Nutrilon Comfort versus Beba 1 premium ???

973
16.6.10 14:33

Nutrilon Comfort versus Beba 1 premium ???

Ahoj maminky, chtěla bych poprosit o radu, jestli máte některá zkušenosti s Nutrilonem Comfort a Beba 1 premium? Malý má 2 měsíce, baští Nutrilon Comfort, protože měl problém s kakáním, nešel i týden na velkou. Kamarádka se mě ptala, proč používám tak drahý a nenahradíme ho Bebou 1 premium? Máte zkušenosti, jestli je kvalitou stejný? Přeci jen Nutrilon Comfort stojí 400g 240 kč a u té Beby jsem koukala, že stojí 800 g cca 300,–kč. Poradíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
16.6.10 14:49

Ahoj anlii,
tak rozhodně se nedá říct, že by to či ono UM bylo lepší nebo horší… V současné době jsou UM opravdu tak nějak na stejné úrovni, tj. jsou kvalitní. Otázkou je, jestli bude Beba malému sedět :nevim: Zkusit to můžeš, za sebe bych se přikláněla k tomu, nechat ho na Nutrilonu Comfort, když malému vyhovuje, ale je to jen na tobě :wink: Já jsem Bebu AR zkoušela dávat Ondrovi, protože blinkal, efekt se nějak nedostavil, nakonec jsme stejně skončili u Nutrilonu a v pohodě 8-) Simča je na Nutrilonu taky, do 4. měsíce na Comfortu, od 5. měsíce jsme najeli na obyč. Nutrilon a paráda :wink: Cena je zhruba stejná jako za Bebu - lehce přes 300Kč za 800g :wink: Netvrdím, že Nutrilon je kdo ví, jaký zázrak, prostě nám sedí, ale určitě se najdou maminky, které budou pět chválu na Bebu :wink:
Dobře vyber :-)
Ještě dodám, že ten Nutrilon Comfort je HA, takže kdybys pak chtěla to HA UM nechat, ta Beba Premium by to nesplňovala, ale to asi víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
16.6.10 16:56

Ahoj Anlii,
my jsme to měli jako ty, nejdříve odstříkané MM a Nutrilon Comfort (dle naší dr. je nejlépe snášen v kombinaci s MM - můžu potvrdit, prdíky jsme nikdy neměli) a pak , když jsme skončili definitivně s MM (ve 4 měsících), tak jsme přešli na BEBU 1 . Bebu máme doposud (teď už Bebu 2) .MYslím , že kvalita je opravdu stejná jako Nutrilon, mě ale na Nutrilonu vadilo, že strašně pění - proto raději Bebu.A Fragolo, myslím , že se možná pleteš, ale Nutrilon Comfort myslím HA není.(skoro jistě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.6.10 17:21

http://www.porodnice.cz/node/49261
Mrkni sem, dřív to na těch plechovkách dokonce bylo psané, ptala jsem se na to na stránkách Nutrlionu i alergologa, potrvrdili mi to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.6.10 18:08

Mě bylo řečeno, že Bebu moc děti nechtějí, že je strašně hořká…no náš Darek nechce nic jinýho teda. Nutrilon plival na 5 metrů :-D. Ale s tím kaděním je na tom stejně, moc mu to nejde a doost často používám rektální rourku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 20:15

No já používám nutrilon comfort a jsme spokojený bolení bříška už není prdíky jdou krásně ven sami a malému je dobře zkoušela jsem sunar,beba ale nutrilon je pro nás nejlepší.
A dá se koupit bebilon comfort je to totožné co nutrilon od stejné firmy a prodávají ho v Polsku na MMB je k dostání 400gr za 160,– což pak vyjde úplně stejně jako klasický nutrilon.Já objednávám už je ten bebilon.Hold vše je v Polsku levnější i probiotické kapička tam jsou za 250,– u nás bohužel za 600,– :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.6.10 20:32
sexyfraga píše:
No já používám nutrilon comfort a jsme spokojený bolení bříška už není prdíky jdou krásně ven sami a malému je dobře zkoušela jsem sunar,beba ale nutrilon je pro nás nejlepší.
A dá se koupit bebilon comfort je to totožné co nutrilon od stejné firmy a prodávají ho v Polsku na MMB je k dostání 400gr za 160,– což pak vyjde úplně stejně jako klasický nutrilon.Já objednávám už je ten bebilon.Hold vše je v Polsku levnější i probiotické kapička tam jsou za 250,– u nás bohužel za 600,– :zed:

ty kapky BioGaia vycházejí v ČR nastejno skoro…když si všimneš tk ty polský za 250,– jsou jen 5ml a ty u nás jsou 10ml :wink:

teda tak jsem teda viděla já, jestli mají i 10ml za 250,– tak to už je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 20:44

Tak 10 ml mají cca 700,– + pošta jak kde,ale jinak 5ml za 500-600,– viz třeba tady.http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/detail-21500/probioticke-kapky-pro-deti-5ml-biogaia/
http://www.online-lekarna.cz/index.php?…
já mam 10ml za 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.6.10 20:49

asi jak kde, já kupovala přímo u nás v lékárně a 5ml mě stálo 260 :-)

ale to je fuk, hlavně že to pomáhá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 20:56

Rybano tak to u nás v lékárně chtěli přes 500,– za 5ml a to je docela dost,když je můžu mít za půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
17.6.10 11:04

Ahoj maminky, děkuji všem za rady. Možná když se mu upraví to kadění, tak zkusím přejít na normální nutrilon, protože ten ještě doma máme zbytek a kdyby mu to kadění šlo i bez toho comfortu, tak zůstanem u stejné značky. Ale díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepepe
3.10.10 20:37

cena kapek v Bratislave

ahoj vsem, kdo mate zajem o ty kapky, v lekarnach na Slovensku (minimalne v Bratislave) stoji necelych 11 eur, coz je cca 270 kc, za 10ml baleni.
Tak si to treba zkuste objednat postou z nejake lekarny tam, nebo pozadejte znameho co tam bude mit cestu.

• Citovat
  • Upravit
sonuletta
9.1.11 01:07

Dobry vecer chtela jsem se zeptat kde ten polsky bebilon shanite, zda to jde nejak obednat prez internet nebo jestli pro nej jezdite primo do Polska. Zkousela jsem to obednat z Polskych stranek a neslo mi to. Predem dekuji za odpoved:)

• Citovat
  • Upravit
iila
24.1.11 00:35

Sonuletto, pokud nechces jezdit do Polska pro Bebilon, tak se da koupit napr. na www.mimibazar.cz konkretne treba zmineny Bebilon Comfort 400g za 160-170Kc.

• Citovat
  • Upravit
Keetrins
23.3.11 20:18

BEBA

Dobrý den, mám doma chlapečka, kterému jsou 3. týdny. Bohužel ho nekojím. V porodnici mi doporučili BEBU PRO1. Ještě když jsem příkrm kombinovala s mateřským mlékem bylo vše v pořádku. Když jsme o mléko přišla a používam jen příkr malej má hrozně tuhou stolici-má veliký problém to vytlačita dost u toho plače. V lékárně mi řekli, že to může být právě Bebou, že nejsem první kdo s tím přišel tak ať raději vyzkoušim nutrilon. Dnes jsem s ním začala tak uvidíme jak to malej bude snášet, ale jestli má vaše miminko citlivé zažívání, tak bych raději nic jiného nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová