Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ajla píše:
susan: neboj do autobusu to zvladnes vp ohode malej ma 80cm, 11kg a 12 mesicu a zvednu ho s kocarkem do schodu bezvadne…tak pak dej fotecku scarlet musi to byt perfektni
taky bych rada videla na realne fotce bisquit tak snad si ji tu nekdo poridi
Ahojte,
jsem tady nová
. Zajímali mě názory na nunu a našla jsem tuto diskuzi
. Včera jsem se ptala u nás, zda zavedou prodej nuny a paní říkala, že asi jo a ukazovala mi barvy. Byla jsem překvapená, že distributorka jí řekla, že nuna2012 není v černé, žluté a šedé. Takže s tím začali asi něco dělat a nechtějí u nás 2011 prodávat za 2012. Taky jsem se ptala na cenu a říkala, že by mi mohla dát cenu za kočárek 2012 3920,– Kč. To je celkem dobrý, když jsem se včera dívala na ceny 2011, tak ji mají taky za tuto ceny. Mě se líbí lékořice, takže asi skončíme u nuny 2011. Teď máme na malého peg pérego gt3 v oranžové barvě a boudička je pořád špinavá, protože je většinou složená, aby na nás malý viděl.
Ja som čakateľka na nunu, a toto bude moja prvá skúsenosť s týmto golfáčem. Ale asi si kúpim tú bisque a nie emerald, ktorú mám objednanú. Neviem,musím vidieť na živo a potom sa rozhodnem. No počítam s tým, že ak si kúpim tú krémovú, tak bude asi často špinavá, ale poťah je celý odnímateľný a prateľný, v pračke na ručné pranie, ale klasicky v rukách na 30tku to je asi v pohode. Neviem teda ako strieška,tá sa asi nedá dať celá dole, teda s oblúkom určite ano, ale látka sa asi nedá oddeliť od oblúka, ale tak v rukách aj s oblúkom by som to riskla. A pekne sa vraj udržuje, takže nejaké malé znečistenie sa dá odstrániť aj vlhkým hadríkom. ![]()
pehu píše:
Ahojte,
jsem tady nová. Zajímali mě názory na nunu a našla jsem tuto diskuzi
. Včera jsem se ptala u nás, zda zavedou prodej nuny a paní říkala, že asi jo a ukazovala mi barvy. Byla jsem překvapená, že distributorka jí řekla, že nuna2012 není v černé, žluté a šedé. Takže s tím začali asi něco dělat a nechtějí u nás 2011 prodávat za 2012. Taky jsem se ptala na cenu a říkala, že by mi mohla dát cenu za kočárek 2012 3920,– Kč. To je celkem dobrý, když jsem se včera dívala na ceny 2011, tak ji mají taky za tuto ceny. Mě se líbí lékořice, takže asi skončíme u nuny 2011. Teď máme na malého peg pérego gt3 v oranžové barvě a boudička je pořád špinavá, protože je většinou složená, aby na nás malý viděl.
Taky mám objednanou bisque a dneska jsem se byla podívat, pořád jsem uvažovala nad emerald, měli tam snad všechny nové barvy, kromě té emerald-už byla prodaná. Bisque není tak bílá jako na obrázku, ale je opravdu krémová s pískovou či jak to nazvat- prostě takové bebečko. ![]()
Nejkrásnější byla ta fuschsiová a pak se mi moc líbila ta červená a samozřejmě bebečková.
Jen jsem se chtěla zeptat, byly tam vedle sebe 2011 i 2012 a 2012 se mi zdálo o kousínek vyšší opěrka…mohly byste mi ji holky 2012 změřit??Moc děkuji.
ahojky tak jsem se rozhodla že prodám lékořici a pujdu do maliny.
![]()
Petulko správná volba! mám malinu doma a je bezkonkurenční
až se
, že jsem o ní pochybovala.
Jak tak čtu tak jsem hodně ráda, že jsem to minulý týden stihla a objednala starou kolekci 2011 za úžasnou cenu 3419Kč, protože teď by mě asi švihlo, je to svinstvo prodávat starý model za nový. Jinak nám kočárek žlutý 2011 přišel v úterý a jsem s ním zatím náramně spokojena, Matěj zatím taky neprotestuje a už mi tam asi třikrát usnul, lehce se ovládá a ten košík pod kočárkem mi nepříjde nějak extra malý na to, že to jsou golfky, jen se musím kouknout jak se tam zadelává ta stříška z té zadní strany, to mě zajímá jsem netušila, že to jde :+)
Ještě dnes jednou ahojte ![]()
Tak jsme dnes volali známému, co prodává kočárky a nunu nám nedoporučil
, že hrozně rachtá. Prej se mám podívat na golfky britax mobile (ten by vzhledově šel, ale nelíbí se mi to skládání) a pak na inglesinu (to jsou obyčejné golfky a fakt se mi nelíbí). Řekla jsem, že chci golfky do 3 500,– Kč.
Prosím, jak to vidíte vy, co máte golfky již déle? Mně se fakt líbí a to skládání je super.
@pehu píše:
Ještě dnes jednou ahojte
Tak jsme dnes volali známému, co prodává kočárky a nunu nám nedoporučil, že hrozně rachtá. Prej se mám podívat na golfky britax mobile (ten by vzhledově šel, ale nelíbí se mi to skládání) a pak na inglesinu (to jsou obyčejné golfky a fakt se mi nelíbí). Řekla jsem, že chci golfky do 3 500,– Kč.
Prosím, jak to vidíte vy, co máte golfky již déle? Mně se fakt líbí a to skládání je super.
@pehu píše:
Ještě dnes jednou ahojte
Tak jsme dnes volali známému, co prodává kočárky a nunu nám nedoporučil, že hrozně rachtá. Prej se mám podívat na golfky britax mobile (ten by vzhledově šel, ale nelíbí se mi to skládání) a pak na inglesinu (to jsou obyčejné golfky a fakt se mi nelíbí). Řekla jsem, že chci golfky do 3 500,– Kč.
Mně teda nepřijde, že by Nuna rachtala a to jí mám skoro rok.
Tak jak to tady zběžně čtu, jsem ráda, že jsem koupila 2011. Za 3990 s pláštěnkou, síťku i fusakem. Takže super cena a jsem spokojená. Původně jsem teda chtěla malinu a je nááádherná, ale mám lékořici a naprostá spokojenost! Jen mě teda ještě zajímá to skládání stříšky, nemůžete to někdo vyfotit, kdo víte jak se to dělá?
Ano, prodává i nunu. Říkal, že ji v obchodě nemá, ale může ji objednat. Já bych chtěla spíše 2011, a to říkal, že by se musel poptat.
Děkuji za reakce ![]()
@Ajla píše:
susan: neboj do autobusu to zvladnes vp ohode malej ma 80cm, 11kg a 12 mesicu a zvednu ho s kocarkem do schodu bezvadne…tak pak dej fotecku scarlet musi to byt perfektni
taky bych rada videla na realne fotce bisquit tak snad si ji tu nekdo poridi
Fotky bisque jsem dávala včera, takže mrkněte do fotoalba k tématu. ![]()
@grace1 píše:
Ajla tu klikni na ten odkaz a tam asi v polke stránky je vidieť pekne tá bisque. http://www.modrykonik.sk/…im-spokojne/?…
pekná, že?
Ta bisque není tak do béžova, spíš krémová a jen boudička zevnitř a kšilt a boky jsou béžové, takhle fotka dost zkresluje, je to foceno asi pod žlutým světlem. Já fotila ve dne ve fotoalbu.
Holky, ja to porad nechapu s tim plandanim te zadni casti? Muzete sem nekdo hodit foto, jak se to da srolovat? diky