Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše:
chápu, že ty ze své pozice musíš být uplně vytočená, když ti tady někdo tvrdí že za 24 tisíc (naučme se používat hrubou mzdu) se polovinu pracovní doby pronudí, prosurfuje na netu, bude si plést a ještě se na internetu ptá, co má ještě z nudy kde dělat…![]()
ano, jsem vytocena, ale ne tak ze sve osobni pozice, ale kvuli tomu, jak se hospodari s penezi. S cizimi penezi. Mne to drasa kvuli memu zivotnimu postoji. V praci, i kdyz jsem nemusela, jsem tiskla dokumenty pro archivaci na pouzity papir. Neobjednavala jsem si novou propisku jen proto, ze se mi nelibi barva stavajici apod. Kdyz pomyslim, jak se to odrazi globalne, opravdu me to ubiji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednova.jita jen bych se rada ujistila, zda si te zminovane kolegyni u toho piskala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
no ona by vystřízlivěla hned u platu a k tý židli, na který se půl dne profláká za 24 tisíc by se pro jistotu přilepila patexem.
Přeháníš to. Zkus si to někdy. Když jsem si měla vybrat, jestli budu několik týdnů praxe na pracáku, kde se ulítám nebo na občankách, kde budu mít práci max. na hodinu denně, zbytek tam prozírám, tak jsem si vybrala pracák. Byla to honička, ale člověk za sebou vidí nějakou zásluhu, že něco zvládnul, sedět a čumět umí každej, nezastavila jsem se tam ani na svačinu, jediná pauza byla na oběd a to jen taková, že jsem to slupla a jela dál. I kdybych si to měla vybrat jako zaměstnání, tak vím, že větší šance, že se zastřelím bude na těch občankách.
A navíc odsuzuješ někoho, koho neznáš. Vůbec nevíš, jak by to zvládala, třeba by pod stresem fungovala perfektně, někteří lidé to tak mají. Můj přítel dělá za tolik, že to tu radši psát nebudu a nemá co na práci, nevidí za sebou žádné výsledky a strašně ho to trápí, půjde kvůli tomu do německa, protože i tam si ho budou za to co umí vážit víc, přesto, že je cizinec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednova.jita píše:
ale já mám na mysli jiný adrenalin.. ne podnik, kde čekám na vyhazov-zda přijde či ne, ale prostě nějakou pozici, kde budu mít práci-víc práce, prostě to bude trochu akční.
zminena osoba nejspis pocita s vyhazovem, protoze nevi dne ani hodiny kvuli vysledkum auditu… tam byla rec o pravidelnych adrenalinovych auditech, kdy nestaci jen vylestit stul a zamknout hrnky s kafem do supliku s napisem „Osobni veci“. Mozna to ale anonymni upresni, treba jsem to nepobrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim já přístup k internetu mám na pc, telefon mám celou pracovní dobu k dispozic(svůj) a pracovní -pevnou linku.. Pokud něco vyloženě nemusím řešit, zavolám si(zesvého pochopitelně), napíšu sms, to problém není, uvařím si čaj.. prostě pohoda, dalo by se říct. Ale právě to „lelkování“, když mám hotovo je otravné.
Když si svoji práci udělám, co dělat? A to je děs.. Jsem akční člověk a jen tak sedět a čučet třeba hodinu je pro mne hrozný
většinou třeba jdu zamést.. naplním zásobníky u tiskáren, vyměním tonery.. no ale to jsou prkotiny, který ani nelze dělat denně ![]()
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita dobre, a proc neprijdes „s nabidkou kvalitni“ prace ty za zamestnavatelem. U vas se nevedou interni inzeraty na volne pozice. Nebo za svym primym nadrizenym, ze bys byla ochotna pomoct te nestihajici pani. Nebo za tou pani. Vis, jak obohacujici je udelat nekoho stastnym? Mozna bys v ni nasla dozivotniho pritele na zivot a na smrt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Přeháníš to. Zkus si to někdy. Když jsem si měla vybrat, jestli budu několik týdnů praxe na pracáku, kde se ulítám nebo na občankách, kde budu mít práci max. na hodinu denně, zbytek tam prozírám, tak jsem si vybrala pracák. Byla to honička, ale člověk za sebou vidí nějakou zásluhu, že něco zvládnul, sedět a čumět umí každej, nezastavila jsem se tam ani na svačinu, jediná pauza byla na oběd a to jen taková, že jsem to slupla a jela dál. I kdybych si to měla vybrat jako zaměstnání, tak vím, že větší šance, že se zastřelím bude na těch občankách.A navíc odsuzuješ někoho, koho neznáš. Vůbec nevíš, jak by to zvládala, třeba by pod stresem fungovala perfektně, někteří lidé to tak mají. Můj přítel dělá za tolik, že to tu radši psát nebudu a nemá co na práci, nevidí za sebou žádné výsledky a strašně ho to trápí, půjde kvůli tomu do německa, protože i tam si ho budou za to co umí vážit víc, přesto, že je cizinec.
mluvíš mi z duše ![]()
- Citovat
- Upravit
@AniNevim píše:
@lednova.jita dobre, a proc neprijdes „s nabidkou kvalitni“ prace ty za zamestnavatelem. U vas se nevedou interni inzeraty na volne pozice. Nebo za svym primym nadrizenym, ze bys byla ochotna pomoct te nestihajici pani. Nebo za tou pani. Vis, jak obohacujici je udelat nekoho stastnym? Mozna bys v ni nasla dozivotniho pritele na zivot a na smrt.
tohle melo byt s otazniky, uz mi to nejak vynechava, prominte. Jo, a myslim, ze by pani ti byla vdecna jen za nabidku, treba bys nemusela ani prilozit ruku k dilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
víš jak je obohacující někoho označit „pomalá chaotická blbka co nestíhá“ a povýšit se nad něj?
nj, vedela jsem, vedela a pak zapomnela, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
@radkkapíše, že s ebyla ptát na poště… myslíš, že by šla dělat psychicky náročnou práci, stresující, lidi jsou na ní protivní, všechny chyby celé té instituce svalí na ní a dostala by tam třeba 13 tisíc… opravdu si myslíš, že by tam šla, když má výchozí situaci takovou, jakou má?
ty sis vybírala mezi 2 podobnými pracemi, podobně ohodnocenými s podobnou pracovní obou u stejného zaměstnavatele, jen s jinou intenzitou práce, to je něco jinýh.
ale já nejsem ta své pozici celou dobu, co tam jsem a pro zajímavost, já chodíš ještě okolo na brigády.. Do slepičárny, třeba. Naskladnovat slepice-tam to jede
Nebo do jiného podniky chodím na brigády, pokud potřebují, tam dělám manipulanta-a tam se lidi skoro celou směnu, vyjma přesně vymezených přestávek nezastaví. Tři roky zpět jsem víc jak rok-při zaměstnání měla druhou práci, kde jsem pracovala jako asistentka holčiny na vozíku, jež obnášela komplet péči. Obléci, nakrmit, uklidit byt, uvařit, nakoupit, vykoupat, uložit..
Já problém si sehnat práci(chybějící peníze) navíc nemám.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita tak proc nepojmes tuto pozici jako odpocinkovou od vedlejsaku a nepijes ten caj v klidu a pomalu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Na občankách na tebe lidi neřvou, obvykle tě nenapadaji fyzicky a nerozflákávaji vybavení, nikdo ti tam nebrečí apod. ty tam nejsi vyčerpaná, protože nejedeš přes vůbec možnou kapacitu. Ale ano, asi je to za stejné peníze a o to horší to pro ty na tom pracáku je. Myslíš si, že lidi nejsou schopní TOBĚ vyčíst, že nemají nárok na podporu? Že pro ně nemáš práci? Asi by ses divila… To není jen o množství práce.
Nevím, jestli by tam šla, i takový člověk se najde. Představ si, že jsou lidé, kteří mají vystudovány dobré školy, měli by perfektní uplatnění za hodně peněz, ale raději někde dělají za pár korun např. v nějaké nadaci, organizaci a stačí jim ten dobrý pocit, že někomu pomáhají, já jsem tady takové lidi poznala a nikoho jsem si snad nikdy tolik nevážila, protože upřímně, já bych to nedokázala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale já mám na mysli jiný adrenalin.. ne podnik, kde čekám na vyhazov-zda přijde či ne, ale prostě nějakou pozici, kde budu mít práci-víc práce, prostě to bude trochu akční.