Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@CokeLady píše:
Já to beru jen tak, že kdybych tam byla vedoucí já, tak tomu člověku přidám práci, případně tu nejméně schopnou vyhodím, aby zakladtelce přibyla práce a nenudila se. Proč bych platila 3, když to zvládnou dvě?Zvláštní myšlenkové pochody zaměstnavatele nebo vedení…
To já taky, ale někde (hlavně z mé zkušenosti tam, kde zaměstnává stát) to tak bohužel je. Když si vzpomenu na praxi na občankách a pasech, tak se mi ježí chlupy ještě ted, zaměstnanců cca 10, z toho 4 na přepážkách, ostatní měli práci tak na dvě hodiny za celý den a ještě si stěžovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady když u nás jsou nějaké normy, dle kterých já i teď pracuju jako jeden a půl člověka. Vyhodit u nás nikoho nemůžou-teda můžou, ale museli by přijmout někoho jiného.
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita píše:
@CokeLady když u nás jsou nějaké normy, dle kterých já i teď pracuju jako jeden a půl člověka. Vyhodit u nás nikoho nemůžou-teda můžou, ale museli by přijmout někoho jiného.
Že u vás kolegyně chodí často na cigáro? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna tak naštěstí nás tam dělá 5 a nekouříme ani jedna. Jinak je docela komicke, jak v celém areálu visí cedule se zákazem kouření a hulí tam kdekdo. Vedení nevyjímaje. A to jsou i tací borci, co to hodí na zem, zašlapne a jdou dál. Prasata. ![]()
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita jen pro zajimavost, pro jakyho zakaznika delate? Staci zeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim pro jakého zákazaníka?? no my toho máme hodně. Teď byly hodně zakázky do Ruska, jinak taky německo.. ono toho je víc..
pročpak??
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita ze to koureni nevadi zakaznikum, proto jsem se ptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim zákazník těžko pozná, že u nás v podniku někdo kouří
jak by na to taky přišel??
![]()
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita píše:
@AniNevim zákazník těžko pozná, že u nás v podniku někdo kouří![]()
![]()
jak by na to taky přišel??
![]()
pravidelnymi audity…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim teda to mne rozesmálo ani nevíš jak.. audity.. no.. nemám slov.. Kdybys věděla jak to u nás chodí s audity a vůbec jakýmakoliv kontrolama. To by ses hodně divila
![]()
- Citovat
- Upravit
No, tak já jsem zrovinka v práci a jako každá nedělní noční, šílená nuda. Ale už sem stihla podrbat s kolegyní, přečíst pár článků poslední maminky, mrknout na pár diskuzí, no a až udělám běžnou práci, tak budu párat džíny, které plánuji přešít. Pro sichr mám v mobilu nahranou 4. a 5. sérii gilmorek..občas pro klid duše přečtu knihu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady s podprůměrným jo?? Ale jestli to bereš podle toho co furt melou, že průměrný plat je nějakých 26000, tak to možná, jinak.. tady berou ženské kolem 12-15tisiíc.. to já jsem na tom dobře ještě.
- Citovat
- Upravit