Obchod s lidskými orgány - hoax?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
28.11.13 20:42
@Imane píše:
Takže odteď budeš chodit na tržnici už jenom s kalašnikovem, jo? :lol:

Magnum mám ráda nejen z mrazáku :lol:

• Citovat
  • Upravit
9867
@cheekymonkey píše:
A ten o té unesené, převlečené a ostříhané holčičce v Ikei jste četly? Našli ji vyděšenou na záchodcích a kvůli tomu nechali uzavřit celou Ikeu, nikdo nesměl ven. :roll:

Jééé, tak ten přímo nesnáším, tenhle hoax na eMiminu řádí už deset lep - pravidelně s tím někdo přijde.
 http://hoax.cz/…hodnim-dome/

Příspěvek upraven 28.11.13 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
@Poison Ivy píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Imane píše:
Takže odteď budeš chodit na tržnici už jenom s kalašnikovem, jo? :lol:

Aneb po zuby ozbrojená ani do Lídlu, natož do Asie :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
@Poison Ivy píše:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
2429
28.11.13 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
28.11.13 20:45
@syselinka píše:
Vy jste nevěřící Tomáši :roll: člověk vám chce nahnat trochu strachu, šířit paniku a nikdo mu to nežere :,(
:* příště lepší příběh :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
18223
28.11.13 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
28.11.13 20:48
@Imane píše: Četla! :D
A žiletky na tobogánech znáš? :lol:

Žiletky? Neznám :/
Hele, ale sestra mého studenta přišla o snoubence na tobogánu (byli někde na dovolené) - spadly mu brýle, on je pod tobogánem začal hledat a jak ten za ním jel, tak ho kopl do hlavy. Naneštěstí tak blbě, že mu zlomil vaz. A bohužel to nebyl hoax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

Tak necháme hoaxy spát, napíšu vám jeden dávný příběh ze skutečnosti. Před lety měl můj tehdejší zaměstnavatel obchodního partnera - řeklo by se, takový kovozemědělec. Trochu podnikal a trochu i makal rukama. No a jednou přijel k nám do firmy úplně psychicky vykolejený, něco si převzal a s majitelem v kanceláři dlouze debatovali za zavřenýma dveřma. A pak odjel.
Až se zpožděním několika měsíců jsem se dozvěděl, že ten den našel svého syna oběšeného na stromě před domem. Žádný důvod k sebevraždě, fungující rodina, dvě malé děti, sporotovec, v zaměstnání se mu dařilo. Pak jeho otci volal někdo s ruským přízvukem, nepředstavil se a řekl mu, že smrt jeho syna byl omyl, že původně měl zemřít někdo jiný, kdo se jeho synovi hodně podobal. A že ho finančně odškodní. (Což teda udělal.)
Postupem času se ukázalo, že podnikatel, co neplatil za odebrané zboží (a měl za to zemřít), měl životní pojistku na deset miliónů a z té chtěli věřitelé inkasovat dluh. Jak, to netuším… Ale nezúčastněného člověka to stálo život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Proč já to vůbec čtu, se budu bát vylézt ven :roll: vy nevíte, že jsem strašpytel :cert: takové horory tady psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
28.11.13 20:49

Jo, já k vietnamcům nechodím, vadí mi, jak to tam smrdí. Ale představa, že by na mě skočil ten chlapík, který má tak o 10cm a 30kg míň než já, je fakt vtipná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.11.13 20:51
@cheekymonkey píše:
Jo, já k vietnamcům nechodím, vadí mi, jak to tam smrdí. Ale představa, že by na mě skočil ten chlapík, který má tak o 10cm a 30kg míň než já, je fakt vtipná. :)

jsem si představila toho našeho ve večerce a asi chcípnu smíchy. Se tady dusím protože zbytek rodiny kouká na modré z neba a slzí :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
karfice
28.11.13 20:56

Ježíší hoax a každý se nechá nachytat, bože ženské uvažujte.
 www.hoax.cz

• Citovat
  • Upravit
11592
28.11.13 20:56
@Timinka píše:
jsem si představila toho našeho ve večerce a asi chcípnu smíchy. Se tady dusím protože zbytek rodiny kouká na modré z neba a slzí :mrgreen: :mrgreen:

Tak my jsme doma všichni takoví. třeba můj syn je takový silák, že minulý týden zaškrtil na sídlišti holýma rukama jorkšíra. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák