Nutit dítě do jídla?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@blumen
Take si myslim že to můžou byt zoubky, zkusím to navrhnout me doktorce, co ona na to poví
. Diky za typ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikk ja se na to ptala moji a pry je to caste, treba vas ted trapi ty posledni zuby, nevim, kolik jich uz mate. Mne teda jedla jen trochu studene presnidavky a kase, jinak nic, chtela se jen kojit, trvalo to dlouho, nez se cele prorezaly, minimalne 3 tydny. A pak prisly dalsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen
Děkuji asi tedy jeste chvili počkám, je pravda ze porad neco si dava do pusinky. Chybi nam 4 a stoličky, tak jeste počkáme
, diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikk nemas zac. Zkus ji nabizet studene veci, jogurt, kasi. Zapomnela jsem napsat, ze v tr dobe mi ji jen sladsi veci (samozrejme bez cukru, myslim ovoce a kase), zeleninu uplne bojkotovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím že to s tématem moc nesouvisí, ale chci se zeptat. Synovi je 16 m a pořád máme jen 6 zubů. Přijde vám to v pořádku? V poslední době si pořád strká něco do pusy, ale nikde nic.
Jsem už z toho trochu nervózní, jiné stejně staré děti už mají 12 zubů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@piskula mojí malý bude 15 měsíců a má 6 zoubků. Takže pro mě je to „normální“, ale jestli máš pochyby, zeptej se doktorky. Počkala bych do preventivky a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc děkuji za vase rady a náměty. Počkám jak půjdeme 7.1 na preventivní prohlídku a uvidíme. Neplače mi a to je nejdůležitější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@piskula My mame v 18m 10 zubu a na kontrole u zubare, nam rekl zubar, ze je to ok. Proste nekomu rostou driv, nekomu pozdeji. Taky jsme dlouho nemeli nic, pak se to v te pusine vysypalo behem chvilky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co dělat s půlročním, které přes den jí normálně a veče u kaše brečí až skoro záchvat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zgorboid píše:
A co dělat s půlročním, které přes den jí normálně a veče u kaše brečí až skoro záchvat?
A přes den ji co? Treba mu kase nechutná.
Co dělat? Vyprdela bych se na kaši a dala to, co ji přes den, nebo mliko. Nebo zkusit jiný druh kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zgorboid Co znamena ze ji normalne? Preoc ma mit uz na noc kasi? Neni uz treba unaveny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice @unuděná Ráno mlíko, přesnídávka, oběd, přesnídávka, mlíko a kaše. Kaši jsme nasadili, protože řinčela takhle i u mlíka a nebyla schopna pít. V sedě u kaše je to o něco málo lepší a nakonec to třeba i sní, ale taky děs
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď zkusit jinou kasi, nebo mu dát to co ji pěkně. Určitě nenutit večer kasi když z toho má pomalu záchvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka.h No ono to asi není kaší… je večer taková podrážděná, proto dáváme spát už v 7, i když je pak terno, když vstává v 6, ale dýl vzhůru by nevydržela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dejte kasi rano a vecer klidne zeleninu, nebo presnidavku.Jen technicka:proc uz mate tolik prikrmu? V pul roce ma to dite jidelnicek jako rocni, docela zaprah na travici system..I kdyz ted uz asi pozde bycha honit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit