Nuda v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lednova.jita
9.3.14 23:34

@radkka jj.. prostě mi chybí nějaká smysluplnost mého zaměstnání. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 23:36

No nic milé dámy, jdu spát :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.14 23:51

@lednova.jita Jsem ráda, že je ještě někdo takový :hug: Ale teda máš můj obdiv, za to co zvládáš za práce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 03:58
@lednova.jita píše:
ale já mám na mysli jiný adrenalin.. ne podnik, kde čekám na vyhazov-zda přijde či ne, ale prostě nějakou pozici, kde budu mít práci-víc práce, prostě to bude trochu akční. ;)

jenže to hle je ten adrenalin, velmi akční. Ta práce je pro 2,5 lidí, vždy jí dělá jeden. To se chyba udělá snadno. Za chybu letíš a jsi ráda, že jen z práce, když ne někam jinam…podle výše zakázky.

Ségra říkala, že se nechá přeložit na vedoucí skladu a bude dělat za jednoho člověka, chodit domů s čistou hlavou a ještě potrénovým mozkem ze sudoku

• Citovat
  • Upravit
30937
10.3.14 07:38
@princeznaII píše:
mám srovnání a rozhodně za sebe říkám radši nuda než práce nad hlavu

Take mam srovnani a rozhodne rikam, radsi prace nad hlavu nez nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
10.3.14 08:31
@lednova.jita píše:
Ahoj děvčata..
Protože se nezřídka setkávám s „volným“ časem v práci, zajímalo by mne, jak toto řešíte-čím, či jak se v práci „zabavit“?
Pro rýpavce podotýkám, že svoji práci prostě stíhám dělat mnohem rychleji, než mé kolegyně. Troufám si říct i že minimálně 2-3× rychleji, jenže pak nemám co dělat.
Většinou poslouchám radio, ale co u toho?
Nějak mne to ubíjí..čekat na konec pracovní doby…jenže taky neumím dělat šnečím tempem tak, aby mi práce vyšla na celých 8 nebo 11hodin. :nevim:

hehe gzpomela jsem si na segru, jak v jedne praci resila, jak surfovat na internetu, kdyz na jeji pocitace je videt od sefa :-)

hele jestli pracujes s PC a neni na tebe videt, tak to mas jednoduche, vyridis si potrebne veci. Ja v praci prochazim mmb, tak kdyz chces neco vybrat, je to na 30 otevrenych oken. taky vyrizuji ruzna objednani k doktorum a povinnosti, v praci je na to klid.

jestli delas rukama, tak snad jedine udelat si doma nejak nahravky vzdelavacich poradu - trebas z Leonarda a poustet si to. Nebo anglictinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
10.3.14 08:39

Švagrová v práci si čte knížky v angličtině -ona může mít papírovou knihu
já čtu v češtině a za 3dny mám e-knížku :oops: (ale třeba se k tomu i měsíc nedostanu.
Jinak taky řešit objednání u MUDr., nákupy a management domácnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
10.3.14 17:42
@Cuddy píše:
Take mam srovnani a rozhodne rikam, radsi prace nad hlavu nez nuda.

asi jo ale všeho s mírou
já jsem ted hodně ovlivněná tím, že toho je fakt, takže v tuhle chvíli bych se radši nudila :mrgreen:
ale ne dlouhodobě, to určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.3.14 10:15
@veri3110 píše:
rozečti Vojnu a mír, to vydrží, nějakou chvíli. :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.16 08:09

Nuda v praci, vecne nastvany sef

Ahoj, jdu se k Vam tak trosku „vybrecet“ jelikoz uz i doma brecim tak casto, ze uz tam se mnou nevedi co maji delat.
Jde o to, ze jsem cca pred pul rokem nastoupila jako sekretarka a ucetni v jednom do jedne „male firmy“. Proste klasika soukromnik.
A o co jde? Bohuzel o to, ze tu proste nevim, co mam delat :/. Ano, pro nekoho prace snu, ale pro me nocni mura. Praci mam tak na hodinu prace denne a pak tu musim sedet a (co je snad jeste horsi) delat, ze neco delam.
Kdyz jsem cetla diskuze jak nekdo nema v praci co delat a je na internetu nebo ma knizku.. eh, ja na pocitaci kde sedim internet nemam, knizka neprichazi v uvahu.. hlavne mam sefa s jehojehnou hned za zady a byl by pruser (doslova) kdybych „nddelala“. Dokonce se mi jednou stalo, ze me napomenuli, ze pry neslysej klikani mysi a klavesnici. Zdali vubec neco delam. Bohuzel kdyz jsem nastupovala myslela jsem, ze tu je prace az mad hlavu, kdyz zena sefa neustale knucela, jak nic nestiha, jak tam musi byt do pul ctvrte, jak je to hrozny. Tak jsem si rikala, chudak zenska, to musi byt hrozny. Ted?.. je mi jasne, roc nestiha.. manikurka, solarecko, milenci.. reditel Despota, co chce aby se ho lidi bali.. neustale nasranej. A ze u nej je to skutecne dennodenne :/.. a umi byt hrozne zly, slovickari, ponizuje, arogance z nej kape. Ale smutne je, ze on se takkto chova i ke sve zene.. ona teda je pekna mrcha, co s nim je kvuli prachum a boji se mu cokoli rict. I jeho poddpisy kolikrat nafinguje, aby nemusela neco vysvetlovat apod. Ale na moji „chybu“ upozornit hezky pred nim nahlad nezapomene. Chybu pisu v uvozovkach, protoze neco co ona neudela a pak me za to napomene neberu za chybu..
Ted mi dokonce strhli penize. Prestoze jsem kvuli nim nejela na. Dovoolenou do zahranici ac jsem ji mela prislibenou, tak mi to na posledni chvili nepovolili.. teda - prislibeno bylo od ni, jemu lhala.. pritom vse vedela pul roku predem, ale on mel stale blbou naladu tak to porad odkladala a pak lhala, ze se to dozvedela mesic pred.. no mela sem smulu.. a penize mi strhli stejne.. i kdyz jsem na firme byla 14 dni sama.. nejsem jedina, kdo tu nedokaze ydrzet. Jsou tu jen lidi, co nastoupili za jeho ootce, ale bohuzel jezdej do terenu, takze ho nemaji za zady pul dne. Kdookoli novy odejde. Vcetne ucetnich. Jedna tu byla za jeho ootce x let, s timhle tu nevydrzela ani rok. Stejne tak dalsi co prisl po ni.. ja domu chodim ubrecena, stejne tak i odchazim. Pritel uz nevi co ma se mnou delat. Ovlivnuje nas to i doma. Chce abych skoncila, ale ja si stale neco davam za vinu a rikam si, ze je treba chyba ve me. Uz nevim co mamm delat. Jsem zoufala a nemam na to dal tohle nejak.. ukocirovat..
Omlouvam se za chaos a vse, ale chtela jsem se vypsat :(. Treba me tu sjedete, treba pridate sve zkusenosti, pocitam se vsim.
Prosim o zachovani me anonymity. q

• Citovat
  • Upravit
101611
8.8.16 08:15

A proc tam jsi? Akrualne je nejnizsi nezamestnanost za poslednich 8 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 08:36

Protoze jsem asi trubka, co se boji dat vypoved, ze to bude pak jestw horsi. Ve vypovedni dobe. A pak mam proste chvile, kdy si rikam, ze ja jsem ta neschopna, tak jak mi vzdy doma bylo rikano..
Kdybx alespon ta prace mela smysl, ze bych nabrala zkusenosti a pak vypadla, ale tady to nema smysl ani v tomhle ohledu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
20767
8.8.16 08:43

Přežít výpovědní lhůtu je snad lehčí, než se takhle ničit kdo ví jak dlouho :nevim: Odešla bych, ničíš si zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
8.8.16 08:54
@Anonymní píše:
Protoze jsem asi trubka, co se boji dat vypoved, ze to bude pak jestw horsi. Ve vypovedni dobe. A pak mam proste chvile, kdy si rikam, ze ja jsem ta neschopna, tak jak mi vzdy doma bylo rikano..
Kdybx alespon ta prace mela smysl, ze bych nabrala zkusenosti a pak vypadla, ale tady to nema smysl ani v tomhle ohledu.:

Takže co tam pořád ještě děláš? Výpověď, šup. Pokud jsi účetní a nejseš úplně blbá a nešikovná, o práci nebudeš mít nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 09:13

Nemyslim, ze bych byla blba a neschopna. Delala jsem rok na hmotce, tam pak bohuzel skoncily dotace, bylo to jen na rok od agentury. Ale prace me neskutecne bavila i kdyz to bylo obcas narocne a uhonene a s lidma, ale nenudila jsem se, citila jsemm se potrebna a kolegyne me chvalily, doted mame dobre vztahy. A ts zkusenost byla obrovska.
Ted jsem proste uzlik nervu a rikam si, zdali neni chyba ve me no :/. Ale asi mate pravdu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat