Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppDneska dorazil Nuna, tak už se nemužu dočkat
máte některá to madlo? Mě se zdá že je tam potom to mimčo takové nacpane ![]()
Ahoj holky
, už jsem psala příspěvek do druhé dlouhé diskuze, žemi za dva týdny dorazí fialová Nuna 2011 a šíleně se na kočárek těším, doma máme už milovanou Eleu a k babičce do terénu High Tracka
, má tu někdo taky fialkovou a jaké dolpňky na ni? Maličká má 8 měsíců a chtěla bych ji na teplé jaro a léto kočárek pěkně načančat
, nemůžu se ho dočkat a nemám nikoho, s kým bych své nadšení sdílela
![]()
Já mám madlo objednané, ale taky nevím jaké to bude, tak budu ráda za příspěvky. A nevíte jestli se na Nunu hodí i univerální pláštěnka nebo musím koupit tu nunáckou?
Kačenko děkuji za zprávu, tak uvidím jak mi Nuna dorazí, jestli na ni natáhnu tu moji pláštěnku
![]()
Tak už jsem se zaregistrovala
, ještě Nunu nemám, ale už jsem si včera v DM koupila tašku na rukojeť
, madlo taky hodlám objednat+ten obal se štítky
, jak já se těším ![]()
@ZZuziK já šla do originálu…ono to udělá takový hezký tunel jak je to vyztužený a prcek tam má spoustu místa a je to až po nohy
@Kačenkaaaa jj taky tak, je taky vyztužená a dole se to zahákne o rám ![]()
me se podarilo koupit originalni plastenku a sitku uplne novou za 250 jeste s visackou:-) ale jeste jsem to nezkousela. jinak nad madlem porad premyslim, nejak se porad nemuzu rozhoupat.
Holky, tak já už ji taky mám..koupila jsem nakonec Bisque a je
kráásná..časem si koupím i náhradní potah Emerald. Mám i origoš slunečník a jde teda polohovat jen nahoru dolů..no za ty peníze není nic moc.
Ještě mi nedošly všechny doplňky…jak přijdou přidám taky vyšperkovanou svoji Nunu
![]()
Na ten náhradní potah jsem zvědavá, až si ho některá koupíte, tak schválně napište, jaký byl obchod a hlavně, jak se vám to podařilo ty potahy vyměnit ![]()
@Kačenkaaaa píše:
ZZuziK no myslela jsem že si ten slunečník dokoupim ale kyž říkáš že je nic moc
Určitě ale svůj účel splní, jen by nemusel stát skoro 1 000,– ![]()