Nutrilon, ATB a možná zácpa?

Anonymní
17.10.25 12:43

Nutrilon, ATB a možná zácpa?

Ahoj,

beru ATB a malá začala mít průjem. To jsme po konzultaci s dětskou vyřešili pouze probiotiky… Jenže… Když byla na MM tak hezky se vyprazdňovala a i břicho ji vyloženě moc nebralo. Teď ji je 5 týdnů a vzhledem k mým problémům s kojením, tak od 4. týdne musíme dokrmovat (dle Dr) Nutrilonem. Jenže malá má takové více méně zelené stolice (což je běžný podle netu…) a hlavně, jednu dvě denně oproti běžným 5-6… :roll: a DOST prdí… Někde jsem četla, že to může dělat ten Nutrilon. Myslíte, že můžu změnit ze dne na den výživu? Neublížim tím? Nebo mám ji nechat dobrat pixlu Nutrilonu a pak dát jinou? :nevim:

Chtěla bych pak zkusit Sunar, dost si ho chválí.

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.10.25 13:26

Mam podobnost zkušenost, začala jsem malou dokrmovat Nutrilonem, mela zelenou stolici, přesně jak píšeš ty, 1-2× denně. Bohužel postupem času ji začal Nutrilon zacpavat. Zkusila jsem Nutrilon jeste i při zácpě a bezlaktozovy a porad to stejné… musela jsem ji pomoct rourkou, nebo kakala sama malo a zeleně.
Přešli jsme na Sunar, zase všechno v pořádku, kaká normálně jako předtím. Takze za mě Nutrilon VELKÉ ŠPATNÉ. Měnila jsem ze dne na den, protože už jsem byla zoufalá, jak se malinka pak trápila. Za mě Sunar super. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.25 13:30
@Anonymní píše: Více

A který Sunar přesně prosím? Já se v tom moc nevyznám. Někde je bez laktózy, někde jiné balení. Dávkování 6 porcí denně mě přijde pro 5 týdenní mimčo malo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.25 13:36

Dáváme Sunar 1, oranžový, je to myslim complex?
Malá má 12 týdnu, jí cca 5-6× denně, ale jen mezi 90-120ml na jedno krmení 🙈 nutno říct že ji to stačí, zasytí ji to krásně - rekla bych i líp než ten Nutrilon. (je to asi dietar 😁) prospiva hezky.
Ja se bála aby po sunaru nepřibrala, jak se říkalo dřív, ze po sunaru miminka hodně přibírají… tak je v pohodě 🙈 😀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová