Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.11 19:13

Jsem s partnerem 15let,tri deti,nejml. 3roky.Po tretim porodu jsem pres dva roky trpela,ale doslova,predtim sex bez problemu.Ja se modlila,aby uz bylo po vsem,schvalne jsem chodila do loznice pozde,vecer jsem radeji pekla,varila na druhy den,hlavne,abych nemusela do postele,vedela jsem,co bude nasledovat.
Pred par mesici se mi chut na sex a hlavne na partnera vratila a myslim si,ze je to jeste lepsi,nez predtim.A proc to vsechno?Protoze manzelovi zacala nadbihat jedna zenska,kratce po tom byl s kamaradama v hospode a nemohl se zbavit servirky (manzel mi nelze,vsechno mi rika…teda zatim :mrgreen: ) a me tohle proste vzrusuje :oops: .Myslenka na to,jak to dela s jinou.Jinak manzel je vynikajici milenec,udela co mu reknu,vsemu se priuci a nauci a velice rad :wink: .

• Citovat
  • Upravit
19494
18.8.11 19:16
Anonymní píše:
Jsem s partnerem 15let,tri deti,nejml. 3roky.Po tretim porodu jsem pres dva roky trpela,ale doslova,predtim sex bez problemu.Ja se modlila,aby uz bylo po vsem,schvalne jsem chodila do loznice pozde,vecer jsem radeji pekla,varila na druhy den,hlavne,abych nemusela do postele,vedela jsem,co bude nasledovat.
Pred par mesici se mi chut na sex a hlavne na partnera vratila a myslim si,ze je to jeste lepsi,nez predtim.A proc to vsechno?Protoze manzelovi zacala nadbihat jedna zenska,kratce po tom byl s kamaradama v hospode a nemohl se zbavit servirky (manzel mi nelze,vsechno mi rika…teda zatim :mrgreen: ) a me tohle proste vzrusuje :oops: .Myslenka na to,jak to dela s jinou.Jinak manzel je vynikajici milenec,udela co mu reknu,vsemu se priuci a nauci a velice rad :wink: .

tak to mame stejny, chlap nechape, co se mi na tom libi, ze by mel spat s jinou a ja na ne treba koukala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.8.11 19:22

Holky, vy radíte komunikaci, což je jistě fajn, ale zakladatelka má problém hlavně s tím, že její partner ho má malého a ona ho v sobě necítí. To je pak každá komunikace zbytečná. Znám to ze své osobní zkušenosti - partner byl taky hodný atd…, ale malý. Nějaký čas jsem se to snažila očůrat (ten před ním byl v posteli super, ale byl to hajzlík)). Ale časem jsem se sexu s ním začala podvědomě vyhýbat a vztah šel postupně do kopru. Je to smutný, ale chlapi s výrazněji malým „vybavením“ mají holt v tomhle obrovský handicap. Musí si jedině najít ženu, která na sex prostě není.

• Citovat
  • Upravit
14020
18.8.11 19:27

My měli doma podobnou krizi asi před 3 lety. Řekla jsem manželovi otevřeně, že to za nic nestojí a že si najdu nějakého milence atd… Po několika dnech se překonal, nakoupil pomocníčky a začal se snažit. Od té doby nemáme se sexem problémy a jeto :palec: .
Mojemu stačilo pohrozit, ale každý chlap je jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.11 19:30
Saroyan píše:
Děkuji za vaše komentáře. Upřímně, vždycky jsem měla sex ráda a pořád mám, je hrozně hezké cítit blízkost toho druhého, vůni jeho těla. Ale není to ono.
Promluvit si… to už jsme udělali. Shodli jsme se na tom, že jeho to nebaví se mnou :oops:
Problém je ten, že on má rád dlouhé, něžné milování, já zase trochu drsný sex. Navíc velikost jeho penisu je taky dost velký problém. Prostě ho v sobě necítím. Tohle mu ani říkat nechci. Na začátku vztahu se mi svěřil, že bývalá přítelkyně ho opustila právě proto, že „ho“ má malého.

Ahoj, mám stejný problém. Svého manžela miluju, máme spolu nádhernýho chlapečka,ale sex stojí za velký kulový. Ze začátku to bylo supr, milovali jsme se spolu pořád. Musím tedy podotknout, že manžel ho má taky hodně malýho :oops: ,ale dřív mi to nějak nevadilo. Vždycky se z toho dal vykouzlit dobrej sex. Jen mě mrzelo, že jsem vždycky měla partnery buď normálních nebo větších proporcí a to se dali dělat všechny polohy který snad existujou. Ale s manželem to bohuže nejde, což mě hodně štve. No a teď po porodu mám problém, že jsem se tam dole prostě zvětšila :mrgreen: a jeho tam v žádnym případě necítím a bojim se mu to říct. Nechci ho ranit. Sex máme spolu jednou za 14 dní a já se na to nikdy netěšim. Nejhorší je , že sex bych chtěla, ale s jinym chlapem. Ovšem podvádět ho nehodlám. Tak babo raď :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.11 19:31

Careynka,opravdu?Tak to jsem rada :lol: .Ta predstava,ze to dela s jinou…no,uz bych na nej sla,ale neni doma :mrgreen: .Ale zase me nestaci to,ze si reknu:Ted kdyby to delal s jinou,nebo:Jak by to s ni delal,to ne,ta zenska musi byt proste opravdova :lol: ,jako prave to,ze mu fakt nektera nadbiha.Do toho si pridam myslenku,ze ja ho mam doma,ona ne,jak je muj manzel zadouci a porad zrejme peknej chlap a uz to ve me vre :lol: .
Jinak OT mas moc hezkeho kluka,ma nadherne ouska!!

Kata,no to mas pravdu,co pises,tak jedine zkusit nejakou erotickou pomucku,pokud ji jako partner v jinych smerech vyhovuje,to je pak o komunikaci.

• Citovat
  • Upravit
1309
18.8.11 19:39

at si starej koupí na lulana návlek a je to.. takovej silikonovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.8.11 20:24
Anonymní píše:
Careynka,opravdu?Tak to jsem rada :lol: .Ta predstava,ze to dela s jinou…no,uz bych na nej sla,ale neni doma :mrgreen: .Ale zase me nestaci to,ze si reknu:Ted kdyby to delal s jinou,nebo:Jak by to s ni delal,to ne,ta zenska musi byt proste opravdova :lol: ,jako prave to,ze mu fakt nektera nadbiha.Do toho si pridam myslenku,ze ja ho mam doma,ona ne,jak je muj manzel zadouci a porad zrejme peknej chlap a uz to ve me vre :lol: .
Jinak OT mas moc hezkeho kluka,ma nadherne ouska!!Kata,no to mas pravdu,co pises,tak jedine zkusit nejakou erotickou pomucku,pokud ji jako partner v jinych smerech vyhovuje,to je pak o komunikaci.

to je ale presne ja!! :-D dokonce jsem mu rikala at si najekou najde, ze mu to povolim…ale nechce :-D

Ta usi jak netopyr 8-o :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.11 20:33

Careynka,ty blaho,ze by byl nekdo stejne jako ja? :lol: :mrgreen:
No opravdu ma nadherne ouska,to je tak roztomile :srdce: ,moc se mi to libi.Nemuzu sem vlozit usi naseho krasavce,bych byla hned prozrazena,by jsi koukala na male slunatko.

• Citovat
  • Upravit
19494
18.8.11 20:35
Anonymní píše:
Careynka,ty blaho,ze by byl nekdo stejne jako ja? :lol: :mrgreen:
No opravdu ma nadherne ouska,to je tak roztomile :srdce: ,moc se mi to libi.Nemuzu sem vlozit usi naseho krasavce,bych byla hned prozrazena,by jsi koukala na male slunatko.

tak mi to posli do soukromy zpravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
18.8.11 20:50
Anonymní píše:
Saroyan píše:
Děkuji za vaše komentáře. Upřímně, vždycky jsem měla sex ráda a pořád mám, je hrozně hezké cítit blízkost toho druhého, vůni jeho těla. Ale není to ono.
Promluvit si… to už jsme udělali. Shodli jsme se na tom, že jeho to nebaví se mnou :oops:
Problém je ten, že on má rád dlouhé, něžné milování, já zase trochu drsný sex. Navíc velikost jeho penisu je taky dost velký problém. Prostě ho v sobě necítím. Tohle mu ani říkat nechci. Na začátku vztahu se mi svěřil, že bývalá přítelkyně ho opustila právě proto, že „ho“ má malého.
Ahoj, mám stejný problém. Svého manžela miluju, máme spolu nádhernýho chlapečka,ale sex stojí za velký kulový. Ze začátku to bylo supr, milovali jsme se spolu pořád. Musím tedy podotknout, že manžel ho má taky hodně malýho :oops: ,ale dřív mi to nějak nevadilo. Vždycky se z toho dal vykouzlit dobrej sex. Jen mě mrzelo, že jsem vždycky měla partnery buď normálních nebo větších proporcí a to se dali dělat všechny polohy který snad existujou. Ale s manželem to bohuže nejde, což mě hodně štve. No a teď po porodu mám problém, že jsem se tam dole prostě zvětšila :mrgreen: a jeho tam v žádnym případě necítím a bojim se mu to říct. Nechci ho ranit. Sex máme spolu jednou za 14 dní a já se na to nikdy netěšim. Nejhorší je , že sex bych chtěla, ale s jinym chlapem. Ovšem podvádět ho nehodlám. Tak babo raď :nevim:

Procvičuj svaly pánevního dna. Manžel tě pravděpodobně taky necítí. Mě necítil po prvním porodu. Po druhém jsem cvičila hned a reklamace nebyly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.8.11 20:57

Ahojky, ženský,
jednu věc - neříkala bych nikdy chlapovi, že ho má malýho.. :think: Akorát z toho bude mít komplexy a vyvstanou z toho větší problémy v sexu (s váma nebo s někým dalším). Spíš bych zkusila sexuologickou poradnu, ale zatím sama, asi je to stejně naprd, ale taky možnost. Nebo navrhnout chlapovi více mazlení a třeba i robertka :wink: Zpestření pro vás a pro něj nakonec taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.8.11 21:20

Kontrolní dotaz… Co/kolik je to malý penis?? 8-o  :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.11 21:27
etatinek píše:
Kontrolní dotaz… Co/kolik je to malý penis?? 8-o :think:

Tak kazda zenska je jina a hlavne i dole,takze se budou odpovedi urcite lisit,ne?
A uprimne,radeji maleho,ktery se da nahradit nejakou pomuckou,nez velkeho.Mela jsem partnera,ktery ho mel snad prisiteho z kone,to bylo neuveritelny… :roll: ,uz nikdy.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
18.8.11 21:54
Anonymní píše:
etatinek píše:
Kontrolní dotaz… Co/kolik je to malý penis?? 8-o :think:
Tak kazda zenska je jina a hlavne i dole,takze se budou odpovedi urcite lisit,ne?
A uprimne,radeji maleho,ktery se da nahradit nejakou pomuckou,nez velkeho.Mela jsem partnera,ktery ho mel snad prisiteho z kone,to bylo neuveritelny… :roll: ,uz nikdy.

Myslím, že tu padlo od tří - čtyř žen, že pokud byl partner tam dole malý, tím pádem ho necítily, tím pádem nebyly uspokojovány, tím pádem stál sex s ním za houbeles a tím pádem šel jejich vztah do kopru… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky