Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré odpoledne,
máme obří radost, že je tady nová sekce Maminky, které říkáme Žijeme eMimino! ![]()
Co v ní najdete?
A další novinka k tomu - od července 2015 odměňujeme dárkem každé první místo! Zatím to vypadá na @Jančakecalka, @michaela.tvrdkova, @WERISKA, @Pemi89 a @Pájínek, jestlipak obhájí prvenství? ![]()
Jak se vám sekce Maminky líbí? Našli jste se v červencovém nebo předchozím žebříčku? ![]()
Za tým eMimino.cz přeji hezký den
admin Monika
Mně se nelíbí, že jsem se neumístila v nejukecanějších. Přitom se tak snažím ![]()
@Petule030 píše:
@Antonie Bolavá Asi jsi tento týden málo ukecaná
Jako fakt dělám co můžu
Asi budu muset víc odpovídatdo diskusí jsem/nejsem těhu, tam se to nažene ![]()
@Antonie Bolavá A to mě se zase líbí, že tam nefiguruju
říkám si, že to se mnou zas není tak špatný…
Mě zaujalo, že některé nejukecanější vůbec neznám. A docela by mě zajímalo, kolik jsem kdy nakecala
.
@danyk píše:
Mě zaujalo, že některé nejukecanější vůbec neznám. A docela by mě zajímalo, kolik jsem kdy nakecala.
co to meleš
vždyť to máš napsaný 19 610,– čistýho času
@Antonie Bolavá píše:
Jako fakt dělám co můžu: Asi budu muset víc odpovídatdo diskusí jsem/nejsem těhu, tam se to nažene
jsem zaskočená, že nejsi ve vedení
makej ![]()
@kouřící králík píše:
jsem zaskočená, že nejsi ve vedenímakej
Asi si budu muset přidat noční šichty
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Asi si budu muset přidat noční šichty![]()
přidej i svátky, jinak to nedáš
a nemůžu ti nějaké hlasy poslat ![]()
@kouřící králík psala jsem „kolik jsem KDY nakecala“… Celkové číslo vidím, ale nevím, kolik to bylo minulej tejden, minulej měsíc, průměr, kdy nejvíc, kdy nejmíň a tak. Taková statistika.
@danyk píše:
@kouřící králík psala jsem „kolik jsem KDY nakecala“… Celkové číslo vidím, ale nevím, kolik to bylo minulej tejden, minulej měsíc, průměr, kdy nejvíc, kdy nejmíň a tak. Taková statistika.
tak si dělej čárky, to je nejlepší statistika
nebo to udělej průměrem ![]()
@j.a.n.i1 Ale deváté místo za leden 2015 také není špatné. ![]()
Monika
Jsem 6 nejukecanější
slibuju že důvěru ve mě vloženou nezklamu
![]()