Nuda v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30937
9.3.14 22:11
@lednova.jita píše:
kdepak, čistého..

Coz je hrubeho nejakych 24tis? To je skoro prumerna mzda, takze zadna bida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.3.14 22:13
@CokeLady píše:
no já doufám, že se lidé konečně naučili, že čistý příjem je něco, co nikoho nezajímá, vždy se všude uvádí hrubý (srážky, zálohy, daně apod jsou individuální věc a podle toho se plat nedá posuzovat…)

Jak vidis, tak ne. I kdyz je pravda, ze ja netusim, kolik cisteho beru, jeto vzdy plus minus autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 22:13

@AniNevim u nás jsou audity vždy ohlášené předem.. Několik dní se kvůli tomu uklízí, všechno dává do kupy a občas taky omezí výroba-aby jelo to co opravdu pojede a nepřihodila se nějaká kalamita, jež samozřejmě není žádoucí, že..?? :roll: ale nejsme jediný, kde to tak funguje. :think:

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 22:14
@CokeLady píše:
Aha, takže další, co se to nenaučil… můj ty tondo :mrgreen:

Jeste, ze umim cist mezi radky :-)
Nicmene jsem dostala jasny a snad posledni kopanec k tomu, abych po RD menila lokal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:17

@lednova.jita ale to je jasne, spis by me udivila firma, kde by to tak nefungovalo. Ale pak jeste existuji normy ISO, bezpecnost prace, politika kvality a podobne veci (nebudu nudit obecenstvo), pres ktere koureni na hale proste nejede.
Jako jo, kdyz se rozjizdi vyroba a je ve stadiu „na kolene“, tak budiz (zazila jsem pred 15 lety), ale v zabehnutem prsotredi a v dnesni dobe certifikovanych dodavatelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.3.14 22:20
@AniNevim píše:
Jeste, ze umim cist mezi radky :-)
Nicmene jsem dostala jasny a snad posledni kopanec k tomu, abych po RD menila lokal.

Kdyz bych si mela zvolit mezi pracemi, kde budu zavalena praci nebo kde se budu nudit, beru to prvni. Nudit se v praci je za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:22
@Cuddy píše:
Kdyz bych si mela zvolit mezi pracemi, kde budu zavalena praci nebo kde se budu nudit, beru to prvni. Nudit se v praci je za trest.

ale jiste, mela jsem na mysli plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
9.3.14 22:29
@Cuddy píše:
Kdyz bych si mela zvolit mezi pracemi, kde budu zavalena praci nebo kde se budu nudit, beru to prvni. Nudit se v praci je za trest.

mám srovnání a rozhodně za sebe říkám radši nuda než práce nad hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:31

Kdo nezazil, ze neni cas ani se vycurat, a ze ten telefon by radeji vyrval ze zdi, aby v klidu dopsal vetu, nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 22:32

@AniNevim haleť.. u nás v podniku na hale kde jsou linky a dělají tam ženské–okolo jezdí chlapi na destách-samozřejmě jsou na plyn a co musí tedy být?? zajištěné větrání, které jaksi pokulhává. Navíc někdo chytrý z vedení přišel na to, že v létě okny létá do areálu pyl z řepky-která roste nedaleko na polích, takže přišel „zeshora“ povel, že se nesmí v létě otevírat okna a projistotu sebrali kohouty od vzduchotechniky, která ta okna na střeše otvírá.. Načež někdo ze zaměstnanců zavolal na hygienu-což je pochopitelné, ale pochopení pro to neměla naše nejvyší vedoucí podniku. Ta prohlásila, že jak zjistí, kdo to byl, že ho nechá vyhodit..
U nás přijdou, dají ti podepsat papír a řeknou, že jsi byla proškolená, ženské ani neví na co. Tak to u nás chodí. Bezpečnost práce.. výsměch :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 22:35

Já bych práci pod tlakem brala. Někde, kde by mne honily termíny, uzávěrky, nebo tak.. adrenalin v práci, to je něco pro mne :dance: :dance: :dance: u nás „bohužel“ trpím jeho nedostatkem :roll:

• Citovat
  • Upravit
6529
9.3.14 22:36
@AniNevim píše:
Kdo nezazil, ze neni cas ani se vycurat, a ze ten telefon by radeji vyrval ze zdi, aby v klidu dopsal vetu, nepochopi.

moje slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:39
@CokeLady píše:
jo, teorie je pěkná věc, žaludeční vředy věc druhá :palec:

ze ty jsi muj endokrinolog? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
9.3.14 22:40
@CokeLady píše:
jo, teorie je pěkná věc, žaludeční vředy věc druhá :palec:

a to jsi ještě dost při zemi
stres je jedním ze spouštěčů rakoviny :nevim: bohužel nejspíš vlastní zkušenost, to mi už nikdo nikdy nepotvrdí jestli jo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:41
@lednova.jita píše:
Já bych práci pod tlakem brala. Někde, kde by mne honily termíny, uzávěrky, nebo tak.. adrenalin v práci, to je něco pro mne :dance: :dance: :dance: u nás „bohužel“ trpím jeho nedostatkem :roll:

a v cem je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat