Občerstvení pro návštevu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25112
14.11.13 21:46

Ono nejde o to, že nechci vajíčka, jen se mi zdá, že to tu kuřecí báboku tak nějak zkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
14.11.13 21:48

@ricki Díky za tip, to by mě nenapadlo, dělat to z těstovin. Pohledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.11.13 21:52

Pokud spenat, tak ten bych dala do zavinu. Ja rada delam spenatovy zavin se syrem feta, idelane velke mnozstvi naplne :-) hlavne udelat spenat tak, aby byl co nejsussi, aby pak zavin nebyl rozbredly. V kombinaci se syrem feta je to super, obcas dam nahoru na testo slaboucke prouzky anglicke slaniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
14.11.13 21:53

Holky a kdybych chtěla dělat podle sebe, myslíte, že žampiony a špenát se „nebudou bít“? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.13 21:54

@michee díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 21:57

Já mívám vždycky stoprocentní úspěch s křenovou rolkou ze schwarzwaldské šunky (z lidlu) podle toho kolik čekáš lidí ale koupit aspon 3 balení, protože se to hned sní :D Takže smíchám mascarpone s křenem (záleží na tobě jak to chceš pikantní) trochu osolit, nemusíš moc protože ta šunka je už slaná. Vezmeš si plátek šunky namažeš po celé délce směsí, zamotáš do rolky navrch dáš jedno cherry rajče a spojíš to párátkem. Podávám to s bagetou nakrájenou :palec: :palec:

Příspěvek upraven 14.11.13 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.11.13 21:58

@avm3 zampiony a spenat si spolu neumim predstavit, chutove to spolu nesedne, ani jedna chut nevynikne, spenat se idealne dochuti spetkou cesneku a zampion se pak treba ztrati… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
14.11.13 21:59

@michee Právě že mi to k sobě taky vůbec nejde. Ale obojí mám ráda :) Asi zvítězí špenát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 22:02

http://kuchynelidlu.cz/…nou-smetanou a co tohle musí to být výborné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.11.13 22:04

@avm3 muzes to zkusit udelat :-) treba to bude dobry, ale navsteve bych pripravila neco klasickeho, bez experimentu :-) i kdyz ja obcas zvu rodinu na obed a jidlo je treba premiera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 22:05
@avm3 píše:
@michee Právě že mi to k sobě taky vůbec nejde. Ale obojí mám ráda :) Asi zvítězí špenát :)

No jak chceš já jen, že špenát patří k nepopulárním jídlům a dost lidí ho nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
14.11.13 22:07

Co špenatový dort se sýrem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
14.11.13 22:12

Je to rychle a jednoduché. Listové těsto se namakačká do formy. Klasický se připraví špenát na cibulce trochu soli česneku. Pak se odstaví přidá se do něj smetana slanina a tak 20dog sýra jaký má kdo rád. Směs se nalije na těsto a zapeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.11.13 22:24
@Lucka beruska píše:
Já mívám vždycky stoprocentní úspěch s křenovou rolkou ze schwarzwaldské šunky (z lidlu) podle toho kolik čekáš lidí ale koupit aspon 3 balení, protože se to hned sní :D Takže smíchám mascarpone s křenem (záleží na tobě jak to chceš pikantní) trochu osolit, nemusíš moc protože ta šunka je už slaná. Vezmeš si plátek šunky namažeš po celé délce směsí, zamotáš do rolky navrch dáš jedno cherry rajče a spojíš to párátkem. Podávám to s bagetou nakrájenou :palec: :palec:Příspěvek upraven 14.11.13 v 21:58

To zní dobře, to taky zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.11.13 22:26
@Gonyosoma píše:
Já peču domácí pečivo, k tomu je fajn třeba jen ochucené máslo (bylinky, česnek), každý si maže sám. Bagetky nebo minichlebíčky dělám třeba s avokádovou pomazánkou (efektní a jednoduché), na talíř pak třeba meloun s pršutem, někdy jen pršut a sýry z gran moravia. Sladké pečení koláč s drobenkou, korvapuusti (maskrtnica.cz).

Můžu se zeptat jak děláš tu avokádovou pomazánku? Ráda bych jí zkusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí