Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
28.11.16 09:48
@Anonymní píše:
Díky Káťo za delší rozbor, asi pomohl si to utříbit v hlavě. Někdy si říkám, proč neexistuje něco jako povolená milenka na sex. Ano, občas se to vyskytuje, ale zrovna jak na potvoru ne u těch puritánských žen, u kterých by se právě tohle řešení hodilo.PS: existují ženy, co jim nevadí stav podobný, jaký žiju? Navíc bez větších citů, jen na hezký chvíle v posteli?

Otázkou je, jestli ty budeš schopný, až s nějakou ženou budeš zažívat, jak krásný taky sex může být, ty city udržet na uzdě…

• Citovat
  • Upravit
káťa
28.11.16 09:51
@Anonymní píše:
Někdy si říkám, že jsem raději ani neměl vědět, že i holky bývají nadržený, samy si o sex řeknou a užijou si ho. Situaci, kdy tě holka svede jsem nikdy nezažil.

Já to zažívala z opačné strany. Přítel na sex byl, měl ho rád, ale byl docela konzervativní. Takže jsem ho pravidelně „znásilňovala“ (jak tomu říkal) já. Různé přepadovky venku, netradiční místa, ale i milování doma jsem začínala z 90 procent já, i když jsem samozřejmě věděla, že on je tomu rád a chce to taky…

• Citovat
  • Upravit
568
28.11.16 09:51
@káťa píše:
Otázkou je, jestli ty budeš schopný, až s nějakou ženou budeš zažívat, jak krásný taky sex může být, ty city udržet na uzdě…

@anonym tohle si raději vytiskni. @káťa má naprostou pravdu. A to nemám ani osobní zkušenosti… zatím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 09:52
@káťa píše:
Otázkou je, jestli ty budeš schopný, až s nějakou ženou budeš zažívat, jak krásný taky sex může být, ty city udržet na uzdě…

Velmi těžko. Nejsem ten typ, co tyhle věci odděluje. Koneckonců, to bych už dávno ujel. Ale na druhou stranu, kdyby byla protistrana čistě racionální, co já vím. Neznám to. Ani nevím, kde se takový holky hledaj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.16 09:53
@káťa píše:
Já to zažívala z opačné strany. Přítel na sex byl, měl ho rád, ale byl docela konzervativní. Takže jsem ho pravidelně „znásilňovala“ (jak tomu říkal) já. Různé přepadovky venku, netradiční místa, ale i milování doma jsem začínala z 90 procent já, i když jsem samozřejmě věděla, že on je tomu rád a chce to taky…

Tohle mi, prosím, ani neříkej! Umíš si představit, jak mi je zle, když někde slyšíš, že takové ženy existují? :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
káťa
28.11.16 09:53
@Ostravak76 píše:
@anonym tohle si raději vytiskni. @káťa má naprostou pravdu. A to nemám ani osobní zkušenosti… zatím :lol:

Ty je nemusíš držet na uzdě, ty se rozvádíš a můžeš se do všeho vrhnout i s city ;)

• Citovat
  • Upravit
502
28.11.16 09:54
@Anonymní píše:
Co s metálem? Do vytrínky, jak jsem byl satečnej? :roll: Jo, tahle představa by mne možná brala dřív, ale teď bych si raději zaš…l :lol:.Sorry, zlehčuju to, protože jsem fakt už na dně. Kdyby alespoň byla ochotná častěji pomoct jinak, ale tohle prej dělají jen lehký ženy. Ale chápu, stejně mám jen dvě možnosti. Buď to prostě překlepu ale s čistým štítem anebo budu za hajzla, co podvedl. A obhajte tu druhou variantu před dětma a svědomím.

Teda to je fakt strašný. Miluje tě? Jestli tě nechá takhle strádat v klidu 15 let, tak opravdu nevím. Z toho co píšeš mi nepřijdeš nijak náročný, nechápu proč se chová tak sobecky. Když bys jí řekl, že ji opravdu miluješ, miluješ svou rodinu, ale dlouhodobě máš nedostatek v téhle oblasti a nevíš co to s tebou uděla (no prostě jí to třeba dát tady přečíst). I tak s tím nebude nic ochotná udělat??? Pokud ne, tak upřímnou soustrast. Chápu, že nechceš rozbít rodinu, ta je fakt nejcennější..ještě mě napadlo, jestli si třeba nenese něco z minulosti (znásilnění, výchova, špatný partner..já nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
28.11.16 09:55
@Anonymní píše:
Někdy si říkám, že jsem raději ani neměl vědět, že i holky bývají nadržený, samy si o sex řeknou a užijou si ho. Situaci, kdy tě holka svede jsem nikdy nezažil.

Jo :D. To se po mne taky zada, ale zatim jsem neprisla na to jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
28.11.16 09:59
@celinne píše:
Teda to je fakt strašný. Miluje tě? Jestli tě nechá takhle strádat v klidu 15 let, tak opravdu nevím. Z toho co píšeš mi nepřijdeš nijak náročný, nechápu proč se chová tak sobecky. Když bys jí řekl, že ji opravdu miluješ, miluješ svou rodinu, ale dlouhodobě máš nedostatek v téhle oblasti a nevíš co to s tebou uděla (no prostě jí to třeba dát tady přečíst). I tak s tím nebude nic ochotná udělat??? Pokud ne, tak upřímnou soustrast. Chápu, že nechceš rozbít rodinu, ta je fakt nejcennější..ještě mě napadlo, jestli si třeba nenese něco z minulosti (znásilnění, výchova, špatný partner..já nevím)

To uz bylo psano vyse, ze se muze prinutit ze strachu, aby o nej neprisla, ale nebude to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.16 10:01
@Anonymní píše:
Velmi těžko. Nejsem ten typ, co tyhle věci odděluje. Koneckonců, to bych už dávno ujel. Ale na druhou stranu, kdyby byla protistrana čistě racionální, co já vím. Neznám to. Ani nevím, kde se takový holky hledaj.

Zkus míň přemýšlet a víc žít. Nemusíš udržet city na uzdě, stačí když ukocirujes celou situaci. Tak se třeba zamilujes, no a co, vždyť je to krásný a opojný. Nemusíš se kvůli tomu rozvádět a odcházet od rodiny. Uzijes si super sex s někým kdo tě přitahuje, koho máš pod kůží a když budeš trochu chytrý tak o tom nemusí nikdo vědět.
Přijdeš mi jako suchar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.11.16 10:09
@Venetia píše:
To uz bylo psano vyse, ze se muze prinutit ze strachu, aby o nej neprisla, ale nebude to ono

Nevím, ale nějak si neumím představit, když bych někoho opravdu milovala, že bych ze strachu, abych o něj nepřišla s ním byla víc. Alespoň z mého pohledu to nejde. Pokud ho miluju, tak se snažím hledat řešení. Mluvím s tím druhým upřímně. U žen je sexualita úzce spojená se vztahem k tomu člověku. Pokud je vztah blízký i v těch ostatních rovinách, je si blízký i v tom sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 10:10
@celinne píše:
Teda to je fakt strašný. Miluje tě? Jestli tě nechá takhle strádat v klidu 15 let, tak opravdu nevím. Z toho co píšeš mi nepřijdeš nijak náročný, nechápu proč se chová tak sobecky. Když bys jí řekl, že ji opravdu miluješ, miluješ svou rodinu, ale dlouhodobě máš nedostatek v téhle oblasti a nevíš co to s tebou uděla (no prostě jí to třeba dát tady přečíst). I tak s tím nebude nic ochotná udělat??? Pokud ne, tak upřímnou soustrast. Chápu, že nechceš rozbít rodinu, ta je fakt nejcennější..ještě mě napadlo, jestli si třeba nenese něco z minulosti (znásilnění, výchova, špatný partner..já nevím)

Ale ona tohle samozřejmě ví a ona se i snaží! Z její ideální představy párkrát ročně to máme kvůli mně jednou nebo dvakrát za čtrnáct dní. Jenže to je rychlé, jedna poloha, nulová invence. Delší sex (Proč, když už jsem?), orální sex (Tohle dávat do pusy? Vždyť se s tím čůrá! A co když se uděláš? Ble!), jiné polohy (Vždyť klasika nám jde hezky, nevymýšlej kraviny), sex venku (Zbláznil ses, co když nás někdo uvidí?), sex ve sprše (To přece ani technicky nejde!), častější sex (Jsi maniak), vzájemná masturbace (Ani náhodou), moje masturbace (Ty se neumíš ovládnout?), poloha na koníčka (Vůbec nechápeš, jak je pro ženu tohle nepřirozený), dvakrát po sobě (Tobě to jednou nestačilo? Jsi normální?), sex hned druhý den (Tobě to včera nestačilo? Jsi normální?), ruční práce, když nemá chuť nebo má svý dny (Takže ty si užiješ a já nic?), nechat aktivitu na ní - nechat se obsloužit (Pomilovat ženu má přece chlap, ne naopak). Všechno je mimo, ujetý, nevyhovuje jí.

Ale párkrát za ten měsíc to dá, na rychlou klasiku. Kvůli mě. A pak jí to vyčítej, když se přemáhá kvůli mě. Jinak opakuji, je fajn, máme se rádi. Nemám žádný zájem se rozvádět. Jen jsem v koncích ohledně sexu a šílím při představě vášnivého sexu, kdy ta druhá strana mne OPRAVDU chce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.16 10:11
@celinne píše:
Nevím, ale nějak si neumím představit, když bych někoho opravdu milovala, že bych ze strachu, abych o něj nepřišla s ním byla víc. Alespoň z mého pohledu to nejde. Pokud ho miluju, tak se snažím hledat řešení. Mluvím s tím druhým upřímně. U žen je sexualita úzce spojená se vztahem k tomu člověku. Pokud je vztah blízký i v těch ostatních rovinách, je si blízký i v tom sexu.

Není to pravda, jsme si blízcí. A přesto jí sex prostě nic moc neříká. Tvrdí, že kdybych sex nechtěl, vůbec by jí nechyběl.

• Citovat
  • Upravit
106321
28.11.16 10:14
@celinne píše:
Nevím, ale nějak si neumím představit, když bych někoho opravdu milovala, že bych ze strachu, abych o něj nepřišla s ním byla víc. Alespoň z mého pohledu to nejde. Pokud ho miluju, tak se snažím hledat řešení. Mluvím s tím druhým upřímně. U žen je sexualita úzce spojená se vztahem k tomu člověku. Pokud je vztah blízký i v těch ostatních rovinách, je si blízký i v tom sexu.

Ja fakt nevim… Pokud chlap vyzaduje neco, co ji nesedi a dela to jen kvuli nemu… Muze to znicit i vztah… ono se to neda az tak oddelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 10:15
@terien píše:
Zkus míň přemýšlet a víc žít. Nemusíš udržet city na uzdě, stačí když ukocirujes celou situaci. Tak se třeba zamilujes, no a co, vždyť je to krásný a opojný. Nemusíš se kvůli tomu rozvádět a odcházet od rodiny. Uzijes si super sex s někým kdo tě přitahuje, koho máš pod kůží a když budeš trochu chytrý tak o tom nemusí nikdo vědět.
Přijdeš mi jako suchar.

Myšlenka nevěry je prostě pro mne dost náročná a ještě víc mne šokuje, že tu zní v podstatě unisono. Vždy jsem se snažil žít fér, protože chci také fér přístup ke mně, to je celé. Teď už to ale nezvládám. Díky, tahle diskuse je pro mne dost podnětná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky