Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3017
18.8.11 23:45
Hotaru píše:
valkil píše:
etatinek píše:
Hmm… A správná tloušťka byla měla být jaká/kolik?? 8-o 8-o
Aby se mi vešla do pusy, né? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: To je přesně ono! :-D :palec: :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.8.11 07:08
Gladys píše:
Tak 15 podle mě fakt málo není, spíš ažaž :lol: Asi to fakt záleží na tom, jak je dole každá postavená.Ještě mě napadlo, že po porodu je to tam samozřejmě dost rozatžené a povolené, ale tak jsou to svaly a ty jdou posilovat :mrgreen: Tak třeba by ten velikostní nesoulad trochu setřelo posilování pánevního dna :think:

ja to tak mela vzdycky :-) a citim ho porad stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.8.11 07:10
SandraS píše:
Hotaru píše:
valkil píše:
etatinek píše:
Hmm… A správná tloušťka byla měla být jaká/kolik?? 8-o 8-o
Aby se mi vešla do pusy, né? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: To je přesně ono! :-D :palec: :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

ja mam pusu velkou, podle toho bych to nemohla porovnat :-D to by me dole asi roztrhal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 07:34

Tak, to jsem já která načala diskuzi o tom, že manžel ho má malého a koukám, že se to tu rozjelo :mrgreen:
Manžel občas na emimino zabrousí, tak raději opravdu anonymně :oops: .
Tak velikost má ve stopoření cca10cm :-( . tlošťku má ale dobrou, jen ta dýlka pokulhává,no. Ale nemůže za to, tak mu to přeci nebudu vyčítat. Občas si s mužem děláme srandu a říkáme mu malej buřtík :-D
Ale jak říkám, dřív to bylo OK ale teď už fakt ne-e.
Takže za mě je 10cm malej penis.

• Citovat
  • Upravit
19494
19.8.11 07:40
Anonymní píše:
Tak, to jsem já která načala diskuzi o tom, že manžel ho má malého a koukám, že se to tu rozjelo :mrgreen:
Manžel občas na emimino zabrousí, tak raději opravdu anonymně :oops: .
Tak velikost má ve stopoření cca10cm :-( . tlošťku má ale dobrou, jen ta dýlka pokulhává,no. Ale nemůže za to, tak mu to přeci nebudu vyčítat. Občas si s mužem děláme srandu a říkáme mu malej buřtík :-D
Ale jak říkám, dřív to bylo OK ale teď už fakt ne-e.
Takže za mě je 10cm malej penis.

10 cm? to existuje? s tim jsem se nikdy nesetkala 8-o to se to nedivim ze ho necitis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 07:45

No jde o to, že manžel je i trošku víc při těle a jak se říká, tak tlouštíkům to jejich nádobíčko pak zaleze do špeku :nevim: . takže opravdu 10cm. Ale nediv se. existujou i daleko menší, opravdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
19494
19.8.11 07:48
Anonymní píše:
No jde o to, že manžel je i trošku víc při těle a jak se říká, tak tlouštíkům to jejich nádobíčko pak zaleze do špeku :nevim: . takže opravdu 10cm. Ale nediv se. existujou i daleko menší, opravdu :lol:

no neke :-D to bych mozna ani videt nechtela :-) ja se tak hrde placam po ramenou (chlap taky), ze nas vojtik ma zatim nejvetsiho pindika mezi ostatnima i starsima detma :-D nektery maji i polovicniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 08:17

No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jeho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
19.8.11 08:18
Anonymní píše:
No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jeho :mrgreen:

a pry jim ten pomer zustava, tak to ten nas bude teda bijec :-D no celej tatinek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 09:52

teda tady se to rozjelo, já mám třeba opačný problém, manžel ho má docela velkého a já mám zas úzkou buchtu a navíc jsem musela rodit SC, takže se mi zdá, že jsem potom jakoby ještě užší…takže musí být dobrá předehra a kdyby byl o trošku menší, vůbec bych se nezlobila, protože takhle jsou některé polohy pro nás tabu :roll:
takže všude je něco… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.11 10:08
Anonymní píše:
teda tady se to rozjelo, já mám třeba opačný problém, manžel ho má docela velkého a já mám zas úzkou buchtu a navíc jsem musela rodit SC, takže se mi zdá, že jsem potom jakoby ještě užší…takže musí být dobrá předehra a kdyby byl o trošku menší, vůbec bych se nezlobila, protože takhle jsou některé polohy pro nás tabu :roll:
takže všude je něco… :think:

taky jsem měla úzkou buchtu a proto mi to bylo před porodem jedno, ale po porodu se mi prostě zvětšila :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
19494
19.8.11 10:08
Anonymní píše:

tak nesmi az na doraz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.8.11 10:16
valkil píše:
careynka píše:
Anonymní píše:
No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jeho :mrgreen:
a pry jim ten pomer zustava, tak to ten nas bude teda bijec :-D no celej tatinek :roll:
fakt?
Mě už na UTZ doktor pokaždý říkal jakýho ho má :( až mi bylo trapně :oops:
Takže pokud někde v albech vidím nahý mimča tak hned kontroluju :oops:

no, malej ukazoval zase kulky na monitorech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.11 10:19
careynka píše:
Anonymní píše:

přijď mu to k nám vysvětlit :lol: někdy se prostě rozjede a já se celá orosím…

• Citovat
  • Upravit
19494
19.8.11 10:20
Anonymní píše:
careynka píše:
Anonymní píše:
přijď mu to k nám vysvětlit :lol: někdy se prostě rozjede a já se celá orosím…

u nas staci ze kviknu a hned Co je CO je? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria