Nuda v práci

lednova.jita
9.3.14 13:40

Nuda v práci

Ahoj děvčata..
Protože se nezřídka setkávám s „volným“ časem v práci, zajímalo by mne, jak toto řešíte-čím, či jak se v práci „zabavit“?
Pro rýpavce podotýkám, že svoji práci prostě stíhám dělat mnohem rychleji, než mé kolegyně. Troufám si říct i že minimálně 2-3× rychleji, jenže pak nemám co dělat.
Většinou poslouchám radio, ale co u toho?
Nějak mne to ubíjí..čekat na konec pracovní doby…jenže taky neumím dělat šnečím tempem tak, aby mi práce vyšla na celých 8 nebo 11hodin. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Larr
9.3.14 13:41

@lednova.jita prozradíš co děláš?

• Citovat
  • Upravit
849
9.3.14 13:41

No a jaka je tvoje profese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 13:43

Pracuji v jednom výrobním podniku jako kontrola jakosti.

• Citovat
  • Upravit
5476
9.3.14 13:45

Tak něco studuj - jazyky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.14 13:46

To se mi taky stává a to tam jsem poloviční pracovní dobu než ostatní :mrgreen: Já jsem ve volném čase na emiminu a facebooku nebo uklízím kartotéku, tam se něco na práci najde vždycky, je v tom strašnej bordel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.3.14 13:47

@El-Brno už vidím těch přečtených knih.

• Citovat
  • Upravit
849

Hm, tak to si presne nedovedu predstavit, jestli sedis nekde v kancelari, nebo behas nekde po hale, jestli mas k dispozici pocitac…pokud mas pc, tak si muzes poridit nejake e-knihy, popr. brouzdat po netu…pokud nemas pc, muzes cist knizky, casopisy, lustit krizovky…pokud nekde litas, tak sluchatka do usi a poustet si pisnicky, audioknihy, jazykove audiokurzy…
Taky nesnasim, kdyz v praci nemam co delat, je to neprijemny, je mi to trapny vuci ostatnim i kdyz nemam proc mit spatne svedomi, ale hlavne me to nebavi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

@radkka děláš ho ty, abys ho pak mohla zase uklízet :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 13:48

Já se teda přiznám, že sice velmi zřídka, ale občas se mi taky stane, že mám v práci trochu „volného“ času. Zařekla jsem se, že tenhle čas jen tak nepromrhám a tak pokud není zrovna do čeho píchnout, čtu si nějaké odborné články nebo se učím němčinu. Ono je to vlastně taky trochu pracovní, protože obojí v práci využiju. Asi by mi bylo blbý si v pracovní době luštit křížovky nebo štrikovat svetr - prostě dělat něco, co se ani malinko mojí práce netýká.

• Citovat
  • Upravit
Larr
9.3.14 13:48

@radkka mimo téma - ten pes je tvůj?

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 13:50

@El-Brno dělám dálkově při zaměstnání školu, takže občas nějaká skripta sebou v práci mám, ale to jen občas-mám to štěstí, že se moc učit nemusim, stačí mi to, co slyším na přednáškách. A občas zkouším angličtinu, jelikož jsem měla na škole němčinu, ale na to potřebuje člověk hlavně klid a tady máme docela slušnej kravál-ikdyž je člověk zavřený v kanceláři.

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 13:51

@radkka když já už nevím nudou co na tom internetu hledat. Mimochodem, teď jsem v práci také. A nuda, samozřejmě :think:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 13:53
@Anonymní píše:
Já se teda přiznám, že sice velmi zřídka, ale občas se mi taky stane, že mám v práci trochu „volného“ času. Zařekla jsem se, že tenhle čas jen tak nepromrhám a tak pokud není zrovna do čeho píchnout, čtu si nějaké odborné články nebo se učím němčinu. Ono je to vlastně taky trochu pracovní, protože obojí v práci využiju. Asi by mi bylo blbý si v pracovní době luštit křížovky nebo štrikovat svetr - prostě dělat něco, co se ani malinko mojí práce netýká.

já na podzim v práci dělala adventní věnce-z dlouhé chvíle-pletené z papíru :D :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.14 13:53

@Larr Hele, to mě nenapadlo, asi to tam rozhážu a budu mít co dělat hooodně dlouho :mrgreen: Ono jak se tam pak něco hledá, tak to kolikrát nevrátí, kam to patří a je to rozházené, pak aby se v tom někdo vyznal… Takže já zdokonaluji abecedu. Té práce tam tolik není, jenže dámy většinu pracovní doby prokrafou, já přijdu makám a mám hotovo i tři hodiny před koncem pracovní doby, ony mě vyloženě nenávidí, protože šéf začíná vidět, jak se flákaji, jenže já to nedělám naschvál, prostě když už něco dělám, tak pořádně :nevim: neumím to pomalu.

Ne, ne pejsek není můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat