Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To se mi taky stává a to tam jsem poloviční pracovní dobu než ostatní
Já jsem ve volném čase na emiminu a facebooku nebo uklízím kartotéku, tam se něco na práci najde vždycky, je v tom strašnej bordel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak to si presne nedovedu predstavit, jestli sedis nekde v kancelari, nebo behas nekde po hale, jestli mas k dispozici pocitac…pokud mas pc, tak si muzes poridit nejake e-knihy, popr. brouzdat po netu…pokud nemas pc, muzes cist knizky, casopisy, lustit krizovky…pokud nekde litas, tak sluchatka do usi a poustet si pisnicky, audioknihy, jazykove audiokurzy…
Taky nesnasim, kdyz v praci nemam co delat, je to neprijemny, je mi to trapny vuci ostatnim i kdyz nemam proc mit spatne svedomi, ale hlavne me to nebavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se teda přiznám, že sice velmi zřídka, ale občas se mi taky stane, že mám v práci trochu „volného“ času. Zařekla jsem se, že tenhle čas jen tak nepromrhám a tak pokud není zrovna do čeho píchnout, čtu si nějaké odborné články nebo se učím němčinu. Ono je to vlastně taky trochu pracovní, protože obojí v práci využiju. Asi by mi bylo blbý si v pracovní době luštit křížovky nebo štrikovat svetr - prostě dělat něco, co se ani malinko mojí práce netýká.
- Citovat
- Upravit
@El-Brno dělám dálkově při zaměstnání školu, takže občas nějaká skripta sebou v práci mám, ale to jen občas-mám to štěstí, že se moc učit nemusim, stačí mi to, co slyším na přednáškách. A občas zkouším angličtinu, jelikož jsem měla na škole němčinu, ale na to potřebuje člověk hlavně klid a tady máme docela slušnej kravál-ikdyž je člověk zavřený v kanceláři.
- Citovat
- Upravit
@radkka když já už nevím nudou co na tom internetu hledat. Mimochodem, teď jsem v práci také. A nuda, samozřejmě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já se teda přiznám, že sice velmi zřídka, ale občas se mi taky stane, že mám v práci trochu „volného“ času. Zařekla jsem se, že tenhle čas jen tak nepromrhám a tak pokud není zrovna do čeho píchnout, čtu si nějaké odborné články nebo se učím němčinu. Ono je to vlastně taky trochu pracovní, protože obojí v práci využiju. Asi by mi bylo blbý si v pracovní době luštit křížovky nebo štrikovat svetr - prostě dělat něco, co se ani malinko mojí práce netýká.
já na podzim v práci dělala adventní věnce-z dlouhé chvíle-pletené z papíru
![]()
- Citovat
- Upravit
@Larr Hele, to mě nenapadlo, asi to tam rozhážu a budu mít co dělat hooodně dlouho
Ono jak se tam pak něco hledá, tak to kolikrát nevrátí, kam to patří a je to rozházené, pak aby se v tom někdo vyznal… Takže já zdokonaluji abecedu. Té práce tam tolik není, jenže dámy většinu pracovní doby prokrafou, já přijdu makám a mám hotovo i tři hodiny před koncem pracovní doby, ony mě vyloženě nenávidí, protože šéf začíná vidět, jak se flákaji, jenže já to nedělám naschvál, prostě když už něco dělám, tak pořádně
neumím to pomalu.
Ne, ne pejsek není můj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata..
Protože se nezřídka setkávám s „volným“ časem v práci, zajímalo by mne, jak toto řešíte-čím, či jak se v práci „zabavit“?
Pro rýpavce podotýkám, že svoji práci prostě stíhám dělat mnohem rychleji, než mé kolegyně. Troufám si říct i že minimálně 2-3× rychleji, jenže pak nemám co dělat.
Většinou poslouchám radio, ale co u toho?
Nějak mne to ubíjí..čekat na konec pracovní doby…jenže taky neumím dělat šnečím tempem tak, aby mi práce vyšla na celých 8 nebo 11hodin.