Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Zwetta píše:
Beztak to tak hájíš, protože si to téma založila co?![]()
A ještě nechápu proč anonymně, koukám, že koronavirus napadá mnohým i mozkové buňky..
Bingo
to jsem prostě celá já ![]()
@bse.pedro píše:
Fuj, čuně… Já kdybych si při tom představil Breda, asi bych se pozvracel… Máš divné choutky… Já si radši představuju např. Pamelu z Pobřežní hlídky…![]()
Pamelu neeeee, to by bylo překozíno🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐 🐐
Tak dnes bylo vyslovene krasne, i kdyz chladno a tak jsme s dcerkou pripravovaly balkon na dalsi sezonu, menily jsme v kvetinacich hlinu, sadily redkvicky, mrkev, atd. Kdyz jsme byly hotove, tak jsme si uzivaly krasne pocasi. Ja stala u zabradli, nechala si slunce hrat do tvare a naraz koukam, ze sousedka z domu naproti jde spolu s manzelem a coklem domu. Videli mne, sousedka pohodila hlavou smerem k nasemu balkonu a neco utrousila k manzelovi. Pak se na mne ostre koukla podruhe, pak potreti a nez zalezla do domu, tak jeste po mne hodila jedovate oko.
Proc tohle pisu a proc se na mne sousedka divala skarede? Nejspis proto, ze jsem si dovolila pobyvat na balkone bez rousky.
Takze tolik k tomu. Policejni stat hadr.
@warita píše:
Tak dnes bylo vyslovene krasne, i kdyz chladno a tak jsme s dcerkou pripravovaly balkon na dalsi sezonu, menily jsme v kvetinacich hlinu, sadily redkvicky, mrkev, atd. Kdyz jsme byly hotove, tak jsme si uzivaly krasne pocasi. Ja stala u zabradli, nechala si slunce hrat do tvare a naraz koukam, ze sousedka z domu naproti jde spolu s manzelem a coklem domu. Videli mne, sousedka pohodila hlavou smerem k nasemu balkonu a neco utrousila k manzelovi. Pak se na mne ostre koukla podruhe, pak potreti a nez zalezla do domu, tak jeste po mne hodila jedovate oko.Proc tohle pisu a proc se na mne sousedka divala skarede? Nejspis proto, ze jsem si dovolila pobyvat na balkone bez rousky.
Takze tolik k tomu. Policejni stat hadr.
To chce klid. Ona asi neví, kolik měří dva metry.
Myslíš, že to hlásila na policii?
@hulala píše:
@bse.pedro od dob koronaviru praktikuji již pouze anální.
A s rouškou???
![]()
@bse.pedro jasně,ale přes prd#l. Akorát v ní mám díru, aby se mu tam vešel
@Uslava píše:
To chce klid. Ona asi neví, kolik měří dva metry.Myslíš, že to hlásila na policii?
urcite nehlasila. Me to jenom trosku sokovalo.
Doma ne. Ani v autě. V autě jezdí jen chlap, já a dcera. Nosím jen, když jdu ven. Dělá se mi mdlo. V práci to bude očistec, mít to 9h na sobě. I tak tam je dost vedro.
@warita píše:
urcite nehlasila. Me to jenom trosku sokovalo.
Hele, třeba to byla čirá závist spojená s tím že ty na ten balkón můžeš a oni ne. Každopádně je to přehnané, prď na ně, je fajn, že máte balkon a můžete se nadýchat vzduchu bez roušek. Co já bych za to dala, my máme garsonku a bohužel bez balkonu ![]()