Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@CokeLady myslím, že dobře víš, že nějaké tabulkové částky jsou jedna věc a skutečnost druhá
ale nad tím nebudu polemizovat, to je dosti spekulativní ![]()
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše: štíp (v praze je průměrný 32 táců)
Ty platy jsou v hrubem, ze jo? A @lednova.jita tech 18tis myslis take v hrubem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše: štíp (v praze je průměrný 32 táců)
tak ta zavorka me probrala vic, nez to stipnuti…
@lednova.jita pokud pises o 18 cisteho v podniku, kam nejezdi zakaznik na pravidelne audity, rada bych se u vas uchazela o zamestnani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy CLady urcite pise v hrubem, ale u zakladatelky si nejsem jista ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady asi teda jak kde.. těžko říct, no. Já jsem po škole nastoupila rovnou sem, tady jsem osmý rok, takže ani nemůžu moc posoudit. Jen co takhle vím z toho, kde a za kolik pracují ostatní-známí.
- Citovat
- Upravit
@AniNevim píše:
@Cuddy CLady urcite pise v hrubem, ale u zakladatelky si nejsem jista
Prave a takto casto vznika nedorozumeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Ty platy jsou v hrubem, ze jo? A @lednova.jita tech 18tis myslis take v hrubem?
kdepak, čistého..
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita píše:
kdepak, čistého..
Coz je hrubeho nejakych 24tis? To je skoro prumerna mzda, takze zadna bida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
no já doufám, že se lidé konečně naučili, že čistý příjem je něco, co nikoho nezajímá, vždy se všude uvádí hrubý (srážky, zálohy, daně apod jsou individuální věc a podle toho se plat nedá posuzovat…)
Jak vidis, tak ne. I kdyz je pravda, ze ja netusim, kolik cisteho beru, jeto vzdy plus minus autobus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim u nás jsou audity vždy ohlášené předem.. Několik dní se kvůli tomu uklízí, všechno dává do kupy a občas taky omezí výroba-aby jelo to co opravdu pojede a nepřihodila se nějaká kalamita, jež samozřejmě není žádoucí, že..??
ale nejsme jediný, kde to tak funguje. ![]()
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše:
Aha, takže další, co se to nenaučil… můj ty tondo
Jeste, ze umim cist mezi radky ![]()
Nicmene jsem dostala jasny a snad posledni kopanec k tomu, abych po RD menila lokal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednova.jita ale to je jasne, spis by me udivila firma, kde by to tak nefungovalo. Ale pak jeste existuji normy ISO, bezpecnost prace, politika kvality a podobne veci (nebudu nudit obecenstvo), pres ktere koureni na hale proste nejede.
Jako jo, kdyz se rozjizdi vyroba a je ve stadiu „na kolene“, tak budiz (zazila jsem pred 15 lety), ale v zabehnutem prsotredi a v dnesni dobe certifikovanych dodavatelu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
Jeste, ze umim cist mezi radky
Nicmene jsem dostala jasny a snad posledni kopanec k tomu, abych po RD menila lokal.
Kdyz bych si mela zvolit mezi pracemi, kde budu zavalena praci nebo kde se budu nudit, beru to prvni. Nudit se v praci je za trest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 to já taky