Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@cheekymonkey píše:
A ten o té unesené, převlečené a ostříhané holčičce v Ikei jste četly? Našli ji vyděšenou na záchodcích a kvůli tomu nechali uzavřit celou Ikeu, nikdo nesměl ven.
Jééé, tak ten přímo nesnáším, tenhle hoax na eMiminu řádí už deset lep - pravidelně s tím někdo přijde.
http://hoax.cz/…hodnim-dome/
Příspěvek upraven 28.11.13 v 20:43
@Imane píše:
Takže odteď budeš chodit na tržnici už jenom s kalašnikovem, jo?
Aneb po zuby ozbrojená ani do Lídlu, natož do Asie ![]()
@syselinka píše:
Vy jste nevěřící Tomášičlověk vám chce nahnat trochu strachu, šířit paniku a nikdo mu to nežere
@Imane píše: Četla!
A žiletky na tobogánech znáš?
Žiletky? Neznám :/
Hele, ale sestra mého studenta přišla o snoubence na tobogánu (byli někde na dovolené) - spadly mu brýle, on je pod tobogánem začal hledat a jak ten za ním jel, tak ho kopl do hlavy. Naneštěstí tak blbě, že mu zlomil vaz. A bohužel to nebyl hoax.
Tak necháme hoaxy spát, napíšu vám jeden dávný příběh ze skutečnosti. Před lety měl můj tehdejší zaměstnavatel obchodního partnera - řeklo by se, takový kovozemědělec. Trochu podnikal a trochu i makal rukama. No a jednou přijel k nám do firmy úplně psychicky vykolejený, něco si převzal a s majitelem v kanceláři dlouze debatovali za zavřenýma dveřma. A pak odjel.
Až se zpožděním několika měsíců jsem se dozvěděl, že ten den našel svého syna oběšeného na stromě před domem. Žádný důvod k sebevraždě, fungující rodina, dvě malé děti, sporotovec, v zaměstnání se mu dařilo. Pak jeho otci volal někdo s ruským přízvukem, nepředstavil se a řekl mu, že smrt jeho syna byl omyl, že původně měl zemřít někdo jiný, kdo se jeho synovi hodně podobal. A že ho finančně odškodní. (Což teda udělal.)
Postupem času se ukázalo, že podnikatel, co neplatil za odebrané zboží (a měl za to zemřít), měl životní pojistku na deset miliónů a z té chtěli věřitelé inkasovat dluh. Jak, to netuším… Ale nezúčastněného člověka to stálo život.
Proč já to vůbec čtu, se budu bát vylézt ven
vy nevíte, že jsem strašpytel
takové horory tady psát.
Jo, já k vietnamcům nechodím, vadí mi, jak to tam smrdí. Ale představa, že by na mě skočil ten chlapík, který má tak o 10cm a 30kg míň než já, je fakt vtipná. ![]()
@cheekymonkey píše:
Jo, já k vietnamcům nechodím, vadí mi, jak to tam smrdí. Ale představa, že by na mě skočil ten chlapík, který má tak o 10cm a 30kg míň než já, je fakt vtipná.
jsem si představila toho našeho ve večerce a asi chcípnu smíchy. Se tady dusím protože zbytek rodiny kouká na modré z neba a slzí
![]()
Ježíší hoax a každý se nechá nachytat, bože ženské uvažujte.
www.hoax.cz
@Timinka píše:
jsem si představila toho našeho ve večerce a asi chcípnu smíchy. Se tady dusím protože zbytek rodiny kouká na modré z neba a slzí![]()
Tak my jsme doma všichni takoví. třeba můj syn je takový silák, že minulý týden zaškrtil na sídlišti holýma rukama jorkšíra. ![]()
Magnum mám ráda nejen z mrazáku