Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.16 12:59
@vonajebohyne píše:
Jeste dodatek, sexualni apetit je vicemene vrozeny, pokud jiz od zacatku mela o mnoho nizsi frekvenci nez ty, bylo by ponekud blahove se domnivat, ze se z ni najednou stane sexualni tygrice. U vas dvou je ta disbalance v potrebach opravdu znacna. Na druhou stranu je fakt, ze spousta zen zmeni pristup po tricitce a sex si daleko vice uzivaji. Coz ale predpokladam, i vzhledem k puritanstvi tve zeny, ze to nebude jeji pripad.

Nesouhlasím. Já s bývalým manželem nikdy nezažila orgasmus, sex byl často vynucovaný, čím víc tlačil, tím míň jsem měla chuť. S nynějším chlapem i po letech se nikdy nemusím přemlouvat, občas se stane, ze uháním já jeho a můžu i uprostřed noci :) a to bývalý by tvrdil, ze jsem skoro frigidní.

• Citovat
  • Upravit
7939
27.11.16 13:06
@Anonymní píše:
Nesouhlasím. Já s bývalým manželem nikdy nezažila orgasmus, sex byl často vynucovaný, čím víc tlačil, tím míň jsem měla chuť. S nynějším chlapem i po letech se nikdy nemusím přemlouvat, občas se stane, ze uháním já jeho a můžu i uprostřed noci :) a to bývalý by tvrdil, ze jsem skoro frigidní.

A tohle by me zajimalo. Proc si clovek vezme za manzela nekoho, s kym si absolutne nerozumi v sexu? Vzdyt to je dost podstatna soucast partnerskeho souziti.
A ted nemluvim o tom, ze potreby se mohou casem menit, vasne ochladnou. Ale vzit si nekoho, s kym jsem nikdy nezazila orgasmus a musela se do sexu nutit? Kde je to od pocatku spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.16 13:23
@vonajebohyne píše:
A tohle by me zajimalo. Proc si clovek vezme za manzela nekoho, s kym si absolutne nerozumi v sexu? Vzdyt to je dost podstatna soucast partnerskeho souziti.
A ted nemluvim o tom, ze potreby se mohou casem menit, vasne ochladnou. Ale vzit si nekoho, s kym jsem nikdy nezazila orgasmus a musela se do sexu nutit? Kde je to od pocatku spatne?

No takhle, já neměla orgasmus nikdy, az s nynějším mužem. Jinak me sex vyhovoval i bez orgasmu, já si s ex rozuměla, ale postupem a po dítěti to začalo uvadat, přestali jsme si v sexu ladit. Ale to nebyl důvod rozvodu, bylo toho víc. Jinak já mám orgasmus az od nějakých 33 let, přestože jsem měla sex. zkušeností dost, az ted si to naplno užívám.

• Citovat
  • Upravit
7939
27.11.16 13:25
@Anonymní píše:
No takhle, já neměla orgasmus nikdy, az s nynějším mužem. Jinak me sex vyhovoval i bez orgasmu, já si s ex rozuměla, ale postupem a po dítěti to začalo uvadat, přestali jsme si v sexu ladit. Ale to nebyl důvod rozvodu, bylo toho víc. Jinak já mám orgasmus az od nějakých 33 let, přestože jsem měla sex. zkušeností dost, az ted si to naplno užívám.

Diky za vysvetleni. Tak to je fajn, ze ti to napodruhe tak klaplo :kytka:.
Uzivejte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.16 13:31
@KiwiT píše:
Začněte se bavit o sexu a zkuste sexuologa. Když na tom nebude chtít pracovat, tak sám nic nezměníš.

U sexuologa jsme byli před X lety a byl to naprosto ztracený čas. Sexuolog jen poslouchal a když něco řekl, tak směrem k ženě. Něco ve smyslu, že na tom má pracovat a tak. A manželka pak byla jen naštvaná, že pořád něco říkal jí a mně nic. Prostě fakt o ničem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.16 13:33
@vonajebohyne píše:
Jeste dodatek, sexualni apetit je vicemene vrozeny, pokud jiz od zacatku mela o mnoho nizsi frekvenci nez ty, bylo by ponekud blahove se domnivat, ze se z ni najednou stane sexualni tygrice. U vas dvou je ta disbalance v potrebach opravdu znacna. Na druhou stranu je fakt, ze spousta zen zmeni pristup po tricitce a sex si daleko vice uzivaji. Coz ale predpokladam, i vzhledem k puritanstvi tve zeny, ze to nebude jeji pripad.

Ne, ke změně nedošlo. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem to tak dlouho vydržel. Pořád jsem si říkal, že třicítka pomůže, pak snad ta pětatřicítka… čtyřicítka. Nepomohlo. Je trochu uvolněnější, není už tolik starostí s dětma ale…

• Citovat
  • Upravit
917
27.11.16 13:34
@Anonymní píše:
U sexuologa jsme byli před X lety a byl to naprosto ztracený čas. Sexuolog jen poslouchal a když něco řekl, tak směrem k ženě. Něco ve smyslu, že na tom má pracovat a tak. A manželka pak byla jen naštvaná, že pořád něco říkal jí a mně nic. Prostě fakt o ničem.

Zkusit někoho jiného. Ne všichni sexuologové jsou stejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.16 13:37
@lleennttiillkkaa píše:
Víš co, řekni jí to, že jí máš rád, ale chybí ti troška života v sexu a že jestli se něco alespoň trošku nezmění, tak to zle skončí

Tohle je těžký po tolika letech. Navíc, ona se přece snaží! Kdyby bylo na ní, milujeme se párkrát do roka a je klidně i možný, že ani to ne. Několikrát mi říkala, že sex k životu nepotřebuje. Takže, řekni jí teď, že i když se snaží, je to ukrutně málo. :? Ano, měl jsem to řešit dřív. Jenže já věřil, že prostě časem (u žen to tak prý bývá) to bude lepší a věnoval energii zabezpečení rodiny, dětem, bydlení… A teď jsem v koncích. Šíleně toužím po tom mít hezkej sex, prostě si něco užít. Bude v tom samozřejmě i krize středního věku, protože kdy, když ne teď. Pak už leda tak sypat ptáčkům… sorry za sarkazmus, ale není mi dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.16 13:38
@KiwiT píše:
Zkusit někoho jiného. Ne všichni sexuologové jsou stejní.

Po takové zkušenosti ji tam asi už nedostanu… :,(

• Citovat
  • Upravit
9918
27.11.16 13:40

Ne, nezmeni se. Za me pokud to lidem neklape v sexu, tak nechapu, proc spolu zustavaji a mysli si, ze se neco zmeni casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.11.16 13:46

Pochybuju že se změní. Já bych se zbláznila takhle žít a pokud bych nechtěla rozchod, vyřešila bych to milencem. Jedna věc je tvoje trpělivost a pochopení, druhá věc její neochota to řešit. A pokud nemá v hlavě piliny, tak ji musí být jasný že tohle se nedá vydržet věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.11.16 13:49

Neházel bych vše jen na partnerku. Pokud okolo ní chodí muž a nedokáže mlet o ničem jiném, zhnusí chuť na milování i dračici od přirody. Pro pohodu, klid a chuť na hezké chvíle je potřeba udělat více, než jen pronést větu-Jindřichu, dnes je čtvrtek. Zatím jsme četli jen názor jedné strany, možná by bylo zajímavé, poslechnout si názor i té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
27.11.16 13:53
@Anonymní píše:
Píšu za chlapa. Jsme spolu 15 let a nikdy to u nás v ložnici nebyl žádný ohňostroj. Důvod byl v ní, nikdy na to moc nebyla, má dost puritánský pohled na sexualitu, k tomu máme děti, starosti a já se snažil netlačit na pilu. Když jsem zatlačil, bylo z toho vždy peklo. Takže 1× za 7 - 14 dní (jí by stačlo klidně jedou za měsíc, možná i méně), jen misionář. Na koníčka prý neví, jak to může být někomu příjemné, zezadu jí vadí, že mne nevidí, orální sex je prý nechutný (strkat si to jako do pusy? ble), sama si to nedělá. Milování cca 3 - 4 minuty, orgasmus v drtivé většině mívá, to vím bezpečně, a hotovo. Když jsem se to snažil prodloužit, tak prej proč, když už ona byla. Celý ty roky jsem se to snažil vydržet, někdy vyložene zoufalstvím mlátil hlavou o zeď. Já bych to bral 3 - 7× týdně, střídat polohy, neskutečně toužím po tom zažít alespoň jednou orální sex, prostě cokoli jen ne tuhle nudu… Teď jsem už opravdu tak frustrovaný a jsem ve věku a životní pozici, kdy se to najedou kolem mne krásnými ženami doslova točí, že bych byl vděčnej za změnu, jinak to strašně špatně dopadne. O sexu se skoro vůbec nebavíme, není jí to příjemné. Když chci potom třeba něco říct, co se mi líbilo a tak, tak řekne, že to nechce rozebírat.Myslíte, že je možné ještě něco změnit? Mám ji rád, máme krásný děti, společný docela hezký život, nechci to rozbít.

Asi ne, jste jinak nastavení
Já bych zase chtěla chlapa, kterému by stačilo to co tobě, jenže každý začne po čase navyšovat nároky a je konec s tím hezkým a přirozeným co fungovalo na začátku. Nastane frustrace z nedostatečnosti a uz to je o ničem. Zrovna před chvílí Jsem si taky prošla takovým rozhovorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
27.11.16 13:55
@Anonymní píše:
Ne, ke změně nedošlo. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem to tak dlouho vydržel. Pořád jsem si říkal, že třicítka pomůže, pak snad ta pětatřicítka… čtyřicítka. Nepomohlo. Je trochu uvolněnější, není už tolik starostí s dětma ale…

U me ta tricitka prelomova byla, tedy co do dosazeni orgasmu. Ale me sex bavil vzdy, i kdyz urcity utlum jsem take prozila.
Ja tam vidim zadrhel opravdu v tom nastaveni, kdyz rikas, ze orgasmu bez problemu dosahuje. Mne se to kolikrat nepovede, ale i tak me sex, zkouseni vseho mozneho a ta intimni blizkost proste bavi, je mi to prijemne i bez eventualniho vyvrcholeni.
Prave proto, ze to neni jednotvarne a existuje tolik moznosti a variant. Pokud ma ale tva zena v sobe blok a snizenou potrebu sexu obecne, fakt me napada jako jedina varianta odborna pomoc. Jinak s tou potrebou asi nic moc nenadelas.

Příspěvek upraven 27.11.16 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
27.11.16 13:55
@lleennttiillkkaa píše:
Víš co, řekni jí to, že jí máš rád, ale chybí ti troška života v sexu a že jestli se něco alespoň trošku nezmění, tak to zle skončí

A sex ze strachu, aby to zle neskončilo bude to právě ořechové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí