Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@bse.pedro píše:
Nechci zbytečně zakládat další diskusi, proto se zeptám zde… Používáte roušku při orálním sexu?![]()
Jo, přes oči. Muzu jí tak lépe u toho představovat místo manži třeba Breda Pitta.
@Kaileee taky mám stále rýmu už od úterý a bojím se aby to nebyl kororavirus
dnws chce zamnou mermomoci prijet pritel a tak nevim co stim…
![]()
@Anna766 píše:
Jo, přes oči. Muzu jí tak lépe u toho představovat místo manži třeba Breda Pitta.
@Anonymní píše:
@Kaileee taky mám stále rýmu už od úterý a bojím se aby to nebyl kororavirusdnws chce zamnou mermomoci prijet pritel a tak nevim co stim…
![]()
![]()
Tak pokud s tebou nesdílí domácnost, tak roušku máte oba mít. Spíš by teda neměl vůbec jezdit.
@Anna766 píše:
Na co doma? Zas neblbnete lidí. Ani na balkoně je mít nemusíš. To se fakt někdo ptá na tak jasnou věc? Na společných prostorách domu ano. I když teď radši striktně chodíme po schodech a do výtahu nelezeme.
Taky bych nevěřila, že to někdo nosí doma. Jedna moje známá, která bydlí sama, je zdravá, a nosí bavlnenou roušku doma. Ven teď přitom vůbec nevychází, nákupy, odpadky, apod. ji obstará syn, nechá za dveřmi, vůbec se nepotkají. Viděla jsem včera i paní, na dost velké zahradě u domu - a taky měla roušku!
Ne, jenom kdyz vezeme nakup rodicum. Staci mi to 12 a vice hodin v praci. Jedine az nekdo doma onemocni, coz je otazka casu.
Doma fakt ne, ani v aute ji nemam, uz tak se mi v tom blbe dycha.
Doma nenosim. Ale pomaham sousedce, ktera organizuje pomoc potrebnym ted a pri vyrobe rousek atd. Nosi mi klice od klubovny nebo si rychle pred barakem predame info, kdyz jede neco zaridit, ale uz mame pracovni sraz. Nez otevru, kdyz zvoni, tak si to nasadim. Mam jednu rousku u vchodu povesenou.
Na zahradu s nakrcnikem nebo rouskou deti posilam, prestoze nehrozi, ze nekoho potkaji.
A v aute to nedavam. Malem jsem se v tom horku udusila. Takze v aute sundavam.
@mayecka píše:
Doma v bytě ne. Když jdu do schránky přes společné prostory tak ano.
Máme to stejně.
Doma ji nenosime, jsem stastna, kdyz skoncim v praci a v aute sundavam, mam ji na obliceji 8,9 hodin a je to peklo, mam pak doma pocit oteklyho obliceje.
@Šáruší píše:
V autě se má nosit ( i když je tam člověk sám) pokud se v tom autě střídají řidiči. Aby jeden řidič nenaprskal viry uvnitř na interiér, pak do toho sedne druhý bez dezinfekce auta a mohlo by dojít k přenosu. Takže momentálně u nás ani nikdo nepřesedá do jiných aut ( nemluvím o mně a manželovi, tam jsou auta jedno, když spolu spíme v jedné posteli). A také nikoho nevozíme.
My mame dve auta. Muj muz ma velke rodinne. Ja svoji malou nakupni tasku, ale nas pet i tam vleze.
V tydnu jsem doletela domu. Muj chlap se chystal do obchodu u nas. Nikde dal. Tak jsem mu mensi nechala nastartovane. A pry nechce, pojede svojim, at si nepredavame bacile. Jsem mu rikala, at da v loznici zataras mezi posteli, at se nahoudou bacile nesetkaji. Bezne uziva moje auto a ted se ofrnuje
.
Odkud vis ze nosi rousky i doma? Jses baba kelisova, co cumi do oken dalekohledem?
fakt doma rousku nenosime a kdo jo tak je ichtyl pac se dotykas povrchu ![]()