Nuda v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lednova.jita
9.3.14 22:45
  • Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 22:45
@CokeLady píše:
Taková ta správná tíseň na prsou, ta hnusná úzkost a pocení rukou, že nestíháš i kdyby jsi zůstal do noci, tak nebude hotovo, že by potřebovalo aby jsi strávil v práci celý víkend… no není nad „adrenalin v práci“ :mrgreen:

ze si nemuzes dojit k lekari ten vred ukazat, protoze bys za ty 4 hodiny nenasla ani mys nad stoly pod papiry, ktere umis zpracovat jen ty? Nebo nedejbuh u zakaznika stoji linka a tvuj vylet k doktoru se prepocitava na tisice ecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 22:46

@AniNevim není tu taková :think:

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 22:47
@lednova.jita píše:
@CokeLady :nevim:

ne vazne, vzdyt takovych adrenalinovych praci je. Zalistuj v nedavne diskuze o praci dorucovatelek posty, pokud jsme u fyzicke prace. Jinak OZ, co musi zaklepat na X dveri. To je ten spravny adrenalin, zda ten onen mesic utrzi na chleba denni ci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:48
@lednova.jita píše:
@AniNevim není tu taková :think:

a stejne si myslim, ze bydlis v risi divu, ze jo? Ze ty nas jen tak lehounce pohoupavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
9.3.14 22:49
@lednova.jita píše:
Já bych práci pod tlakem brala. Někde, kde by mne honily termíny, uzávěrky, nebo tak.. adrenalin v práci, to je něco pro mne :dance: :dance: :dance: u nás „bohužel“ trpím jeho nedostatkem :roll:

hele víš co, pojd dělat k nám na personální oddělení, tam ti je adrenalinu, termíny je tlačej pořád, výplaty máme už asi pl roku stále opožděně, potože to prostě nestíhají, nedá se jim dovolat neb neberou telefony, protože toho mají hodně, už museli omezit i úřední hodiny pro zaměstnance, aby mohly vůbec něco udělat, zamykají se v kanceláři, aby jim tam nikdo nelezl a mohly v klidu pracovat…

Příspěvek upraven 09.03.14 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.3.14 22:50

@CokeLady mam nabeh na dalsi vred jen z teto debaty :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 22:52

@AniNevim doručovatelky–a víš že jsem se u nás na poště ptát na práci byla?? :D
no ale není místo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 22:53
@princeznaII píše:
hele víš co, pojd dělat k nám na personální oddělení, tam ti je adrenalinu, termíny je tlačej pořád, výplaty máme už asi pl roku stále opožděně, potože to prostě nestíhají, nedá se jim dovolat neb neberou telefony, protože toho mají hodně, už museli omezit i úřední hodiny pro zaměstnance, aby mohly vůbec něco udělat, zamykají se v kanceláři, aby jim tam nikdo nelezl a mohly v klidu pracovat…Příspěvek upraven 09.03.14 v 22:50

a kam se mám dostavit?? :D :D

• Citovat
  • Upravit
5420
9.3.14 22:55

@princeznaII Tak tak..když se člověk zvládne zabavit a je mu to umožněno, tak je lepší ta nuda, než jít domů jak spráskaný pes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 22:56

@lednova.jita
prý adrenalin
ségra pracuje ve stejné lokalitě, teď mají před revizí a auditem. Už 2 měsíce má zablokovaný hrudní obratle a nemůže se toho zbavit. Ortoped jí řekl, že rehabilitace ani farmakoléčba nezabírá, protože je pod tlakem. Povídala, že odložila nákup auta, aby měli finanční polštář až jí vyhodí, protože když se rozhodnou něco najít, vždycky najdou. Jsou tam pobledlý už všichni kromě účetní. Ta by se nudila ráda.

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.14 22:58
@CokeLady píše: škoda, rychle bys vystřízlivěla ;)

Ty bys zase rychle pochopila jí, kdybys to zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
9.3.14 23:01
@lednova.jita píše:
a kam se mám dostavit?? :D :D

no ale budeš se muset stěhovat…západní Čechy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 23:01

@CokeLady „chybama“ se člověk učí a zkusit by se mělo všechno. ;) :lol:
Mne práce nevadí.. Jsem zvyklá dělat. Ale je fakt, že by to chtělo asi změnu. Hlavně mám pocit(tuším), že u nás se výš nedostanu, myslím pco se pozice týče-protože jsem nikomu neroztáhla nohy, jako jedna má kolegyně-mimochodem již nějaký čas vedoucí provozu, ani nikomu nelezu do prd… Tak to totiž u nás nějak chodí, co jsem tak vypozorovala.
Já se jeden čas snažila jako blázen(ne chvilkově, dlouhodobě), všechno měla ok a jediný čeho se mi dostalo, bylo sdělení, že nováčky budu mít na starost já, protože já vím, já umím. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 23:02

@lednova.jita jinak jsem ti hned na zacatku chtela napsat, ale nejak mi to behem dne vypadlo, ze tvoji rychlost obdivuji. Musis byt nesmirne sikovna a je te lito pro takovou praci. Nebudu tvrdit, ze jsem nikdy nezazila nudu v praci, je opravdu ubijejici a to jsme meli v praci zakaz internetu, mobilu, cehokoliv. Pro me mnohem tezsi predstirat praci, nez byt ni zavalena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat