Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
No, tak já jsem zrovinka v práci a jako každá nedělní noční, šílená nuda. Ale už sem stihla podrbat s kolegyní, přečíst pár článků poslední maminky, mrknout na pár diskuzí, no a až udělám běžnou práci, tak budu párat džíny, které plánuji přešít. Pro sichr mám v mobilu nahranou 4. a 5. sérii gilmorek..občas pro klid duše přečtu knihu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady s podprůměrným jo?? Ale jestli to bereš podle toho co furt melou, že průměrný plat je nějakých 26000, tak to možná, jinak.. tady berou ženské kolem 12-15tisiíc.. to já jsem na tom dobře ještě.
- Citovat
- Upravit
@CokeLady myslím, že dobře víš, že nějaké tabulkové částky jsou jedna věc a skutečnost druhá
ale nad tím nebudu polemizovat, to je dosti spekulativní ![]()
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše: štíp (v praze je průměrný 32 táců)
Ty platy jsou v hrubem, ze jo? A @lednova.jita tech 18tis myslis take v hrubem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše: štíp (v praze je průměrný 32 táců)
tak ta zavorka me probrala vic, nez to stipnuti…
@lednova.jita pokud pises o 18 cisteho v podniku, kam nejezdi zakaznik na pravidelne audity, rada bych se u vas uchazela o zamestnani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy CLady urcite pise v hrubem, ale u zakladatelky si nejsem jista ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady asi teda jak kde.. těžko říct, no. Já jsem po škole nastoupila rovnou sem, tady jsem osmý rok, takže ani nemůžu moc posoudit. Jen co takhle vím z toho, kde a za kolik pracují ostatní-známí.
- Citovat
- Upravit
@AniNevim píše:
@Cuddy CLady urcite pise v hrubem, ale u zakladatelky si nejsem jista
Prave a takto casto vznika nedorozumeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Ty platy jsou v hrubem, ze jo? A @lednova.jita tech 18tis myslis take v hrubem?
kdepak, čistého..
- Citovat
- Upravit
@AniNevim teda to mne rozesmálo ani nevíš jak.. audity.. no.. nemám slov.. Kdybys věděla jak to u nás chodí s audity a vůbec jakýmakoliv kontrolama. To by ses hodně divila