Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106262
28.11.16 07:46
@Anonymní píše:
Vím, že má, nehraje (jednak cítím stahy a pak taky někdy nemá - tedy ví, že hrát nemusí). A přesto ji to stačí. Taky mi to nejde do hlavy. Orgasmus je úžasný zážitek, který normální člověk chce opakovat. Ale co jsem četl, tak u žen je jeho variabilita široká a asi není orgasmus jako orgasmus. Zřejmě to nebude až takové, že ztrácí vědomí a letí do nebe…

To je asi hodne vyjimecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 07:46
@terien píše:
A ty o tom půjdes dětem vyprávět? Je teda úctyhodný že o tom takhle přemýšlís, ale život je jenom jeden. A až z tebe bude starej prostatickej dědek bez erekce tak už bude pozdě dohánět co sis neužil. Suk.ej dokud můžeš, nebude to trvat věčně.

Nechci, ale procento případů, kdy to nepraskne, zas tak vysoké není. Nedělám si iluze. Navíc, nejsem si jist, že bych něco takového zvládl bez citů. A to je vždy komplikace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.16 07:47
@Venetia píše:
Ja taky v manzelstvi mela sex v prumeru jednou za mesic a orgasmus jsem mela, klidne i vickrat

Tak to je přesné. Ano, někdy ho má i vícekrát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.16 07:49
@Venetia píše:
To je asi hodne vyjimecne

U mě právě ani ne, já to prožívám velmi intenzivně ;) O to víc to nechápu.

• Citovat
  • Upravit
106262
28.11.16 08:03
@Anonymní píše:
U mě právě ani ne, já to prožívám velmi intenzivně ;) O to víc to nechápu.

Tak to je u chlapa taky dost vyjimecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.11.16 08:15
@Anonymní píše:
Vím, že má, nehraje (jednak cítím stahy a pak taky někdy nemá - tedy ví, že hrát nemusí). A přesto ji to stačí. Taky mi to nejde do hlavy. Orgasmus je úžasný zážitek, který normální člověk chce opakovat. Ale co jsem četl, tak u žen je jeho variabilita široká a asi není orgasmus jako orgasmus. Zřejmě to nebude až takové, že ztrácí vědomí a letí do nebe…

Nevím jestli „letí do nebe“, ale u žen má kvalita a délka orgasmu dozajista mnohem větší možnosti, nežli u mužů. Ti ho mají sice „často“, ale tomu také odpovídá jeho délka, kvalita a „výdrž“ ve stáří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.11.16 08:16
@Venetia píše:
Kazdy tak vnimavy neni nebo je mu to jedno

pak to je sobec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 08:44
@Venetia píše:
Asi ne, jste jinak nastavení
Já bych zase chtěla chlapa, kterému by stačilo to co tobě, jenže každý začne po čase navyšovat nároky a je konec s tím hezkým a přirozeným co fungovalo na začátku. Nastane frustrace z nedostatečnosti a uz to je o ničem. Zrovna před chvílí Jsem si taky prošla takovým rozhovorem.

To mne mrzí. Můžu se zeptat, jak tohle prožívá žena? Když jí to prostě stačí méně a vidí na chlapovi, že mu to nestačí? Je ochotna pro to něco udělat, nebo jí to prostě připadne nemožný to změnit a chlap jí připadne jako nesmyslně nenasytnej?

• Citovat
  • Upravit
káťa
28.11.16 09:13

Obnoviteli, já tam jinou možnost, než si najít hezký sex bokem nebo se rozvést (pokud chceš být stopro čestný) nevidím.
Samozřejmě druhá možnost je být za klaďáka, mít čisté svědomí, ale žít s vědomím, že jsem si nikdy v životě neužil pořádný sex, nezažil, jaké to je, když je ženská nadržená a touží po tom, jaký je orál, jak to může být krásné a vzájemné…
Nechápu, pokud má opravdu orgasmus (já bych o tom tedy pochybovala, ženy to občas přihrají a umí být opravdu dobré herečky, včetně těch stahů ;) ), jak může žít bez sexu a pokud by to bylo tím, že jí nepřitahuješ konkrétně ty, bez masturbace??? Já mám sex ráda a dělám si to sama snad někdy od 13, nezávisle na tom, zda mám či zrovna nemám pravidelný sex. To je normální tělesná potřeba a troufnu si napsat, že jsem ve většině.
Chápu, že je frustrující, že zrovna ty sis vybral frigidu, ale to je to úskalí sňatků lidí, kteří jsou pro sebe první a nemají vůbec žádné srovnání :nevim: Řešilo se to i v diskusi vedle (tam ten sexuální nesoulad řešila bokovkou manželka, znám to i z okolí, známá se zase nechala 15let v manželství ponižovat a tyranizovat chlapem, který byl její první a myslela, že je to tak snad i jinde).
Vyber si: bokovka, rozvod nebo celoživotní sexuální frustrace, ale naoko vše správně.

• Citovat
  • Upravit
106262
28.11.16 09:15
@ontario7 píše:
pak to je sobec ;)

Asi.. Nebo na to nema proste bunky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
28.11.16 09:17
@Anonymní píše:
To mne mrzí. Můžu se zeptat, jak tohle prožívá žena? Když jí to prostě stačí méně a vidí na chlapovi, že mu to nestačí? Je ochotna pro to něco udělat, nebo jí to prostě připadne nemožný to změnit a chlap jí připadne jako nesmyslně nenasytnej?

Ja byla mlada a pripadalo mi to presne tak, jak pises.. ze porad otravuje.. az mne uplne prestal pritahovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
28.11.16 09:19
@káťa píše:
Obnoviteli, já tam jinou možnost, než si najít hezký sex bokem nebo se rozvést (pokud chceš být stopro čestný) nevidím.
Samozřejmě druhá možnost je být za klaďáka, mít čisté svědomí, ale žít s vědomím, že jsem si nikdy v životě neužil pořádný sex, nezažil, jaké to je, když je ženská nadržená a touží po tom, jaký je orál, jak to může být krásné a vzájemné…
Nechápu, pokud má opravdu orgasmus (já bych o tom tedy pochybovala, ženy to občas přihrají a umí být opravdu dobré herečky, včetně těch stahů ;) ), jak může žít bez sexu a pokud by to bylo tím, že jí nepřitahuješ konkrétně ty, bez masturbace??? Já mám sex ráda a dělám si to sama snad někdy od 13, nezávisle na tom, zda mám či zrovna nemám pravidelný sex. To je normální tělesná potřeba a troufnu si napsat, že jsem ve většině.
Chápu, že je frustrující, že zrovna ty sis vybral frigidu, ale to je to úskalí sňatků lidí, kteří jsou pro sebe první a nemají vůbec žádné srovnání :nevim: Řešilo se to i v diskusi vedle (tam ten sexuální nesoulad řešila bokovkou manželka, znám to i z okolí, známá se zase nechala 15let v manželství ponižovat a tyranizovat chlapem, který byl její první a myslela, že je to tak snad i jinde).
Vyber si: bokovka, rozvod nebo celoživotní sexuální frustrace, ale naoko vše správně.

Myslis, ze je frigida, kdyz ma orgasmus? Ja si to myslela taky, ale pravda to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.16 09:20
@Anonymní píše:
Nechci, ale procento případů, kdy to nepraskne, zas tak vysoké není. Nedělám si iluze. Navíc, nejsem si jist, že bych něco takového zvládl bez citů. A to je vždy komplikace.

Tak to si asi budeš muset rozmyslet co vlastně chces :nevim: jestli dobrý sex nebo čisté svědomí, protože v tvém případě asi obojí nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 09:36
@káťa píše:

Díky Káťo za delší rozbor, asi pomohl si to utříbit v hlavě. Někdy si říkám, proč neexistuje něco jako povolená milenka na sex. Ano, občas se to vyskytuje, ale zrovna jak na potvoru ne u těch puritánských žen, u kterých by se právě tohle řešení hodilo.

PS: existují ženy, co jim nevadí stav podobný, jaký žiju? Navíc bez větších citů, jen na hezký chvíle v posteli?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.16 09:45
@káťa píše:

Někdy si říkám, že jsem raději ani neměl vědět, že i holky bývají nadržený, samy si o sex řeknou a užijou si ho. Situaci, kdy tě holka svede jsem nikdy nezažil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky