 00:53
@Nabot píše:
Vlasy si myju už 15 let pořád stejně…s výjimkou období, kdy jsem brala antikoncepci. Tehdy se mi mastily míň, takže jsem mohla v tom mytí trochu polevit.Nechceš doufám taky tvrdit, když čím častějc si budu mýt obličej, tím víc budu mít uhrů…? :think:

To ne. Uhry vznikájí ucpáním pórů, tam mytí pomáhá.

Ale s těmi vlasy je to osobní zkušenost, ale je to možné, že mám špatný šampon. Obyčejný, nenapadlo mně schánět někde šampon speciálně na můj druh pokožky uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
11.9.16 00:55

@Molicek mě by zajímalo popravdě jak vypadá člověk jako ty…
Typuju, lehká nadváha, krétké promelírované vlasy, světlé džínsy, bílé Prestige?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 01:01
@Anonymní píše:
@Molicek mě by zajímalo popravdě jak vypadá člověk jako ty…
Typuju, lehká nadváha, krétké promelírované vlasy, světlé džínsy, bílé Prestige?

střední nadváha, přírodní kratší vlasy, kapsáčové kalhoty a sandále.

analytička dat

pomohlo ti to? Nevím co z toho chceš usoudit.

Daleko zajímavější bylo profilovaní zde přítomných a vsadím se že ty si jedna z nich a typuji na ZZloba89 a pokud jsem se trefila stejně to nepřiznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
11.9.16 01:02

@Molicek to jako odpověď úplně stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.9.16 01:04
@Molicek píše:
Jelikož ani věděcká obec pořádně neví proč, tak ti těžko to řeknu já.
Ale čím se dá argumentovat a dohledat je demografie. Která jasně říká, že v zemích, kde je horší hygiencký stnadrat obecně DM, RS prakticky nejsou.

Pokud tím chceš argumntoval, tak hoď nějaký odkaz. Chci tu demografii vidět, aby to jasně řekla i mně… Moje prababička nosila v dětství dřeváky a spala za pecí. Fakt jo. Z jednoho moderní civilizací nepolíbeného venkova se v dospělosti přestěhovala na jiný, ještě zchátralejší venkov…a ve 40 kvůli skleróze ochrnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 01:05
@Anonymní píše:
@Molicek to jako odpověď úplně stačí…

A odpovědi se nedočkám. K čemu ti to pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.9.16 01:09
@Molicek píše:
To ne. Uhry vznikájí ucpáním pórů, tam mytí pomáhá.

Jo, to vím. Spíš mě zajímalo, v čem přesně se liší zvýšená tvorba mazu na čele a na temeni. Vlasy se mi začaly víc mastit v pubertě, stejně jako nos. Ten jsem si ve 14 dokonce na radu doktorky chvilku čistila lékárenských lihem…a výsledkem vysušování nebyla zvýšená tvorba mazu, ale prostě ja jednoduše čistý nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 01:14
@Nabot píše:
Pokud tím chceš argumntoval, tak hoď nějaký odkaz. Chci tu demografii vidět, aby to jasně řekla i mně… Moje prababička nosila v dětství dřeváky a spala za pecí. Fakt jo. Z jednoho moderní civilizací nepolíbeného venkova se v dospělosti přestěhovala na jiný, ještě zchátralejší venkov…a ve 40 kvůli skleróze ochrnula.

http://www.diapedia.org/…e-1-diabetes
DM1

u RS je obrázek na wiki k demografii
https://cs.wikipedia.org/…kler%C3%B3za

tam se často uvádí rovníkový efekt

Samozřejmě je to geneticky podmíněná predispozice.
Jak u RS tam u DM1 (DM2 vylučuji, ta je podmíněna spíš ekonomicky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 01:17
@Nabot píše:
Jo, to vím. Spíš mě zajímalo, v čem přesně se liší zvýšená tvorba mazu na čele a na temeni. Vlasy se mi začaly víc mastit v pubertě, stejně jako nos. Ten jsem si ve 14 dokonce na radu doktorky chvilku čistila lékárenských lihem…a výsledkem vysušování nebyla zvýšená tvorba mazu, ale prostě ja jednoduše čistý nos.

Nebo byl efektem i zvýšena tvorba mazu, těžko si to měřila/poznala. Taky je to úplně jiný druh kůže.

Jedna vlastní zkušenost - mazání rukou. Nemám ráda pocit suché kůže na rukou, mažu si je krémem. čím více mažu tím častěji mám pocit vysušení. Tělo je autoregulační. Pokud mu začnem odebírat nebo dodávat tuk někde kde má být, tak buď přidá mazání nebo naopak ubere.

Pokud pokožku hlavy chrání promašťováním, a já mu ji pravidelně odmašťuji, začne mastit více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.9.16 01:18

Bylo tu s Vámi dobře, ale jdu spát. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
11.9.16 02:02
@Ivulka88 píše:
Máme tříleťáka. Koupe se denně a pindíka ve vaně také přetahujeme denně a mejeme. Myslím si, že koupání jednou denně není nijak zdraví škodlivé. Když byly vedra a syn byl upocený, osprchovala jsem ho klidně třeba i v průběhu dne kvůli jeho pohodlí. :nevim: Jednou týdně mi to teda příjde opravdu málo. Ta moč se mu za tou předkožkou rozkládá a klidně z toho může mít i zánět močáku.. :roll: A hlavně co ho naučíš v mládí to bude dělat i v dospělosti. A já bych na sebe nenechala teda vlézt přítele, kterej si před tím důkladně nevymyl piňďu. :poblion:

Sory, monitoruju to tady už dva roky. Můj elektronický hlídací pes mi nahlásil, o čem se bavíte, ale toto je nehorázný nesmysl. To patří do předpotopní edvardiánské mediciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí