Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
když není poznat, že muž zanořil, má malý penis, řekla bych 6cm málo, 8 cm asi ještě málo
Je důležitý. Protože teď třeba funguje zamilovanost a jsi schopná přehlížet spoustu různých chybek, ale až to z člověka vyprchá, tk potom zjistí, že nechce donekonečně počítat praskliny na stropě a v duchu přemýšlet, co uvařit zítra k obědu.
A pak jednou potkáš člověka, se kterým to bude jiskřit a malér je na světě, buď svého partnera zradíš nebo budeš nešťastná a budeš se trápit, co bys mohla mít a nemůžeš.
Myslím, že se na tom do určité míry dá pracovat, vyžaduje to asi dost energie, mluvení a ochotu z obou stran.
Tak velikost penisu mě zase odradila od nevěry
, penis mého muže má 20cm. No ale nějak nám to doma neklapalo, nebo spíš jsem se nudila, chlap buď na stavbě nebo v práci, já buď sama s malou nebo v práci, na jedné akci jsem se seznámila s moc milým klukem- začali jsme se vídat, no a po pár týdnech tajných schůzek došlo i na sex v autě a to byla konečná, prostě po tom co jsem měla doma - kde nic tu nic- taky jsem ho v sobě necítila a bylo to děsné, no a pak jsme se viděli jen jednou a skončila jsem to. Od té doby jsem věrná jenom tomu svému.
Anonymní píše:Saroyan píše:Ahoj, mám stejný problém. Svého manžela miluju, máme spolu nádhernýho chlapečka,ale sex stojí za velký kulový. Ze začátku to bylo supr, milovali jsme se spolu pořád. Musím tedy podotknout, že manžel ho má taky hodně malýho
Děkuji za vaše komentáře. Upřímně, vždycky jsem měla sex ráda a pořád mám, je hrozně hezké cítit blízkost toho druhého, vůni jeho těla. Ale není to ono.
Promluvit si… to už jsme udělali. Shodli jsme se na tom, že jeho to nebaví se mnou
Problém je ten, že on má rád dlouhé, něžné milování, já zase trochu drsný sex. Navíc velikost jeho penisu je taky dost velký problém. Prostě ho v sobě necítím. Tohle mu ani říkat nechci. Na začátku vztahu se mi svěřil, že bývalá přítelkyně ho opustila právě proto, že „ho“ má malého.,ale dřív mi to nějak nevadilo. Vždycky se z toho dal vykouzlit dobrej sex. Jen mě mrzelo, že jsem vždycky měla partnery buď normálních nebo větších proporcí a to se dali dělat všechny polohy který snad existujou. Ale s manželem to bohuže nejde, což mě hodně štve. No a teď po porodu mám problém, že jsem se tam dole prostě zvětšila
a jeho tam v žádnym případě necítím a bojim se mu to říct. Nechci ho ranit. Sex máme spolu jednou za 14 dní a já se na to nikdy netěšim. Nejhorší je , že sex bych chtěla, ale s jinym chlapem. Ovšem podvádět ho nehodlám. Tak babo raď
a co orální sex??? sex není jen o souloži…
jizvíková píše:
když není poznat, že muž zanořil, má malý penis, řekla bych 6cm málo, 8 cm asi ještě málo
ja bych rekla ze tak 15 jeste malo ![]()
Jako já teda nevim no… Ale není to taky o tom, jakou.. jí ženská má?
Jasně, že po porodu, bude asi u veelke spousty žen trochu jiná…
Třeba já jsem měla kluka a ten měl 17 cm a mě to bolelo ![]()
Prdel je, že teď držím v ruce metr a zkouším kolik to je těch 17
no zjištuju, že teď to moc velkej rozdíl není, ale čípek už mě teda nebolí
![]()
A ještě… to záleží jen na délce? Není to třeba i v tlouštce?
Kámoška měla kluka a ten měl prý taky délku akorát, ale byl hubený, že nic necítila…
(A to není po porodu)…
Hotaru píše:
Jako já teda nevim no… Ale není to taky o tom, jakou.. jí ženská má?![]()
Třeba já jsem měla kluka a ten měl 17 cm a mě to bolelo
Prdel je, že teď držím v ruce metr a zkouším kolik to je těch 17![]()
![]()
![]()
![]()
Kámoška měla kluka a ten měl prý taky délku akorát, ale byl hubený, že nic necítila…(A to není po porodu)…
jj, u me musi byt i dost siroky, mam to rada, extra dlouhyho ne, ale rada ho citim nadoraz
takze tak akorat a to ma az ted muj soucasny pritel ![]()
Tak 15 podle mě fakt málo není, spíš ažaž
Asi to fakt záleží na tom, jak je dole každá postavená.
Ještě mě napadlo, že po porodu je to tam samozřejmě dost rozatžené a povolené, ale tak jsou to svaly a ty jdou posilovat
Tak třeba by ten velikostní nesoulad trochu setřelo posilování pánevního dna ![]()
careynka píše:Hotaru píše:jj, u me musi byt i dost siroky, mam to rada, extra dlouhyho ne, ale rada ho citim nadoraz
![]()
![]()
![]()
Kámoška měla kluka a ten měl prý taky délku akorát, ale byl hubený, že nic necítila…(A to není po porodu)…
takze tak akorat a to ma az ted muj soucasny pritel
Až tak akorát 30cm??
![]()
careynka píše:Hotaru píše:jj, u me musi byt i dost siroky, mam to rada, extra dlouhyho ne, ale rada ho citim nadoraz
![]()
![]()
![]()
takze tak akorat a to ma az ted muj soucasny pritel
Presne tak
Ja myslim, ze velikost se nemeri, ale CITI…takze zalezi i na tloustce, na tom, jake polohy se paru libi, na partnerove sikovnosti…a jak uz nekdo jiny napsal, neni to jen o styku, nektere pary to maji radsi
![]()
Jelikož už jsme každá z nás pravděpodobně několik těch chlapů měly, tak bych řekla, že malý je ten, který vybočuje z průměru směrem dolů. A to co do délky i šířky. Svého tehdy malého přítele jsem taky uvnitř necítila a abych pravdu řekla, tak mě ani jeho penis nevzrušoval. Samozřejmě jsem mu to neřekla, ale předpokládám, že o tom věděl i beze mě. Současný přítel má spíše nadprůměr a to je jiná
. I když je mi jasné, že za to prostě nikdo nemůže (stejně tak ženy nemůžou za to, jestli mají nulky nebo čtyřky)
valkil píše:etatinek píše:Aby se mi vešla do pusy, né?
Hmm… A správná tloušťka byla měla být jaká/kolik??![]()
Tak mě by taky zajímalo, co to je malý penis… Berete to podle průměru pro evropu nebo je prostě malý pro vás?
udělat a zkušili jsme vibrační kroužek, takže třeba, když ho má chlap malýho, tak může zkusit ten kroužek a ucítíe alespon tohle…?? 

Taky bych to chlapovi, který by ho měl podle mě malýho neřikala.. vždyť z toho může pak mít komplexy a problémy.. a jestli mu to řekla už nějaké předtím… Tak potěš koště… za to chlap nemůže a já jsem na netu viděla nějaké návleky na pinďoury
Jinak dřív jsem se nemohla při milování…no vlastně při SEXU
Co já mám teď přítele, tak jemu ten kroužek nevadil, ale kámošky klukovi se to líbilo a musel to sundat, jinak by byl on a ona ne.. (a kvůli tomu to taky kupovali, aby JÍ pomohli)