Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My jsme synovi k 11 narozeninám pořizovali herní ntb, momentálně ho už má 4 roky a budeme kupovat PC, protože potřebuje další větší paměť na hry (momentálně má 2TB externí disk) a ntb už nestíhá chladit, musíme mít chladící podložku a často ho čistit od prachu. Jinak funguje pořád dobře.
Všem děkuji za příspěvky a názory! Musím si to nějak srovnat, ať v tom nemám guláš ![]()
@anahry srovnám to 😆 LEPSI PORADNEJ HERNÍ POČÍTAČ..
Ntb do střední školy počká
Věřte nám
![]()
@KristynaD998 Já věřím, fakt!
Jenom si teď ještě říkám, že primárně to nebude mít na hraní. Má ten X-box…na PC nebo NTB by měl třeba jenom něco.
Ale možná si to chci zjednodušit já… jak proboha složím počítač?? ![]()
@anahry píše: Více
Já ti to usnadním:
Ideální je kombinace: do školy na net a úkoly notebook za 10k, doma na hry stolní počítač nebo konzole. A jak psal rmot, stolák za 20 tisíc bude výkonnější než notebook ve stejný ceně. Pošlete mi přes SZ mail, dělám do týdne z lidí chodící encyklopedie.
Příspěvek upraven 01.09.25 v 16:59
@anahry píše: Více
Objednáš to od té firmy. Hotovky jsou většinout shit, ale ta firma z odkazu ode mě má ty hotovky celkem vyvážený. TS Bohemka skládá zadarmo, Alza za litr.
@Ploskutáček Dobrá. Argumentům rozumím. Třeba se mi ještě povede přemluvit chlapa a zvedneme to na 25 t. Ale to nevím, nevím..
Mail posílám. Velké díky!
@anahry pokud se nakonec rozhodnete pro notebook, doporučuji k němu stejně dokoupit dokovací stanici, klávesnici, myš a monitor. Na práci na prezentacích atd to je mnohem komfortnější. Ale to už se pak výrazně víc vyplatí ten stolní počítač.
PC bude mít vždycky lepší chlazení a snáz se upgraduje.
Notebook má jedinou výhodu a to tu, že je přenosný a zabere méně místa.
Pokud nejste omezeni prostorem, tak určitě PC.
Ked ma doma XBox je nutne mat aj herne PC? Zase moc v zavislosti byvsom ho nepodporoval ![]()
My sme deckam umyselne kupili relativne naslapane notebooky ale bez grafiky, staci ze gamesia na telefonoch a tabletoch…
Len trosku iny pohlad, ostatne uz napisali znalci predomnou a spravne.