Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTady http://www.letajicisen.cz/…-zdarma.html#… mají akci, pláštěnka + moskytierá zdarma
Holky mám v plánu synovi koupit tyto golfky, bydlíme teda na vesnici. Jak jste s tuto nunou spokojené?
Ahoj skoromamuško, jsem spokojená s nunou, mám nunu delux s nožičkama a jsou perfektní. Ale používám je jako drihý kočárek, všechny cesty to neujede..teda ujede, ale ten komfort pro dítě už takový dobrý není. Po štěrku kočárek trpí..takže jako golfky na vesnici jako jediný kočárek asi nedoporučuji..
Holky, co máte nunu, jakou máte barvu? Docela se mi líbí, ale vadí mi, že deluxe je jen v růžové a modré, chtěla bych nějakou univerzálnější barvu. Jsou ty barvy opravdu tak výrazný? A jak ste spokojený s přiděláním autosedačky? Díky za odpovědi.
@LucajdaS píše:
Holky, co máte nunu, jakou máte barvu? Docela se mi líbí, ale vadí mi, že deluxe je jen v růžové a modré, chtěla bych nějakou univerzálnější barvu. Jsou ty barvy opravdu tak výrazný? A jak ste spokojený s přiděláním autosedačky? Díky za odpovědi.
My zkouseli predevcirem v krame taky cernou ![]()
Mne spis zajima, jak dlouho vam nuna slouzi, na jak velke dite? mi prijde, ze nas rocnak je v ni tak akorat, co se tyka zadove operky ![]()
I cerná? Tak to je lepší. A jak je stabilní? Ta zádová opěrka mě taky zajímá. A musí se koupit adaptéry aby se dala nacvaknout autosedačka?
My měli model 2012 tedy bez polohování nožiček nicméně opěrka zad nám byla ve 2 letech úplně malá tak musela jít nuna pryč což mě mrzí ale bohužel:/ Malá má +/- 90 cm a když v kočárku usnula tak měla hlavičku úplně vytlačenou v boudě a částečně hlavu už nad opěrkou takže sem ji při chůzi když spala na ležáka bouchala do hlavičky:/
Co sem si tak početla na netu, tak asi nechám původní golfáč (Chicco multiway) a budem jezdit spíš se sporťákem, protože bych úplně spokojená nebyla. Stejně si teď pořizuju větší auto, tak to nebude takovej problém.
@LucajdaS ja myslim, ze bez adapteru tam autosedacka nejde ![]()
@Renitko tak coz o to, moje dite az na vzacne vyjimky v kocare nespi, takze vleze operku defacto nevyuzijem, ale i tak..ma +/- 80cm a prijde mi, ze fakt je ta operka tak akorat ![]()
My máme barvu wineberry. S nunou jsem nadmíru spokojená, využívám ji hlavně teď. Dceři je rok a 8 měsíců a občas mi v nuně usne a v pohodě
A to doma mám pěkného obříka na svůj věk…nezdá se mi, že by někjak čouhala přes zádovou opěrku ![]()
Ahojky, taky mám zakoupenou Nunu deluxe, ale zatím je v krabici ve sklepě, kupovala jsem ji narychlo kvůli dovče, nakonec jedeme až v září. Chci se jen ujistit, mám teď 3měsiční dceru, v září bude mít 5, můžu ji v tom vozit plně v lehu ne? nožky to má polohovací
a mám i ty adaptéry na sedačku..hlavně teď už má období, že je v hl. korbě pokud nespí (a že přes den toho potvůrka moc nenaspí..) vyloženě nespokojená
nemůže koukat a brečí, takže ji nosím…tak budu vděčná za názory, jestli nesedící miminko do golfek do lehhu ano, či ne ![]()
Má to pevný záda kšandy tak bych ji tam do lehu dala v klidu.
@skoromamuška
děkuji zá názor a asi pořídím tu vložku ještě ne? aby to měla měkoučký ![]()