Nuda v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
9.3.14 13:56

@Larr jaksi mě uniká smysl, jako že zakladatelka by to nezvládla? číst snad umí, ne? a studovat se nemusí jen kvantová fyzika. každá snad má něco, co ho zajímá a co nezná nebo by se chtěl naučit, pokud to není úplnej ignorant, což nepředpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.14 13:59

@lednova.jita Já mám taky práci i školu, proto částečný úvazek, ale učit se tam teda nehodlám, to by mi hvízdlo 8o stačí, že to poslouchám ve škole. Já se právě zabavila emiminem, jinak taky nevím, co na netu pořád lovit :zed: Hlavně tu taky právě není na nic klid, na nějaké čtení apod. je to tu jeden velikej kancl s 5 ženskejma, který nezavřou zobák :cert: Tak zalejzám do kartotéky, pustim si něco do sluchátek a přehrabuju to tam, extra zábava to neni, ale aspon to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.3.14 13:59
@lednova.jita píše:
@radkka když já už nevím nudou co na tom internetu hledat. Mimochodem, teď jsem v práci také. A nuda, samozřejmě :think:

rozečti Vojnu a mír, to vydrží, nějakou chvíli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:00

@radkka taky mám v práci takové kolegyně. Jinak tu máme taky jednu, která svoji práci ani nestíhá. Tuhle za mnou přišla s tím, jak to dělám, že pořád jen sedím a cvakám na telefonů nebo pc. No, co jí na to říct? Ona je děsně chaotická, nedokáže si udělat nějaký systém. Odbíhá od jedné práce k druhé a nestíhá pak ani jednu. A ještě po ní v jednom kuse něco opravujeme. V papírech se jí nikdo nevyzná.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
473
9.3.14 14:02

@lednova.jita
a máš svoji kancelář? To by šlo i cvičit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.14 14:06

@lednova.jita Jo, takové mám strašně ráda! Jednou jsem se na praxi od takové dozvěděla, že jsem flákač a nemůžu to dělat pořádně, když to mám hned a ona to dělá půl dne 8o Když přiletěl vedoucí, že je někde chyba, tak ona hned spustila, že za to můžu já, že to flákám, tak jsem si to od něj hezky vzala a omlátila jí to o hlavu, protože to bylo její písmo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:16

@radkka u nás to tahle kolegyně měla nahnuté. Je tu chvíli a nechtěli jí dát smlouvu na neurčito. Nakonec dali a vedoucí řekl, že sice ví že nestíhá a dělá zmatky, ale úplně na vyhazov to není-že by po ní taky mohla přijít horší. :lol: jinak se jí u nás neřekne jinak než POPLACH. :D

• Citovat
  • Upravit
6529
9.3.14 14:17

Já chci taky nudu v práci 8o

v první práci jeden čas nebylo přes léto moc co dělat, dělala jsem na obchodním oddělení a jaksi nebylo co prodávat, to bylo strašný období, kamuflovat činnost, číst si nešlo, krafat taky ne i když jsme byli 4 v kanceláři - šéfová byla ta pátá a věčně otevřené dveře a čučela na nás

ted mám zas v práci už dlouhodbě až moc co dělat a nejde to stíhat - taky nic moc

radu moc nemám, soustavně číst si nejde, co třeba audioknihy? nějaké filmy do telefony do sluchátek, kniha na stole by mohla někomu vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:19

@veri3110 my to máme prosklené-taková velká okna, abychom viděli na :D halu, takže by na mne každý viděl

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 14:22

@princeznaII kniha by asi nevadila, když jsem si tu před vánoci pletla věnce z papíru :D

• Citovat
  • Upravit
30937
9.3.14 14:22

A co te bavi ve volnem case doma? Delala bych v praci neco k tomu. Bavi te sit? Hledej strihy a latky. Bavi te jezdit na kole? Vybirej novou trasu na projizdku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
9.3.14 14:23

Taky bych se chtěla nudit v práci :?
Já se v práci nenudím, takže asi moc neporadím, ale možná kdybych se nudila, tak bych spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:24

Dneska je tak krásně venku, čumím z okna.. Ještě tři hodinky mi dnes zbývají a půjdu domů.
Už aby. :D

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.14 14:28

@lednova.jita Aha :mrgreen: Tak na jednu stranu má pravdu, mohla by přijít i větší pohroma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:29

@krtek7489 v tom kraválu co tu máme? To leda špunty do uší a pak možná :D ale taky už jsem párkrát usnula u stolu. Jen jsem se tak krásně podepřela rukou a ejhle.. Skoro hodina pryč. Ale to je tak dva roky zpátky-to člověk mohl spát i půl pracovní doby. Dnes jsou tu lidi, co druhého hlídají, aby se neměl lépe jak oni..n :pocitac: áhodou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat