Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hotaru píše:valkil píše:etatinek píše:Aby se mi vešla do pusy, né?
Hmm… A správná tloušťka byla měla být jaká/kolik??![]()
![]()
![]()
To je přesně ono!
![]()
![]()
Gladys píše:
Tak 15 podle mě fakt málo není, spíš ažažAsi to fakt záleží na tom, jak je dole každá postavená.Ještě mě napadlo, že po porodu je to tam samozřejmě dost rozatžené a povolené, ale tak jsou to svaly a ty jdou posilovat
Tak třeba by ten velikostní nesoulad trochu setřelo posilování pánevního dna
ja to tak mela vzdycky
a citim ho porad stejne
SandraS píše:Hotaru píše:valkil píše:etatinek píše:Aby se mi vešla do pusy, né?
Hmm… A správná tloušťka byla měla být jaká/kolik??![]()
![]()
![]()
To je přesně ono!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam pusu velkou, podle toho bych to nemohla porovnat
to by me dole asi roztrhal ![]()
Tak, to jsem já která načala diskuzi o tom, že manžel ho má malého a koukám, že se to tu rozjelo ![]()
Manžel občas na emimino zabrousí, tak raději opravdu anonymně
.
Tak velikost má ve stopoření cca10cm
. tlošťku má ale dobrou, jen ta dýlka pokulhává,no. Ale nemůže za to, tak mu to přeci nebudu vyčítat. Občas si s mužem děláme srandu a říkáme mu malej buřtík ![]()
Ale jak říkám, dřív to bylo OK ale teď už fakt ne-e.
Takže za mě je 10cm malej penis.
Anonymní píše:
Tak, to jsem já která načala diskuzi o tom, že manžel ho má malého a koukám, že se to tu rozjelo
Manžel občas na emimino zabrousí, tak raději opravdu anonymně.
Tak velikost má ve stopoření cca10cm. tlošťku má ale dobrou, jen ta dýlka pokulhává,no. Ale nemůže za to, tak mu to přeci nebudu vyčítat. Občas si s mužem děláme srandu a říkáme mu malej buřtík
Ale jak říkám, dřív to bylo OK ale teď už fakt ne-e.
Takže za mě je 10cm malej penis.
10 cm? to existuje? s tim jsem se nikdy nesetkala
to se to nedivim ze ho necitis ![]()
No jde o to, že manžel je i trošku víc při těle a jak se říká, tak tlouštíkům to jejich nádobíčko pak zaleze do špeku
. takže opravdu 10cm. Ale nediv se. existujou i daleko menší, opravdu ![]()
Anonymní píše:
No jde o to, že manžel je i trošku víc při těle a jak se říká, tak tlouštíkům to jejich nádobíčko pak zaleze do špeku. takže opravdu 10cm. Ale nediv se. existujou i daleko menší, opravdu
no neke
to bych mozna ani videt nechtela
ja se tak hrde placam po ramenou (chlap taky), ze nas vojtik ma zatim nejvetsiho pindika mezi ostatnima i starsima detma
nektery maji i polovicniho
No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jeho ![]()
Anonymní píše:
No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jeho
a pry jim ten pomer zustava, tak to ten nas bude teda bijec
no celej tatinek ![]()
teda tady se to rozjelo, já mám třeba opačný problém, manžel ho má docela velkého a já mám zas úzkou buchtu a navíc jsem musela rodit SC, takže se mi zdá, že jsem potom jakoby ještě užší…takže musí být dobrá předehra a kdyby byl o trošku menší, vůbec bych se nezlobila, protože takhle jsou některé polohy pro nás tabu ![]()
takže všude je něco… ![]()
Anonymní píše:
teda tady se to rozjelo, já mám třeba opačný problém, manžel ho má docela velkého a já mám zas úzkou buchtu a navíc jsem musela rodit SC, takže se mi zdá, že jsem potom jakoby ještě užší…takže musí být dobrá předehra a kdyby byl o trošku menší, vůbec bych se nezlobila, protože takhle jsou některé polohy pro nás tabu
takže všude je něco…
taky jsem měla úzkou buchtu a proto mi to bylo před porodem jedno, ale po porodu se mi prostě zvětšila
![]()
Anonymní píše:
teda tady se to rozjelo, já mám třeba opačný problém, manžel ho má docela velkého a já mám zas úzkou buchtu a navíc jsem musela rodit SC, takže se mi zdá, že jsem potom jakoby ještě užší…takže musí být dobrá předehra a kdyby byl o trošku menší, vůbec bych se nezlobila, protože takhle jsou některé polohy pro nás tabu
takže všude je něco…
tak nesmi az na doraz ![]()
valkil píše:careynka píše:fakt?Anonymní píše:a pry jim ten pomer zustava, tak to ten nas bude teda bijec
No počkej, náš chlapoun se nepotatil. Pinďíka má taky velkýho. Občas mi muž řekne, že snad ani neni jehono celej tatinek
Mě už na UTZ doktor pokaždý říkal jakýho ho máaž mi bylo trapně
Takže pokud někde v albech vidím nahý mimča tak hned kontroluju
no, malej ukazoval zase kulky na monitorech ![]()
careynka píše:Anonymní píše:tak nesmi az na doraz
takže všude je něco…
přijď mu to k nám vysvětlit
někdy se prostě rozjede a já se celá orosím…
Anonymní píše:careynka píše:přijď mu to k nám vysvětlitAnonymní píše:tak nesmi az na doraz
takže všude je něco…někdy se prostě rozjede a já se celá orosím…
u nas staci ze kviknu a hned Co je CO je? ![]()