Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A bohužel bude takových čísel přibývat. Když teď někdo dostane „nové“ číslo, co se dobře pamatuje, tak je většinou recyklované. A ty co se špatně pamatují nikdo nechce ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@fifinkaa Já spíš nechápu, jak si ta společnost může dovolit psát někomu jinému a jak vůbec získá kontakt na toho nového majitele čísla, tímto směrem bych pátrala…
ta společnost určitě píše původnímu dlužníkovi, to tady @fifinkaa nezmínila, zad ji oslovují jejím jménem nebo jménem toho původního člověka (na 99,9% ji oslovují jako toho původního) Pokud píšu jen „vážený zákazníku“ tak určitě uvádí VS platby a č. účtu pro původního dlužníka.
@subsomi Aha, tak já si pod „píše mi“ a „musím to řešit“ představím dopis, nějaké SMS by mě nechali celkem klidnou…
Asi 5 let jsem na pevné lince vysvětlovala, že nejsem xy.
Ale naštěstí to bylo tak 4× do roka. ![]()
Zas jen hajzlove zkousej co jim projde!!! Maj takovejch prachu, tady mame nejdrazsi operatory a i tak nejsou schopny svoji praci delat poradne :/ fakt bordel… sim bych zrusila, poresila bych pausal a mela klid, jelikoz smlouva bude na tve jmeno a nebude to jen cislo bez majitele jako u tech kreditu.
@Makronka222
kdo je hajzl??? komu co projde???
Jak víš, že s paušálem to bude lepší??? Dostane číslo ne po dlužníkovi, ale po prostitutce a prostě jí budou volat jiní.
Toto není vina operátora, ten neovlivní to, kdo kdy kde číslo nahlásil a kdo ho na něm shání.
Teoreticky bych mohla, kdybych znala tvé tel. č., napsat ho na spousty pánských WC a viděla bys kdo by ti volal a s jakými nabídkami… a koho bys z toho vinila??? operátora???
@fifinkaa píše:
Jsem vytočená, asi před měsícem jsem si koupila novou simku u vodafonu, a za ten měsíc mně přišly už tři výzvy k zaplacení pohledávek na vysoký částky a nebo budou soudně vymáhaný, včetně od vodafonu. Volala jsem na vodafon, tam mi prostě řekly že tohle číslo již někdo měl a znovu šlo po nějaký době do oběhu. Jenže já musím obvolávat tyhle společnosti a vysvětlovat jim, že jem nový vlastník tel číslo a nemám s tím nic společnýho. Je to nepříjemný, stojí mne to čas a peníze. Máte s tím zkušenost?
není Tvojí povinností cokoliv obvolávat. mazat, nepřijímat.