Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
20.3.12 12:59

Podle mě byste na tom měli pracovat. Zkus mu třeba nenápadně naznačit, co máš ráda. Jasně, že sex není všechno, ale i to je ve vztahu důležité, je to takové koření.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
20.3.12 13:11
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní 16:54:Žádná žena nemá na čele napsáno: nebaví mě to, chci to jinak, nově, chci změnu". Jak na to má ten chlap asi přijít, když mu vzdycháš jak se ti to líbí? Já jsem to dělala podobně. hek hek ach axch, už to na mě jde (a v duchu jsem si říkala, že už chci mít pokoj) Někdy to tak je, že je sex moc dlouhý, ale většinou tě to neba už po 10 min. a to je trochu málo, ne? aznač mu tio, ukaž, řekni..já mám taky jen klito…cosi orgasmus :-D ale přišli jsme si mužem na polohu, kde já dosáhnu vyvrcgholení a jeho to taky dráždí, takže jsme pokojení oba, ted momentálně „bojujeme“ za můj orgasmus při sexu bez klitorisu…on ví jak to mám, já jsëm k němu upřímná a on ví, že se mi to líbí. Když ne, tak to řeknu, prostě ho něžně zasdtavím a řeknu mu, že takhle poloha mi nic nedělá /bolí mě/necítím to…proč by se zlobil…? Sex a komunikace musí fakt klapat…

Ale já mu to říkala, co se mi líbí, ale on je u toho děsně směšnej, líbí se mi takovej ten zvířecí sex, i nějaký sprostý slovo apod. Ale to jeho nevzrušuje… Když se tak začne chovat, je to k smíchu a pláči zároveň. Každý sex je stejný… teď je zas rozhozený tím, že mám těh. břicho, i když mám prťavý. S dítětem to nijak nesouvisí, že se bojí nebo tak.

Prostě je to otrava a inovace veškerá žádná. Používá i při sexu takový výrazy při kterých ženskou absolutně přejde chuť.

Tak to je síla, co dodat, to je důvod, proč já tvrdím,že sex před svatbou má smysl… :lol:

• Citovat
  • Upravit
79
20.3.12 13:26

Bohužel mě opustil, je to 14 dní. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.3.12 15:49
reikina píše:
Bohužel mě opustil, je to 14 dní. :,(

To je mi líto,ale není ani první ani poslední chlap:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
21.3.12 09:31

rozvíjení

Protože ochlazení přijde postupně v každém vztahu, musí ona už předtím alespoň dosahovat orgasmu, aby vůbec pak z toho sexu pak něco zbylo.. Nelze se probudit ze zamilovanosti a uvědomit si, že s ním například nemáte orgasmus. To je pak hodně špatně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 18:31

Ahoj omlouvám se za anonym, ale oživuji diskuzi. :mavam: chci se zeptat jak oživit sex? Jsme těhotná tři týdny do TP a partner si stěžuje že ho to se mnou nebaví, jindy mu překáží břicho, jindy nejsem dost kreativní, jindy až moc, zkoušela jsem se i navléknout do podvazků to nijak nevnímal a ani si mě nevšimnul :,( dneska mi řekl po pár „snažení“ že se mnou ztrácí čas.. díky břichu se necítím tak sexy, nebo ano cítím ale ne vedle něho :zed: nevím kudy ven, poradíte mi jak jste sex provozovali na konci těhu? Nechci aby nám ten vtah pokulhával ještě víc :pocitac: díííky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2687
16.11.15 18:35
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvám se za anonym, ale oživuji diskuzi. :mavam: chci se zeptat jak oživit sex? Jsme těhotná tři týdny do TP a partner si stěžuje že ho to se mnou nebaví, jindy mu překáží břicho, jindy nejsem dost kreativní, jindy až moc, zkoušela jsem se i navléknout do podvazků to nijak nevnímal a ani si mě nevšimnul :,( dneska mi řekl po pár „snažení“ že se mnou ztrácí čas.. díky břichu se necítím tak sexy, nebo ano cítím ale ne vedle něho :zed: nevím kudy ven, poradíte mi jak jste sex provozovali na konci těhu? Nechci aby nám ten vtah pokulhával ještě víc :pocitac: díííky :kytka:

Co se na to proste vykaslat a nejaky ten cas pockat az budes po porodu a budete moci. Me na tehotne zenske kratce pred porodem taky neprijde nic sexy… mozna tim i priroda chce muzi naznacit, ze tady se nema smysl snazit tedka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
16.11.15 18:36
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvám se za anonym, ale oživuji diskuzi. :mavam: chci se zeptat jak oživit sex? Jsme těhotná tři týdny do TP a partner si stěžuje že ho to se mnou nebaví, jindy mu překáží břicho, jindy nejsem dost kreativní, jindy až moc, zkoušela jsem se i navléknout do podvazků to nijak nevnímal a ani si mě nevšimnul :,( dneska mi řekl po pár „snažení“ že se mnou ztrácí čas.. díky břichu se necítím tak sexy, nebo ano cítím ale ne vedle něho :zed: nevím kudy ven, poradíte mi jak jste sex provozovali na konci těhu? Nechci aby nám ten vtah pokulhával ještě víc :pocitac: díííky :kytka:

V 8 měsíci mi říct, že jsem málo kreativní a je to nuda, tak mu utrhnu koule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.11.15 18:37
@pikola píše:
V 8 měsíci mi říct, že jsem málo kreativní a je to nuda, tak mu utrhnu koule..

přesně… deb*l

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 18:37

@pikola Věř, že k tomu nemám daleko :zed: měl by si to vyzkoušet, hýbat se u toho jako dřív opravdu nezvládám, jsem ráda že si zavážu tkaničky u bot, ale jako vorvaň u toho taky nejsem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35791
16.11.15 18:40

A mas vůbec chuť nebo to děláš jen kvůli němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 18:44

@pikola Právě že mám, snažím se „být sexy“ i ho sama sem tam chci svést, ale jemu to nestačí, ani v případě kdy má chuť on..Na čas jsme to utnuli a spali spolu minimálně, ale takhle to je skoro denně či každý druhý den.. Když už se snažím být „kreativní“ a spíme spolu tak mě až v tu chvíli kdy to zkritizuje přejde chuť a „zmlknu“..Ale koho by nepřešla :nevim: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
350
16.11.15 18:48

Od začátku osmého měsíce jsem s přítelem nespala, do porodu a v době šestinedělí jsem mu „dělala dobře“ jinými způsoby než souloží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.11.15 19:12

My jsme spolu ke konci těhotenství nespali už skoro vůbec. Nějak se do toho nechtělo ani jedné straně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.11.15 19:13
@JayLee píše:
bud oralni sex nebo jsem mu ho pomáhala mastit nebo poloha zezadu nebo ja nahore ale sexu jsme si teda dopravali dost jen s tim, ze jsme oba dva chteli a byla to pak uz jen srnda ke konci tehu protože na me manzel lezl jak na kolo a chudak nevedel kam s ním :lol: ten rádoby „zoufalej“ pohled nezapomenu dodneška a ještě jak se bal aby něco neudelal mimcu tak se vždy ptal zda je to ak ok zda muze atd :lol: fakt sranda moc byla ;)

Kde máš ty svoje smajlíky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria