Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co s metálem? Do vytrínky, jak jsem byl satečnej?Jo, tahle představa by mne možná brala dřív, ale teď bych si raději zaš…l
.Sorry, zlehčuju to, protože jsem fakt už na dně. Kdyby alespoň byla ochotná častěji pomoct jinak, ale tohle prej dělají jen lehký ženy. Ale chápu, stejně mám jen dvě možnosti. Buď to prostě překlepu ale s čistým štítem anebo budu za hajzla, co podvedl. A obhajte tu druhou variantu před dětma a svědomím.
A ty o tom půjdes dětem vyprávět? Je teda úctyhodný že o tom takhle přemýšlís, ale život je jenom jeden. A až z tebe bude starej prostatickej dědek bez erekce tak už bude pozdě dohánět co sis neužil. Suk.ej dokud můžeš, nebude to trvat věčně.
@divine woman píše:
Jestli ženu nechytla vášeň ano po 40, tak už se nezmění.
po 40 už jen vášeň pro vaření, ne?
![]()
@Anonymní píše:
Nefungovalo to od začátku, ale její orgasmus tam (téměř) vždy byl. Já se samozřejmě hned od začátku snažil, ale rychle jsem narazil… Byl jsem úplně nezkušený, takže jsem rychle nabyl dojmu, že je to normální, že holky se musí přemlouvat a že já mám navíc přehnanou potřebu (tak mi to řekla - chlapi by se přece měli umět ovládat. Teď vím, že jsem byl naivní, ale hodně jsem ji miloval a věřil jsem, že se uklidním, nebo se ona změní. Jinak jsme si ale opravdu hodně rozuměli a pěkný, docela harmonický vztah máme i teď. Jediný o čem se moc bavit nemůžeme je právě sex. Je to pro ni těžké téma a nějaké rozebírání nezvládá a nechce. Vím, že v mnoha zákoutích sexuality bych byl považován za ujetýho - orální sex, střídání poloh, sex venku, sex ve sprše, častější sex, erotické pomůcky, masturbace… a o něčem více „na hraně“ ani nemluvím.Chápu, že jsme v patové situaci a proto se ptám, jestli si myslíte, že nějaká (alespoň malá) šance je.
Milenka je hezké řešení, ale pro mne bohužel těžko představitelé (to už spíš rozvod a nová partnerka, ale i to je šílené, zahodit 15 let). Máme opravdu pěknou rodinu a jinak si rozumíme. Mám právo tohle dětem a jí udělat? Jen kvůli mé touze? Druhá věc je ta, že pokud se něco nezmení, tak ať mám morální představy jekékoli, nevydržím to a stejně do toho slítnu a bude to šílenej prů..r. Hodně blbá představa…
Nezlob se na me, ale tvoje zena je podle me normalni sobec. Na tvem miste bych sex hledala jinde.
@Anonymní píše:
Píšu za chlapa. Jsme spolu 15 let a nikdy to u nás v ložnici nebyl žádný ohňostroj. Důvod byl v ní, nikdy na to moc nebyla, má dost puritánský pohled na sexualitu, k tomu máme děti, starosti a já se snažil netlačit na pilu. Když jsem zatlačil, bylo z toho vždy peklo. Takže 1× za 7 - 14 dní (jí by stačlo klidně jedou za měsíc, možná i méně), jen misionář. Na koníčka prý neví, jak to může být někomu příjemné, zezadu jí vadí, že mne nevidí, orální sex je prý nechutný (strkat si to jako do pusy? ble), sama si to nedělá. Milování cca 3 - 4 minuty, orgasmus v drtivé většině mívá, to vím bezpečně, a hotovo. Když jsem se to snažil prodloužit, tak prej proč, když už ona byla. Celý ty roky jsem se to snažil vydržet, někdy vyložene zoufalstvím mlátil hlavou o zeď. Já bych to bral 3 - 7× týdně, střídat polohy, neskutečně toužím po tom zažít alespoň jednou orální sex, prostě cokoli jen ne tuhle nudu… Teď jsem už opravdu tak frustrovaný a jsem ve věku a životní pozici, kdy se to najedou kolem mne krásnými ženami doslova točí, že bych byl vděčnej za změnu, jinak to strašně špatně dopadne. O sexu se skoro vůbec nebavíme, není jí to příjemné. Když chci potom třeba něco říct, co se mi líbilo a tak, tak řekne, že to nechce rozebírat.Myslíte, že je možné ještě něco změnit? Mám ji rád, máme krásný děti, společný docela hezký život, nechci to rozbít.
píšu za chlapa, který se kvůli tomu rozvedl.Taky mi nic jinýho nechybělo a odpovídám tak, že se nezmění vůbec nic. Nemužeš jí v hlavě přepnout knoflík, aby to měla ráda a jestli ano, tak to bude všechno umělý a to přeci nechceš
jako bych to psal já
před deseti lety
ještě chci dodat, že jsi si jí s tím vším musel brát a věděl jsi, že taková je a nebo ne? ![]()
@ontario7 píše:
píšu za chlapa, který se kvůli tomu rozvedl.Taky mi nic jinýho nechybělo a odpovídám tak, že se nezmění vůbec nic. Nemužeš jí v hlavě přepnout knoflík, aby to měla ráda a jestli ano, tak to bude všechno umělý a to přeci nechcešjako bych to psal já
před deseti lety
ještě chci dodat, že jsi si jí s tím vším musel brát a věděl jsi, že taková je a nebo ne?
Už jsem to tu psal, byl jsem hodně zamilovanej a upřímně, nevěděl jsem do čeho v této oblasti jdu. Věřili jsme, že když se dva milují, tak všechno nějak půjde. No, nešlo.
A ano, ona se snaží, ne že ne. Alespoň v té frekvenci, kde víceméně už chápe, že její jednou měsíčně je přecejen pro chlapa asi málo. Ale je to jen kvůli mě. A umělý to právěže je. Takže, snaha je, a teď si člověk má stěžovat… ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem to tu psal, byl jsem hodně zamilovanej a upřímně, nevěděl jsem do čeho v této oblasti jdu. Věřili jsme, že když se dva milují, tak všechno nějak půjde. No, nešlo.A ano, ona se snaží, ne že ne. Alespoň v té frekvenci, kde víceméně už chápe, že její jednou měsíčně je přecejen pro chlapa asi málo. Ale je to jen kvůli mě. A umělý to právěže je. Takže, snaha je, a teď si člověk má stěžovat…
moje ex mi taky říkala, že se změní, ale milování na bázi toho, že někdo pro někoho něco udělá a čte si u toho noviny, tak to prostě nechodí ![]()
Ja si tak nejak myslim, ze i ten orgasmus na tebe hraje. Kdyby ho mela, tak ji to preci nemuze stacit jednou mesicne. Leda, ze by ji obstastnoval jeste nekdo jiny.
@Jana525 píše:
Ja si tak nejak myslim, ze i ten orgasmus na tebe hraje. Kdyby ho mela, tak ji to preci nemuze stacit jednou mesicne. Leda, ze by ji obstastnoval jeste nekdo jiny.
každý člověk pokud je rozumný a vnímavý, tak pozná, že ona něco hraje… ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem to tu psal, byl jsem hodně zamilovanej a upřímně, nevěděl jsem do čeho v této oblasti jdu. Věřili jsme, že když se dva milují, tak všechno nějak půjde. No, nešlo.A ano, ona se snaží, ne že ne. Alespoň v té frekvenci, kde víceméně už chápe, že její jednou měsíčně je přecejen pro chlapa asi málo. Ale je to jen kvůli mě. A umělý to právěže je. Takže, snaha je, a teď si člověk má stěžovat…
No ono, kdyz to co po ni chces v sobe nema, tak i kdyby to delala kvuli tobe, tak to umele bude. Je proste jinak nastavena. Ja mam podobny problem a vidim to na brzky rozchod. Ale predtim jeste zkusim tu umelinu a prekonat sama sebe.
@Jana525 píše:
Ale staci, uplne v pohode
@ontario7 píše:
každý člověk pokud je rozumný a vnímavý, tak pozná, že ona něco hraje…
Kazdy tak vnimavy neni nebo je mu to jedno
@Venetia píše:
Ale staci, uplne v pohode
Jo jako myslis, kdyz na ni prijde zrovna ovulace ![]()
@Jana525 píše:
Vím, že má, nehraje (jednak cítím stahy a pak taky někdy nemá - tedy ví, že hrát nemusí). A přesto ji to stačí. Taky mi to nejde do hlavy. Orgasmus je úžasný zážitek, který normální člověk chce opakovat. Ale co jsem četl, tak u žen je jeho variabilita široká a asi není orgasmus jako orgasmus. Zřejmě to nebude až takové, že ztrácí vědomí a letí do nebe…
@Jana525 píše:
Jo jako myslis, kdyz na ni prijde zrovna ovulace
Ja taky v manzelstvi mela sex v prumeru jednou za mesic a orgasmus jsem mela, klidne i vickrat
Bohužel, vím o čem píšete. Plácne sebou na postel a posluž si. Musím ho vojet, je to zoufale a to jsem v nejlepších letech. Navíc u toho kouka na tv. Zoufale. Kéž to vyresite k Vasi spokojenosti.
A.